Пролетна умора ни наляга, но ДЕКЕМВРИйчето мира не ни дава!

• 15 516
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, отдавна не съм писала но си ви чета редовно.
Ние пак сме с някакъв вирус , малката беше с 39 температура.. главобол, гърлобол, яка хрема абе изобщо всички екстри. Сега и двете сме на антибиотик.
Охх.. `две изречения не мога да напиша, Кати ми се е лепнала за клавиатурата и водим една биткаа..
Весели празници на всички   bouquet

# 76
  • Под Сините камъни
Здравейте и от нас.Честит Рожден Ден на Диана.Много здраве ,щастие и любов bouquet.Весели празници на всички.  easter easter easter

# 77
Благодаря ви много момичета  Hug

В неделя ще е кръщенето на малката, а и нали ми е именничка  Heart Eyes и програмата ми е натоварена  Party

# 78
Di - Честит рожден ден и Бог да блогослови твоята дъщеричка още повече сега като стане христянче - да я дари с много щастие и здраве  Hug  bouquet
Добре дошла на новата мама -
Шехерезина - скорошно възстановяване - за празниците вече да сте здрави - и ние го изкарахме този вирус и двете - а аз от 2-седмична хрема, която не успях да спра отново развих синузита от дясната страна и сега се опитвам с разни народни рецепти да се оправя - дано - че скоро пих антибиотици пък за гнойна ангина - абе............да са здрави децата - Господ да си ги пази

# 79
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДИДКА! Бъди много лъчезарна и щастлива!
jenshen73 добре дошла при нас.  Grinning
Боже като прочетох Жижи как се е подредил и лошо ми стана. Светле стискам палци бързо да забравите и двамата и всичко да се оправи.
ШамЕнет честито на проходилата  ти принцеса и на теб разбира се  Laughing Дано да е и безаварийно.
Вержи, дано тази драма с очето по-бързо се оправи и да намерите специалист, който наистина да реши проблема. Стискам палци от сърце  Hug

Хайде и ние да се включим към групата на болните. Зори е с хрема и кашлица. До вчера беше доста неприятна, но педката ни явно пак уцели правилното лекарство и сега е доста по-добре (пу-пу-пу). Дано по-бързо да се размине всичко, че за голямата почивка бяхме замислили едни палатки при хубаво време. А иначе и се изненадах крайно неприятно от липсата на витамин С на ампули. Но като се има предвид каква ни е държавата АМА ИЗОБЩО не се учудвам, че местното производство е спряло, а никой "умник" не е помислил как да достави това често използвано лекарство чрез внос. Що пък? За какво им на хората и лекарите витамин С на ампули?  newsm78 Е, освен за през устата се слага и венозно, което не виждам как точно ще стане със стрити таблетки, нооооо... да му мисля тези, които имат нужда от течен витамин С  Sick
Гледам доста болни дечица има  Cry Дано бързо да оздравяват.  Praynig

# 80
  • Варна
Женя ние вероятно ще ходим до Сливен за празниците, в село Калояново . може да се засечем  Wink
Magesta Вержито не е при именниците, но Лора е  Mr. Green (лаврово дърво)
на Вержито и казаха ако иска да празнува на вси светии щот такова животно Вержиния в православната църква нямало Joy
много кофти се е изтрещял Жижо, дано скоро се оправи без последствия Praynig, като знам аз кви глупости съм правила и как съм се пребивала като куче, само си представям Лора в същата ситуация и ми настръхва козината! #Crazy

# 81
Я да видим сега дали ще успея да сложа линка към снимките ни - абе нещо за два дни имам цели 3 поста - това си е постижение - а гледам вас ви няма - то затова сигурно смогвам да ви изчета - и все пак - пишете как сте - много от вас липсват
Поздрави на Ники от Бургас
Вержи - дано минете без повторни операции - и определено се консултирай с повече от 1 лекар - успех - цунки на Лора
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=237280&photo=13 - браво на мен - ще взема да стана и аз спец в тия ми ти работи - то крайно време де

# 82
Ели,много сте готини.
Ние днес си боядисахме яйцата,но съм много разочарована.

Ди,честит рожден ден-да си жива и здрава,много щастлива и обичана  bouquet

# 83
Ди,

# 84
Честит Рожден ден, Ди!
Много здраве и по вода да ти върви във всичко!   bouquet

Ето ги нашите яйчица и нашествието срещу тях, завършило с 2 жертви.  Mr. Green

# 85
Имам излишни купони за 29.04 и 30.04 за кухнята на баучер и карамфил и за 03.05 04.05 и 05.05 за кухнята-майка на цар освободител. Ако някой се интересува да пише.

# 86
  • Варна
elieli съдрали са ти кожата и двамата Mr. Green
tini-mini  Лора има същия пуловер  Mr. Green
пък аз не боядисвах яйца днес, ще го оставя за събота Rolling Eyes
Лора днес ме изуми направо! не беше акала цял ден и вечерта се омаза буквално до петите  #Crazy разстроила се беше нещо, дано да е моментно Rolling Eyes Praynig
пак оаках темата  Joy

# 87
Ди, честито и от мен, на патерица! Да си жива и здрава!  bouquet
Вчера сложихме обички на Венета. Много е сладка!
Ние ще боядисваме яйцата утре следобяд, след като приспим Венета, за да може и баткото да помага.
Шехерезина, тъкмо си мислех за вас, как сте, и ти се появи! Дано бързо се оправите и повече болести да няма! Hug
Венета също е хремава, дано само с това се разминем. Иначе е дива за трима. Все повече установявам, че баткото ми е бил по-кротък и по-лесен за гледане. Това е нещо, което си мислех, че никога няма да кажа. Мислех си, че вече съм си отгледала по-палавото дете. Да, ама не! Няма такава беля! А как се е научила да се сърди - реве, ляга на пода и рита. Не й обръщаме внимание.
Решили сме на 5-ти да си направим разходка до Пловдив. Не съм била там никога. Дано Венета слуша в колата, че вчера за половин час пътуване луда ме направи. #Crazy

# 88
  • София
Вмъквам се само да споделя какво ми пратиха
http://www.bgfactor.org/index_.php?cm=12&id=14839

Малко ми е притеснено за утрешното пътуване към Д-град, не сме я возили от половин година на извънградско и не знам как ще се държи Thinking
Дано по-бързо се оправят всички хремави и болнички и да се веселят на воля Hug
Мн хубави яйца Тини, аз тая година ще участвам само при боренето , майка се е справила сама с боядисването Wink
Я кажете какви ластичета им слагате на девойките и махат ли си ги?Аз със фибите не успях да я науча newsm78

# 89
Добро утро!
Абе момичета, не ми се сърдете ...  Praynig , то ясно стана , че хич ме няма по именните дни ... еле по Цветница  Mr. Green и още друг народ съм изтървала ... ама млъквам по темата ... за догодина ще съм по в час  Wink
И ние оставихме яйцата за събота .... задоволявам се с тези от аватара  за сега Grinning ... така и така тук съм доста от времето  Sunglasses
Ваксинирах Георги за шарките .... остана Пентаксина ..една реимунизация .. юни , живот и здраве  Hug , да "захлебим" малко за покупката и'  Wink
За момите на ЕлиелиБГ и Адена и Тини  Heart Eyes ... целувки както винаги   bouquet
Алексаторче , тАман след много усилия си пречупих някак си езика си да се обръщам към теб така ....  Laughing , пък ти взЕма предпразнично да се прекръстиш пак на предпочитанато от мен Адена   Wink

Di, на патерица и от мен .... много здраве и щастие !   bouquet

П.С. .... по този повод вчера доживях Георги да изпрати от моб. ми телефон една честитка за рождения ден на моята кръстница, сътворена от мен преди няколко дни ..... на моя колежка от работата  Mr. Green ... та трябваше да и обяснявам на жената, защо я наричам Вера ... и и честитя не на място  Thinking Grinning

Весело изкарване на празниците на всички !  Peace
Безаварийно на пътуващите ... сигурно са много от вас  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт