Пролетна умора ни наляга, но ДЕКЕМВРИйчето мира не ни дава!

• 15 521
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
Рутру  Laughing
 tini-mini много са ви хубави яйцата  Peace нашите станаха наситени, ама шарените са едни бозави  ooooh!
Betty L. дано да ви хареса Пловдив и да повторите пак след 10 дена, че да се видим  Hug
Иначе нищо ново, утре ме чака голямо готвене и то посред нощите, че иначе не можем да си разделим печката с Ниа   chef Joy
macko Ния мн се кефи на ластици и фиби и все ги иска по главата си,ама като и ги сложа и ги маха моментално и после пак ги иска и така до края на света  #2gunfire

# 91
  • Варна
оф Лора е същата - слагам и ластици, фибички , ала бала. вика джиджи и ги маха, поглежда ги и се опитва да си ги сложи сама . и така цял ден Tired

# 92
Magesta,няма проблем, моля ти се Hug! Стискам палци Жижо да не ти прави повече такива изпълнения, направо ужас Shocked.
tini- mini, благодаря Grinning, Вики направо е двойничка на Амели, абсолютно е прав татко й Wink.
ina_nk, затъжила съм се за вас  с Лорчето и за Евчето и мацко, и за Алекси и понтес..и......за всички ви. Hug Което ме подсеща- на последните четирима- приятен и безпраблемен път и весело изкарване  (което , впрочем, желая на всички ви)Grinning!
Virginity, дано бързо ви спадне отокът, че да не се мъчи горкото Лорче пак Cry. И чакаме хубави новини от частния доктор. Praynig
Ние също бягаме извън София, ще видим за малко или за много, но от сега ви желая много весел Великден и много усмивки по празниците Grinning.
шамЕнет,радвам се ,че намина, липсвате ни и честито ви прохождане- леко и безаварийно Hug
Чао,момичета

# 93
Зизу,  newsm78 как успяхте да станете на 1 година и 6 месеца, че и 1 седмица даже, като сте по малки от нас?
Магеста, мойта пък, праща на една мама от форума празни СМС-и и жената ми звъни да пита какво е станали, чак се притеснила защо нищо не и пиша... Пък тя е с 4-ма сина, та не е лошо да завържем връзки де...

# 94
  • София
Зизу,  newsm78 как успяхте да станете на 1 година и 6 месеца, че и 1 седмица даже, като сте по малки от нас?
16 месеца не са ли 1 год и 4 мес newsm78

# 95
На някой му куца математикатааааа! Joy
Значи не съм само аз! Wink

# 96
  • сто акровата гора
Ди, честито от нас, на патерица! Да си жива и здрава!
Ето и ние си боядисахме яйчица
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=240154&photo=52
докато спеше Сонка че иначе е мисия невъзможна, много са й интересни тези цветни топки, и защо ли правят ПРАС! като ги тупнеш  newsm78 Вече пробва 2 броя  hahaha
А така изкарахме цветница, на село при баба, край Струма
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=240154&photo=28
Бяхме в Кюстендил малко, сега оправям багажа и утре заминаваме при другите баба и дядо в Разград, много ми харесват пътуванията, разнообразие и нови емоции. Ще стоим там до 6ти така че пожелавам на всички весело изкарване на празниците и никой да не боледува  Hug
За анкетата отговорих че се гледаме самички, бабите ни са далеч, така че се организираме с тати както можем, ходенето до университета ми обикновенно е със Соня, свикнаха да ни виждат комплект  Crazy но напоследък тати се освобождава от работа, просто не пътува толкова и се гледат в къщи докато си свърша работа. Ами справяме се, свикнахме си и ни е хубаво тримата  Heart Eyes
За ластици, фибички и т.н. - направо на огледалото и започва да ги дърпа да ги разглежда, проскубва се, а и на вкус иска да ги опитва така че спрях да се опитвам да правя прически.
А пък ние ходихме на Пентаксим и Сонка направи реакция този път  #Crazy Изкарах си акъла, крачето червено и подуто, тя рев, температура, не много висока но не я сваля, абе отврат. Та пи Зиртек и Калциев глюконат сиропче, минава вече, много е бледо и спокойно. Добре че е последна ваксина, доки каза че обикновенно компонентът за ДТКто прави проблем, въпреки че е пречистен Пентаксима. Тя всеки път казва че е възможно ама до сега не беше ставало и аз както си бях спокойна и много се шашнах. Абе добре че минава вече
И така весели празници от нас, спокойно и безаварийно пътуване на всички пътуващи и ще се чуем живот и здраве след 6ти май  Hug  bouquet

# 97
На някой му куца математикатааааа! Joy
Значи не съм само аз! Wink

Малии, ква съм ... блейка(да речем)! Трай, че ще ми скъсат дипломата Praynig.

# 98
Благодаря ви много за поздравите, момичета  Hug
Точно щях да попитам къде ни е пешеходката  Laughing а тя взе, че се появи  Hug
Весели празници на всички  Hug

# 99
  • Русе
Диана Heart Eyes Hug Честит рожден ден на патерици!Жива ,здрава и все така готска!Само положителни емоции и изживявания.
шамЕнет[/b Hug
Женя и наш Бойко много ни хапе ,но за всичко ,не само ,като мием чиниите.
Вержи айде стига с тези новини! Heart Eyes Да се оправя бързо момата.
Боцата е болен!Уж днес проблесна ,към оправяне,но след следобедният сън отново не ми харесва.Тук в Германия не са чували за Осцилококцинум ,направо пощурях.Чудя се с какво да го лекувам.Но говедцето я кара на крака и не му пречи да ми строши лагерите!
Магестенце да се оправя палавият Жижи Heart Eyes Бързо,бързо.
Калина е голяма мацка
ААА и витамин Ц на деца тук не дават изобщо!!!След 2 годишна възраст.При вируси,никакъв антибиотик...ама не сме ходили на лекър.Това от мамите в Германия го научих!
 Heart Eyes Амели Пулен Hug
ВЕсело по празниците!!! И смело с чукането!!!На чело с Ивчочката!

# 100
Ди, честито от нас, на патерица! Да си жива и здрава и много щастлива  newsm51 newsm59 Tada

Вержи дано всичко е наред ве4е Praynig Magesta добре, че Жижи е добре, пазете се  Naughty

Весело изкарване на Великден на всички!  easter

# 101
  • Бургас
Само се записвам да ви държа под око  Naughty

# 102
На 30.04 и 1.05 сме в Бургас може и за по-дълго. Желаещи за среща  Wink

# 103
 newsm44Днес тръгваме за Силистра, мъжо е роден там и отиваме да се видим с роднини. Много се радвам, защото е прекрасен град и всеки път когато съм там се зареждам. Толкова ми е хубаво, че не искам да се връщам във Варна.Преди години мъжът ми ме"излъга" да пия от една чешмичка .Каза ми, че който пие сърцето му остава за винаги в града. Правеше си шега, но може би има нещо вярно, винаги с удоволствие ходя в Силистра. Весело изкарване на всички easter easter easter

# 104
  • Бургас
jenshen73 ние на 01.05 пътуваме, така че няма да мога, но на 30.04 с удоволствие може да спретнем една срещичка с Муунлейдито и ако има други навити бургазлийки....

Общи условия

Активация на акаунт