Отговори
# 60
  • sofia
 Simple Smile запис

# 61
момичета, имам мноооого спешно питане Praynig До фурната  от дясно ми се пада ъглов шкаф с чупеща се врата.Как е по-добре да се отваря според вас - към фурната  ( т.е.- ляво) или  с дясно отваряне.ДО него се падат чекмеджета
Моля ви за бърз съвет Praynig

# 62
  • Варна
момичета, имам мноооого спешно питане Praynig До фурната  от дясно ми се пада ъглов шкаф с чупеща се врата.Как е по-добре да се отваря според вас - към фурната  ( т.е.- ляво) или  с дясно отваряне.ДО него се падат чекмеджета
Моля ви за бърз съвет Praynig

Аз не мога много да си го представя. Съжалявам.  Sad Но пък търся добър майстор във Варна, който работи качествено и естествено на ниски цени! Mr. Green

# 63
МОмичета, приключи моята драма по темата.Преди малко поръчах полска модулна кухня Joy.Чувствам се прекрасно HugКамък ми падна от сърцето.Надявам се да   издържи достатъчно време.Едно-времешните бели стандартни кухни в панелките са издържали по над 20 години, та си мисля че тия няма да са много по-зле Grinning.
И така, както днес ни е тръгнало на спонтанни решения, мъжа ми  купил изгодно плот 4-ка на Миеле Thinking.за тях съм чувала че са супер, ама за перални.Сега разбрах че правели и други нещаnewsm78.Та- ако някой има мнение по въпроса Hug.То вече се е свършило де, ама- поне да се поуспокоя( или пък да отида при мъжо и  #2gunfire).Яд ме е че исках двойка котлони, а сега- явно ще са 4 ...Също така препоръчайте  фурна към  тия котлони Joy

# 64
До колкото знам Миеле е немска фирма от наши приятели живеещи в Германия.Те са обзаведени с Бош и Миеле и са страшно доволни.  Peace

# 65
И какво като е модулна,защо мислиш че ще е по малко здрава от тези по поръчка.Вчера в Арон се влюбих в една модулна кухня...Взех каталог и съм го връчила на мъжО да пита майстора дали може да направи нещо подобно...Днес трябва да дойде да вземе размерите.

# 66
velmar , много е хубаво , че се чувстваш прекрасно.Няма значение каква е кухнята ти - модулна,мдф или масив - важното е да ти създава добро настроение и да ти е удобна!  Peace Ще чакаме снимки , като я монтират.  Simple Smile

# 67
Кухнята ни вече е поръчана... След месец може би вече ще е и факт.
Ето как изглежда, сега ме налегнаха едни съмнения дали горните шкафове не са много малки, в смисъл, че ще остане много място до тавана, ама нейсе.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=239790

# 68
Да се похваля и аз в тази хубава темичка за кухни.
Моят проект на ALNO без бар
Изпълнението

Благодарско на Галски /която не засичам напоследък/ за идеите преди време. Party

# 69
velmar , много е хубаво , че се чувстваш прекрасно.Няма значение каква е кухнята ти - модулна,мдф или масив - важното е да ти създава добро настроение и да ти е удобна!  Peace Ще чакаме снимки , като я монтират.  Simple Smile

Присъединявам се към мнението но Диди.  Peace

Сестра ми има пералня и сушилна Miele и е много доволна. Тя живее в Холандия и мъжа и е в сферата на черната и бялата техника. За тях това е най-добрата марка. Със здраве да си ползваш плота и не се притеснявай няма начин да не е хубав. Wink

violeta_violeta, каква е височината на шкафовете? Не се притеснявай не е нищо необратимо, ако не ти хареса как стоят можеш да си поръчаш допълнително още един ред шкафове или тези да се монтират по-високо и отдолу да се удължат с рафт, но изчакай да ги видиш готови може да останеш приятно изненадана. Grinning

# 70
немирница, честито  Grinning  Кухнята ти е великолепна да си я ползваш със здраве  Grinning
И моята ще е подобна. Ще споделиш ли размерите на кухнята, височината на помещението и горните шкафове  Mr. Green

# 71
  • гр. София
Немирнице,кухнята ти е чудесна,със здраве да  си я ползваш. Laughing Би ли споделила кой ви я изработи?

# 72
  • v. turnovo
Немирница,много е хубава кухнята ти! PeaceДжъстис ,показах твоя проект за кухнята ми на майстора,който ще  я прави, ще се възползвам от идеята за изтеглящия се плот. Много благодаря Hug

# 73
Височината на помещението е 2, 50 м /знаете как е при новото строителство/
Кухнята е с размери:
2,25 см /вграден хладилник, 60 см миялна, шкаф за мивка/
х
2,40 см /15 см шкаф с издърпващ механизъм, вградена фурна и 45 см чекмеджета/
х
1,50 на 40 см /бар със вградено микровеле и етажерка/.
90 см е височината на долните шкафове /10 см е алуминиев цокъл/
Материала е ПДЧ - венге "сребърен дъб" и ванилия.
Много съм доволна, че майсторите направиха 1:1 на моя проект и ми спазиха изискванията.

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 09:28 от немирница

# 74
  • Варна
Момичета, понеже не искам големи горни шкафове, какво ще кажете, ако ги направя на 2 реда по 45 см. Дали пък много малки ще станат? newsm78 Всъщност втория горен ред ще ги напълня с неща, които ползвам по-малко. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт