Пролетна умора ни наляга, но ДЕКЕМВРИйчето мира не ни дава!

• 15 508
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
Eeee, срамота  Mr. Green
Няма ли поне един татко да си гледа отрока ?!  Thinking Wink

Честито на всички именици с голямо закъснение от нас    bouquet
Малки и голями , все да са засмяни !
Специални поздрави за Венетка/ на Бети/ и Лазар /на Елеазар/ по случай имените им дни !
/Простете за други не се сещам, ако има такива и за тях  Peace/
А да,  Grinning  и на Детелини да и е честит ник- деня  Wink !

Бети , поздравления за темичката !  Peace
Георги пострада жестоко в петък, много зле се чувствам .... просто не ми се пише  Confused
Виждам, че има и други с рани .... пазете ги много .... явно навлизат в поредния опасен период  Peace

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 14:35 от Magesta

# 31
  • Варна
Betty L.  , мисля че Влади на Катя ходи вече на ясла ! Или поне започна да ходи , но тя скоро не е писалаи незнаем как се развиват нещата там !

# 32
Честит празник на всички вчерашни именници.
Аз сама си я гледам Лорка,рядко ми помагат.И тя се регистрира с първото падане и ожулване на асфалта.Много кръв и много нерви,ама нали така ще стават юнаци.Незнам защо,но моето дете не се впечетлява от пясъчник,но от люлките и пързалките,не мога да я откача.

# 33
Хмм,Инче, ние пък сме постоянно заровени в пясъка, мислим с баща му да му направим един в двора та да рахатясаме всички Laughing
Бела, много се радвам за вас  Hug
Фифи, беше питала за млякото - аз смятам, че АМ си е най-най и ще го давам докато той сам иска, другото млекце е междудругото  Peace
Някой беше питал за пишлетата - нашето веднъж съвсем без да искам го забелих,оттогава не съм успявала, а и не се опитвам щото той не дава. Негово си е вече  Flutter
За анкетата - сама го гледам, мъжа ми е със свободна професия и винаги мога да разчитам на него, ако се наложи нещо  или пък просто да оставя Крисчо за малко да отскоча до магазина. не мисля обаче, че последното ще се случи отново скоро, защото последния път Криситян така се бе омацотил с боите на баща си  Crazy, заварих ги с високо вдигнати ръце да търсят парцал да оправят белята, че да не хвърляме дрехите  ooooh!Joy . Имаме много готини баба и дядо пенсионери, но те само му се радват, не защото не искат и да го гледат, а защото ние не сме го оставяли повече от два, три пъти за по час  Mr. Green. В този ред на мисли, искам да ви споделя, че май май почна да ми идва в повече ..... Embarassed  Embarassed  Embarassed. Повишавам тон на няколко пъти, да не кажа направо изтрещях, а така не искам това да се случва  Sad. Ама то наистина все едно и също, все едно и също ooooh!. Кристиян върви и размахва пръст с едно сладко НЕ НЕ НЕ  hahaha, ми то не остана нещо дето да може да пипа детето  Rolling Eyes. Вие как се чувствате? И как се справяте с "истерията"?, не знам как точно да го нарека, знам, че сте ме разбрали  Thinking  Заигравят ли се с нещо децата ви? Или с някой?  Hug

# 34
Кристиян върви и размахва пръст с едно сладко НЕ НЕ НЕ 
Joy hahaha
И Нора от 2-3 дни по цял ден маха пръста и вика "Не, не, не, не........"

# 35
Дани е роден на 15.12.2006 г. /3.200 кг /50 см.
Закусват ли вашите  бебчовци? Дани от известно време започва направо с обяда независимо каква е закуската.

# 36
За анкетата: сама си гледам бебо, е татито много ми помага. 2 дни работи и 2 дни почива. Понякога и бабите малко го наглеждат бебо и се справят, а през това време ние с таткото отпочиваме или сме някъде навън на разходка, на кафе.  newsm03 Крис много обича в градинката:  да се разхожда по зелената трева, иска да влиза в пясъка, ама не му даваме още; пускаме го по малката пързалка, държейки го за ръка. Понякога ходим на вилата  newsm53 .
detelini и аз понякога се ядосвам бързо, ами не слуша понякога, все на белята. Карам му се, понякога повишавам тон и после и той ме имитира и вика "Не не не" (голям образ е)  newsm47. Ами бързо ми минава и като го видя да ми се смее, чак се кефи от смях  newsm62 . Гледам да не му се карам много много, почти всичко разбира, ама е малък още и няма смисъл да му се караме  newsm03 .
Magesta  ами дано бързо му мине на Георги. И Крис беше паднал веднъж скоро до леглото си, на ръба и си ужули малко на 4елото (голяма цицина, поду се, след това посиня, почервеня бррр); много плака милия  newsm45 и аз покрай него, уплаших се, падна напред по 4ело и си удари глави4ката. Слава богу мина му и след няколко дни се махна и насиненото. Трябва много да ги пазим на всяка крачка.
bela   newsm10
jenshen73
Добре дошла при нас, ще се радвам да се запознаем.  Hug Аз съм Маргарита, приятно ми е  smile3503 бебо се казва Кристиян и се роди на 17 декември 2006 г. 3500 кг. 52 см. Баба ми е родена на 15 декември. Една зодия е с бебо.
Крис сутрин закусва попарка към 8:30 - 9:00 ч. ; после 2-ра закуска бисквитки с кисело мляко и после обяд (от кухнята), следобед десерт (от кухнята: кисел или нещо друго), вечерта след банята хапва към 19:00 - 19:30 ч. и ляга да спинка.  smile3524
Петък, събота и неделя му готвя, понякога му давам и от нашата храна.

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 20:28 от KrisDiMar

# 37
Закуската се тачи много в нашето семейство, без нея деня ни е крив...само дето му омръзна репертоара, но засега не се е отказал от правото си да хапне сутрин. Обедната манджа обаче се премести към 3-4 часа незнайно защо.

Забелвам пак пишока, но май има още слепнато отстрани...аман.

Дано Жижо се оправи бързо от преживяното, пък и майка му като знам как й се е свило сърцето. Скоро видях каски за прохождане, сега ми става ясно, че не е било шега.

Нещо не успявам да го облека подходящо за това пълно с изненади време, все е потен, кажете моля как ги обличате хлапетата.

И аз изкрейзвам, особено като се прибера от работа и се захвана с хилядите задачи и никак не ми спори, а Лазар се чуди какво да сгафи, но най ме нерви като врещи и вдига децибелите. Тогава и аз започвам да врещя срещу него и той млъква стреснато...кво и стана на тая майка, нещо се повреди. Знам обаче, че все по-зле ще става.

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 23:00 от eleazar

# 38
  • Русе
Честито на всички празнуващи на патерици.
Магеста,бързо да се оправя момчето! Hug
Женя ,добре дошла!И ние нещо не тачим закусването.Все остава половината. Hug
Боцата,го водихме преди седмица на супер басейн и в супер студа не изтина тогава,а вчера го водихме на зоопарк в Кьолн ,времето беше супер топло,а нашият днес кашля и сополки има,направо ми прилоша!Дали е от зъбите ,които са го напънали,или лепнахме нещо,ще си покаже. newsm78
Бети  bouquet Аз е ясно как го гледам!Баш сама!И комшии нямам.
До скоро!

# 39
  • Варна
Относно закуската при нас нещо не се тачи . Ние закусваме към 9.30 . Изяжда я винаги наполовина филиика намазана с нещо си , половината попара и т.н. Често се случва да обядва чак като стане от обеден сън , между 15-16ч. тогава давам и десерта от ДК , а вечерятя към 19.30 -20 ч. Към 21 ч. давам и 180 гр АМ , но откакто беше болна нещо и него взе да не го изпива цялото количество .

Относно падането при нас е практика да си направим нещо на лицето . Имахме вече ожулена бузка , носле и сумати цицини  ooooh! Отскоро пък като падне по лице си захапва усничката . После следва кръвоспиране и налагане с лед щото става като малка силиконка .
Ама аз на тези ожулвания им намерих цаката . Първо давам хомеопатично Арника 30 СН , и после мажа с едно мехлемче , Витамерфен се казва . За два - три дни раната завехва и коричката пада . Ако остане белег мажа още няколко дни и всичко остава само в спомените .

Абе не се оплаквам ама ми е палава като за момченце . Но отскоро имаме нова страст та малко се поуспокои и не се чуди къде да падне , а аз успявам да свърша някоя работа без да се налага да я наглеждам постоянно . Гледаме анимационни филми и даже вече си имаме любими . Това е "Снежанка и седемте джуджета "и "101 Далматинци " . Още със ставането си започва да сочи ТВ и чака да го пусна . Цял ден да се върти едно и също филмче не и омръзва . А нищо не разбира от тях защото те са на италиански език . Днес дори я забелязах че започва да имитира действията на героите , когато те пляскат пляска и тя , а когато танцуват тя започва да прикляква и да се върти . Много е смешна . 

