Пролетна умора ни наляга, но ДЕКЕМВРИйчето мира не ни дава!

• 15 514
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
  • София
благодаря за отговорите  bouquet не ми беше идвало на акъла да стрия хапче вит це newsm78 ще пробвам и това. ния си ги пие витамина с лъжицата без проблем. и прахчето ще хатъпча някакси в зъбатата й паст.
shemet_neveroiaten , за хапането - миналата седмица ми отнесе пръста с нокъта и сега ми е леко потъмнял нещастния ми нокът Sad
за прическите - аз съм стилист капанов в нас Mr. Green бретона го режа както мога, а и някой друг фитил, стърчащ от някъде си неориентирано. преди да я офъкам последния път, приличаше на тея еврейските равини, ако се сещате, с едни такива къдрички, дето им висят само от ушите hahaha
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=23764&AlbumId=110550 - след снимките от зоото, най долу. ето малко фотоси от ямбол  bouquet

# 61
  • Варна
бооже аз се чудя що не пишете а то имало нова тема ooooh! много съм залюхана Rolling Eyes

за анкетата: по принцип сама си я гледам но при първ възможност я "захвърлям" при свеки за уикендите Whistling

кашлицата на Лора се оказа фалшива тревога, гърдите и гърлото са чисти! но за съжаление имаме възпалена носна лигавица и от там е целия проблем...дави се от сополи, не може да диша и кашля Sad не може да спи вечер, съответно и аз покрай нея Tired слагаме капки и пием сиропи и чайове и така, дано се оправи скоро  Confused
сега отиваме по лекари за окото, че пак се надува, да видим.... Confused

# 62
  • Под Сините камъни
ЗДравейте и от нас.Добре дошла на новата мама.При нас времето е страхотно и го отдаваме на дълги разходки.Лек ден на всички.

# 63
  • София
Момичета, ние пътуваме днес, стискайте палци всичко да е наред, че досега не сме пътували толкова дълго с кола. Ще отсъстваме две седмици.
ШамЕнет, най-после се появи Hug Честито ви проходило момиче и кога ще си идвате да я видим куклата?!

Целувки от нас, ако не намеря интернет - Весели празници!!

# 64
И нашата Сонка се дави от секрети...също и няма нищо друго...ние сме на хомеопатия и засега държим нещата...
Митко все още много ревнува от Сонка и постоянно върши бели и привлича внимание.Иначе с нея постоянно се гушкат и играят чудесно заедно.
Лек път, Понтес!

# 65
  • Варна
таз докторица вече ще я набия  #2gunfire каза че нямало да го пипаме окото, понеже не покривало зеницата и не се било надуло много  #Cussing out писна ми на тоз дет го нямам ви казвам...сега съм си наумила да ходя в частната клиника, за второ мнение... което май трябваше в самото начало да направя, но всички около мене са много компетентни по очните въпроси  Close

# 66
Девойки, вмъквам се да ви кажа Чао и Весел Великден!
Аз също констатирах липсата на вит.Ц, благодаря за съвета! Като се върна да са здрави и без контузии всички! Стискайте палци на моята свекърва, не знае какво я чака! Само  Praynig Praynig Praynig да са ми здрави децата! А баткото, въпреки 15-те год., които навършва на 27.04. без родителите си, го гледа. От 1 седмица го приспива той, за да свикне зверо с него и да не мъчи баба си поне вечер. Аз съм и фрозьора-с машинката на комшийката 2 пъти без контузии и дупки в прическата.
Днес и аз бях, на профи обаче. Много се Аресах, дано и мъжо ме хареса. Абе-хубава, грозна, като съм летяла 3 часа заради него, ще ме уважи човекът! Joy
 easter easter easter и love001!

# 67
  bouquetЗдравейте и от нас с Калина - успях да прочета от началото тази тема - което си е постижение - Благодаря на всички за поздравите - ние също имахме имен ден на Цветница - после ще кача снимки да я видите колко е хубава - баща й й уплете венче от глухарчета - много беше сладка
За болестите не ми се пише - може би и за това толкова дълго не се оправихме - защото като говори човек само негативни неща - по лошо става - иначе за статистиката от февруари до ден днешен сме с 5 антибиотика един след друг - но стига по темата
Специални поздрави за ШамЕнет и Елисавета
Жижи - много гадно - дано няма занапредтакива големи контузии - и едно въпросче кога сте се завърнали от Хърватско - пропуснала съм - радвам се че сте тук - като се стопли и се възстанвим много ще ми е приятно да се видим
Гледам детето си сама - за Калина става въпрос - иначе баткото си ходи на градина и Слава Богу е здрав  - откакто стана на 4 просто спря да се разболява - а скоро ще стане на 6 което си е постижение
После ще пиша пак - че станахме от следобедния сън

# 68
Днес бяхме за пръв път на фризьор. Дани се справи чудесно само веднъж се намръщи. Подстригаха го с машинка за има няма 5 минути. От пред му наредихме гребенчета, четки и разни други неща и той беше залисан да ги изучава, докато фризьорката си вършеше работата.

# 69
Доооообъъъъъър веееечеееер  Sunglasses
Ние сме добре. Днес бях на зъбно доки, а Ниа с тати на нейния доки, да и види резултатите. Слава Богу няма и следи от инфекцията  Praynig, ноооооооо, то не може без голямото НО, сега се борим с гъби от АБ  #2gunfire Милото не дава да я бърша или мия. Като стисне краката и става голяма борба  ooooh! Толкова и е некомфортно, че като седи в количката за по дълго и почва да надига дупето и да скимти  Sad Ама тъй ще е то, няма празно  Naughty #Cussing out
Утре ще боядисваме яйца, дано да и хареса или поне да успея да опазя яйцата, че от скоро са ни много любими  Mr. Green
На всички пострадали бързо и успешно лекуване на раните, на болничките да оздравяват, че беличките ги чакат, а на всички пътуващи леко и безаварийно пристигане   bouquet

# 70
Добро утро!Ние следобяд ще боядисваме яйцата с дечковците.Дано останат здрави!  Peace
Eui, много се смях, като прочетох подписа ти! Joy

# 71
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДИДКА!
БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА!
МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ ОТ СЪРЦЕ!
ХИЛЯДИ УСМИВКИ И ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ С ЛЮБИМИТЕ ХОРА!

# 72
  • София
Честит рожден ден Ди, бъди много здрава и щастлива

Весели празници на всички,
много здрави яйца и пухкави козунаци ви пожелаваме с Евка и най-вече здраве и радост Heart Eyes

# 73

# 74
  • Варна

ЧРД на Диана и Весели Празници на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт