Пролетна умора ни наляга, но ДЕКЕМВРИйчето мира не ни дава!

• 15 506
  • 286
  •   1
Отговори
# 15
Момичета благодаря за поздравите!

Ето почерпката от мен за тройния ни празник с децата

Честит имен ден на всички цветя, храстчета и дръвчета, красете все така семействата си и бъдете свежи и нежни като имената си!

# 16
  • Под Сините камъни
Честит Имен Ден на всички които празневат днес.С радост и гордост да си носят имената.

# 17
Честит празник на всички именници!!! Да са ни живи и здрави всички цветенца!

# 18
Привет,  Hug

Не зная как да ви почерпя виртуално, но се надявам да използвате въобръжението си и да си го представите  Heart Eyes. Празнувам с името си, истинско и форумско, празнувам и с бащино име  Simple Smile, за мен това е един от най-най-скъпите празници. Като си представя само как Исус е влезнал в йерусалим на магаре, а пътят му е бил посипан с върбови клонки, това е може би единствени път когато не е бил хулен. Бъдете живи, бъдете здрави, бъдете благословени   bouquet

# 19
Да почерпя и аз за празника

Честито на всички празнуващи. Наистина това е един много хубав празник, а особено, като е слънчев и топъл, като днешния ден  bouquet

# 20
Честит празник!

Бети,  bouquet

# 21
  • Vaudreuil Canada
Честито на всички празнуващи с имена на цветя! Да са живи и здрави и много радост да има около тях.
Честито и на Лазар на патерица.

# 22
Честит имен ден на всички именници!
Да сте живи и здрави и винаги усмихнати!
  Hug

# 23
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕ ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО НОСЯТ ПРЕКРАСНИ ИМЕНА НА ЦВЕТЯ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВСИЧКИ ПОКРАЙ ТЯХ!
ние вече акостирахме в ямбол. голяма жега е тук в сравнение с мрачната софия. обиколихме църкви, пясъчници, видяхме мноооооооооого отблизо някои плочки по центъра и сега беснее с бабите си. отиде ни режимът на кино за спане и ядене. ще видим как ще я избутаме до края  bouquet

# 24
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички, които празнуват и честита Цветница на всички нас!
Относно анкетата, гласувах с опцията сама си я гледам, но трябва да призная, че не е съвсем така. Таткото ни вярно е по цял ден на работа, но пък когато е почивка винаги взима дейно участие (е, понякога малко трябва да го подканям за разни неща, но като цяло е отговорен и грижовен). Живеем и с майка му, и макар че изключително рядко оставяме Зори под нейна опека все пак не мога да отрека, че малко или много и тя помага. А понеже рядко се случва и милата винаги се старае много нещата да се така както сме казали, и да не обърка нещо.

# 25
Здравейте  Hug

Честит имен ден на Лазар на eleazar! Да е жив и здрав!
  smile3525

Цветница - Честит празник на всички именници, цветенца. Да са живи и здрави и много щастливи!
  newsm51

Днес и аз имам имен ден. Да почерпя:

# 26
  • Варна
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН  на всички които имат повод да празнуват !

newsm51 smile3525

За анкетата гласувах че сама си гледам детенцето , но таткото помага много активно . Смея да кажа че сами си  отгледахме Анди . Понякога когато искаме да излезем майка ми идва за 2-3 часа , но това може да стане само събота вечер ( средки изключения ) , а свекърва ми е оставала с малката точно 2 пъти за по 2-3 часа !

# 27
Здравейте и честит празник на всички именници.   bouquet
Казвам се Женя и отдавна ви чета, но все още не съм писала тук. Имам син на година и четири месеца казва се Йордан/Дани/ живеем в Цветния квартал. Надявам се да приемате нови попълнения в клуба.

# 28
Добре дошла на новата мама! Hug Приемаме попълнения по всяко време! Разкажи повече за вас. Кога е роден Дани, за да го включим отпред в списъчето.
Аз също отговорих, че сама си го гледам, но много ми помага и баба ми.  Когато се налага да изляза, за да водя баткото на уроци все тя гледа Венета. Мисълта ми е обаче, че аз съм по майчинство, за да си гледам детето и засега това е вариантът за нас. Прави ми впечатление, че засега никой не е отговорил, че детето ходи на ясла.

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 10:01 от Betty L.

# 29
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!
Да се похваля, махнаха ни гипса newsm44 Аз си гледам децата сама, имам баби, но по ред причини не ми помагат в гледането. Трудно е на моменти, но се опитвам да се справям  newsm64 newsm28 newsm79 newsm75 wash 1ironing hang 1dishes newsm55 newsm71 На моменти приличам на генерал на армия, командвам и раздавам заповеди  ruporuu

Общи условия

Активация на акаунт