А за викането , ами... често си викам и даже понакога пошляпвам и памперса , ама то...  упорито стрелче ви казвам . Аз казвам не там " пари " примерно , а пък то ме гледа в очите и продължава да пипа . А когато взима нещо забранено , вместо да избяга или да се дръпне когато тръгна към нея да и попреча , тя гледа ако може още по-бързо да свърши каквото си е наумила !
И... тетака , в екшъна сме вече и скоро няма да излезем от него !!!

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 00:28 от troia

# 40
Маргарита /КрисДиМар/ надявам се да запознаем и на живо. Миналото лято бяхме на почивка в с. Ягода/между Казанлък и Стара Загора/. За първи път посетих този район на България. Много ми хареса. Въпреки,че малко се поизгубихме из правите улици на Стара Загора. За двучасовия ни престой там града ми хареса на пръв поглед и ми се ще да отидем пак. Сега се организираме по празниците да ходим до Бургас и Сливен/Карандила/. Вие къде ще сте по празници?
Водили ли сте вече малчовците си на фризьор? И как се държаха там?

# 41
Женя, добре дошла   bouquet  Можеш да се запознаеш и с варненските мами, ние се събираме редовно  Wink

За анкетата - гледам си я сама, но татито ни е почти постянно вкъщи и много ми помага  Heart Eyes А от един месец, откакто не кърмя, събота и неделя е при майка ми и за някой и друг час при свеки  Laughing Не се оплаквам  Hug

Моята дъщеря също редовно е ожулена, два пъти така си беше ударила нослето, че стоя раничка две седмици. Това кремче Витамерфен съм го ползвала за мен, ще намажа и нея следващия път  Peace

Много често се случва да повиша тон  Embarassed а никак не ми се иска  Cry Не чува нищо какво й се говори  Whistling Вчера следобед  започна да си бърка в гърлото като направо й се гади  Shocked Сто пъти й извадих ръката и казах не  Naughty За секунда се обърнах и беше си изповръщала и закуската  ooooh! току що я бях облякла за излизане  ooooh!

В неделя ще я кръщаваме  Party Много съм щастлива  Heart Eyes Дано да е здравичка, че нещо покашля  Praynig

# 42
Добро утро!Хайде да пием по кафе!
За дрехите-Соня в момента е с боди с къс ръкав и дълго панталонче-много тънка материя.
За викането-ами, тя не прави много бели и,като че ли, послушна расте.Но, тя постоянно се забавлява с брат си и ...абе рядко се налага да и се карам.Обаче, в такива моменти и става много мъчно и плаче, че ме е разочаровала и бърза да се сдобрим, като ме гушка плачейки...сърце не ми дава да и се карам...добре, че рядко има защо.
Соня вече втора седмица е със силна хрема.Не знам какво става.Постоянно ходим при личната.Днес ще се пробваме да прибавим хомеопатични за това състояние.Много се надявах да се справи сама...не стана, обаче...
Хубав и слънчев ден!

# 43
Добро утро! Благодаря за кафето, Били хлапето!
Честито на всички именници на патерица!

И ние редовно сме пребити. Забелязах, че ако напълни памперса на площадката става мн послушен. Тича както и където трябва, не крещя:"Никола, върни се! НЕ!"Но рядко се случва, уви!
За празниците децата са на Т-во при баба (ГОРКАТА!), а мама е на секскурзия при татко в Дания! smile3534 easter

# 44
Ивчок, развесели ме! Joy Приятно изкарване!
Били, благодаря за кафенцето! Те и моите дечица уж се забавляват двамата, но от време на време се усещам как крещя истерично и по двамата. Малката все прави бели. Сякаш баткото ми беше по-кротък, това не съм си представяла, че ще го кажа някога. #Crazy Като викна по нея - и тя ми бяга от местопрестъплението.
Ние най-после свалихме чорапогащника. Но в тия жеги няма начин. Вчера по боди с дълъг ръкав навън и се тупа по гърдичките и вика АМИ - така наричаме моите млекоцентрали. Голям смях!
За закуска - обикновено давам прясно мляко с 3 обикновени бисквити. Като около половин-един час преди това закусва кърма.
Направо завиждам на хората, които могат да си оставят децата на баби и дядовци. При мен не се получава. Имам само баба ми, на която мога да разчитам, но не мога да я претоварвам като й оставям и двамата за повече от 2-3 часа. Много са ми палави, пък тя им е и прабаба все пак.  Пък така за цял уикенд изобщо не става. Но здраве да е!
Венета редовно гледа филмчета. Най-често Magic English. Няма да ви казвам, че в резултат на това колите по улицата нарича каа  Joy. Иначе и тя си иска филмчетата, но им казва бейби, от бейби ти ви.
Хубав ден на всички!

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 10:06 от Betty L.

Общи условия

Активация на акаунт