Отговори
# 210
javascript: ClipBojavascript: ClipBoard('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=244834');ard(' … id=244834');Това е първият ми проект за кухня моля споделете мнение Цвета на горния ред ще е зелен или оранжев лак Размерите са 270 на 115

# 211
  • В лудницата на 2-рия етаж.
carina2006  - има прекалено много чекмеджета и то малки,под котлоните според мен трябва да е обикновен шкаф.Тези висящите шкафчета също ми стоят като кутийки,по-добре някакъв шкаф витрина,но ако ти харесват на теб,остави ги.
sea woman  -витрините са много високо,свали ги на долния ред.както са ти казали момичетата,по-добре долните да са един цвят,горните друг,така е доста хаотично(освен ако шахматното разположение не е търсен ефект).Тези открити витринки също не ми харесват,а и трудно се поддържат.

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 11:57 от radost24

# 212
carina2006 и на мен ми стоят странно трите шкафа един над друг ! Каква е целта на тези чекмеджета обърнати към масата в трапезарията?Моят плот също е обърнат към трапезарията , но е целият във витрини с чаши и чинии.Удобството е , че не заобикалям до кухнята за допълнителни чаши и чинии.Ежедневните ми сервизи , разбира се не са там.  Wink

# 213
Carina,
Съгласна съм с другите забележки.На мен пък и малко ме тъмнее.Опитай с вариант по-светъл горен ред или нещо друго,но нещо ми "тежи".То си е мое мнение ,разбира се.
От скоро съм във форума,смятам че всичко старо изчетох,но не видях и моля,който може да отдели малко време да ми каже как да си инсталирам или ползвам АЛНО и Kltchendrow.Може и на лични,за да не задръстваме темата.

# 214
трите шкафа отпаднаха Шкафа между кухнята и трапезарията ще е с 2 лица отзад ще има също шкафове като плота ще го използвам като работна площ защото отзад между котлоните и мивката остават 50см и ще ми е тясно Основният цвят ще е нещо подобно представям си го една идея по-светло от венгето а горният ред един особен зелен лак но съм отворена за нови идеи Държа фурната да е високо  мекровълновата да може  да се скрива  и на високия килер Всичко друго търпи промени Имам време да мисля повече от месец

# 215
mailto:office@mebelcenter.bg

# 216
  • София
Момичета да предупредя тези, които сега правите плановете за кухни - специално за чекмеджетата се губи доста от площта - например аз бях предвидила един ред чекмеджета с ширина 35 см - за приборите и други дребни неща, обаче сега реално от вътре площта на чекмеджето е 26см. Трябва да си купувам ново легенче за разпределение на приборите, щото старото не ми се побира вътре  Crazy Та ако искате нещо конкретно да държите в чекмеджетата - предвидете десетина см отгоре  Wink

# 217
  • Пловдив
Карина и аз съм на мнение че трите "висящи" шкафчета са много захлупващи,а и също че на това "островче" към трапезарната маса да са витрини.Аза чекмеджетата ти си прецени какво ще сложиш,аз лично имам два дълбоки и са ми много удобни за тенджери и тави,но плитките наистина губят много място и по добре да са по широки определено.За цветовете ти си решаваш.Аз също предпочитам по свежи,но въпрос на вкус Simple Smile
Сеа да ти кажа и на мен не ми харесва това шахматното,но аз по принцип не харесвам кухни чийто вратички са в два цвята разхвърляни,но това е само моя вкус.Важно е на теб да ти хареса.И наистина мисля че най добре е да свалиш витрините долу,по принцип те създават илюзия за разширение,а дървото - за завършек.
Радостче,мен повече ми харесва първия варянт Simple Smile И се сетих нещо,ако малката стена ти е два метра,а съдомиалната 60 см и ъгъла 60 под мивката вратичката ще ти е на 80 може би е добре да я разделиш а ако тя ти остане 60 блендата в ягъла ще ти е само 20 и как ще го обслужваш,по добре пусни поне още 20 смоффффф ама как го обясних само  ooooh! дано ме разбра,може и чекмеджетата да ги намалиш за да стане отваряем и двете части в ъгъла.А и също бих сложила и витрина в дясно от аспиратора мисля че така само две по средата изпъкват ,като "цирей"  Mr. Green Може да си предвидиш и по широк шкаф за бутилки,тези тесните според мен са доста нефункционлани-много място само за 4 бутилки Simple Smile Втория варянт също е хубав,макар че не се вижда много Simple Smile
Успех на всички Simple Smile

# 218
  • Варна
Иии, направо съм разстроена. Sad

Хоризонталните шкафове са отгоре, защото в първоначален план изобщо ги нямаше. Мъжът ми не искаше и всичко беше нормални вратички. Та го убедих да има поне 3 и да са по-горе, та да се отварят по-рядко, така притесненията му за бързо развалящите се амортисьори да намалеят.

Убихте ме за цветовете.  Cry Много кухни, които гледах, са с подобни различно разположени цветни вратички. Разликата в 2-та цвята, които харесахме (червено дърво и бреза), е много голяма и ми се струва, че ако направим горен ред и  долен ред едноцветни няма да стои много добре.

Вдясно от края на стената с място за микровълновата има колона, която е преход към усвоения балкон. На него ще има печка с абсорбатор и до нея хладилника. Срещу тях (отново на усвоения балкон) ще има шкаф, в който ще си побирам доста неща. Над него е климатика.

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 17:28 от sea woman

# 219
sea woman не гледай повече никакви кухни!Направи си както ти харесва и хич да не ти пука!  Peace Поне нещо по-различно!

# 220
  • Варна
sea woman не гледай повече никакви кухни!Направи си както ти харесва и хич да не ти пука!  Peace Поне нещо по-различно!

Hug Спирам! Mr. Green

# 221
  • Варна

Наистина е по-различна от обичайните. Аз също съм виждала такива и то точно в комбинацията която Вие сте си избрали, така че споко! Всичко ще си е наред Peace! И моята не е съвсем от стандартните и аз сложих шахматно едни витринки за които никой нищо не ми каза. Sick #Crazy..... като гледам всеобщото  мнение  #Crazy май не са ги одобрили, но пък на мен така си ми харесва повече Laughing

# 222
  • Пловдив
Сеа аз не разбрах че сте поръчали и си казах моето мнение,което си е само мое,мислех че искаш мнение и е проект,забравих че чакаше да ти го пратят.Ами то наистина най-важното е ти да си  я харесваш наистина има много такива кухни,въпрос на вкус.Въобще не се шашкай,супер ще е   bouquet и чакаме реални снимки Simple Smile

# 223
Ето ме и мен в тази тема.Кухнята епочти готова,в момента докарват част от шкафовете, а утре или в другиден ще докарат и монтират плота.Страх ме е да показвам снимки (пък и шкафовете, които са тук, колкото и малко да са не са монтирани), защото май не уцелих комбинацията с цветовете.
По-скоро искам да питам откъде мога да си накупя интересни джунджурии за новата кухня?Магазин, в който всичко е накуп, че нямам нерви да обикалям newsm78
  bouquet

# 224
Ето ме и мен в тази тема.Кухнята епочти готова,в момента докарват част от шкафовете, а утре или в другиден ще докарат и монтират плота.Страх ме е да показвам снимки (пък и шкафовете, които са тук, колкото и малко да са не са монтирани), защото май не уцелих комбинацията с цветовете.
По-скоро искам да питам откъде мога да си накупя интересни джунджурии за новата кухня?Магазин, в който всичко е накуп, че нямам нерви да обикалям newsm78
  bouquet

Тази тема си стана направо за страх  Grinning - а някой е кривнал от наложения стандарт , а е изкритикуван веднага!  Grinning майтап А на въпроса ти по -добре потърси отговор в друга тема.Май се казваше Кухнята - в детайл или нещо подобно!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт