ОТСЛАБВАЙТЕ С МЕН -2 ЧАСТ

• 16 972
  • 261
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте отслабващи момичета  Hug Ох и аз съм от вашия отбор, но съм си на моя някаква диета. Аз си знам от какво си пълнея и го избягвам, даже напълно го спирам. Това е моята диета и вече имам ефект. Бях се освинила изключително много  smile3506 Animal Pig. Аз по приницип си пълнея от хляба и затова го спрях. Е понякога се отпускам да хапна нещо с хлебец /явно тогава е моя ден за разпускане и излъгване на организма/, но след този ден обикновенно карам само на мляко и таратор. Резултатите: На 10.06. бях 78 кг, към днешна дата съм 74-73кг. Гоня на първо време 68кг, по нататък 63 кг.
Във връзка с отслабването мога да дам една препоръка. Яжте студена храна, а не топла и в никакъв случай гореща. При приемането на студена храна организма се стреми да стопли постъпилата в стомаха храна, при което се изразходват допълнително калории. Докато при топлата и гореща храна не е така  newsm03

# 181
  • IT
Връщам се от обяд, тази която си давах поръчката така странно ме изгледа като и казах две пилешки пържоли без гарнитура(а те бяха някакви малки), че все едно си бях поръчала слон.И добре, че се наядох защото един колега дойде да черпи(всички неща-бонбони,ядки,коли, алкохол и т.н.) са зад гърба ми.Нищо друго не ме изкушава така като ядките...

# 182
  • IT
pepi_r и аз това го бях чела някъде за студената храна. Simple SmileАз също дебелея много от хляб, пица,спагети и всякакви подобни.

# 183
Добре дошла pepi_r
Мисля, че за 13 дни си свалила доста. Близо 5 кг, което е страхотен резултат. От Дюканството знам, че освен това за студената храна и вода е хубаво и да се къпеш с хладка вода, защото така хем тялото гори повече калории, хем кожата не се разпуска.

mausssi, на мен много често ми излизат синки от един друг масажор особено от вътрешната страна на краката. Ще го имам предвид. Мерси.

allexa.7, браво, че държиш фронта. И аз много обичам ядки.. абе обичам всичко калорично. Калоричната тройка - картофи, ядки, шоколад  Sunglasses Rolling Eyes
Не се притеснявай кой как те гледа и не отказвай алкохол като има празненство. Прави се, че пиеш за да няма сърдити.
Това за пържолите без гарнитура... божеее наиш колко народ яде така  Crazy

# 184
  • IT
това за синките е гадно като излезнат, скоро си правих масаж със силиконови вендузи(ако не съм объркала името) и нямах нито една.Аз имам и спукани капиляри(но са ми в долната част на краката), а от гадни венузи една вена на десният ми крак така е излезнала, че искам да набия тази която преди ми правеше масажите.

# 185
pepi_r  welcome, allexa.7 въобще да не ти пука, а и 2 пържоли не са много, след месец няма да те познае  smile3521. На мен днес ми е въглехидратния ден на обяд ядох салата със царевица, после 2 пудинга, но си ги правя със захарин и вместо мляко сложих протеинов шейк, който съдържа мин. количество въгл. и около 80% протеини, стана хубав.  eat Сега за вечеря ще ям пак салатка и моцарела. Гледам да се храня до 17 часа.

# 186
Браво Мауси,
Добре го даваш. Аз през въглехидратния ден се нахвърлям и ям като свиня  Laughing

# 187
Ах, Тони като казвам салата имам в предвид една голяяяяяяяяяяма салата сигурно е 1 кг dont ужас и аз ям вез граница. Е, нищо от утре край няма ги салатките.

# 188
  • IT
Добро утро:)
Решила съм да не се меря една седмица, защото това ми е седмицата с ПМС и съм се подула като плондир, не мога да се понасям толкова дебела. Най-гадно, е че не мога да влезна в нито един панталон от миналото лято.Никак не е лесно да надебелееш 12 кг.Но се надявам да елиминирам част от тези килограми до август иначе не знам как ще се съблеча на плажа

# 189
Разбирам те Алекса.
И аз се чувствам по подобен начин, но имам още 1-2 кг за да стигна до нормалното си тегло. Ще остлабна още с 2-3 допълнително че все пак е лято.

Днес ми е въглехидратния ден и ядох какво ли не.
Щастлива съм  Grinning

# 190
  • IT
Блазе ти Тони, аз ще го направя чак в събота, защото тогава вечерта ще излизам и т.к. ще ходя на дискотека, няма как да пия само вода-мн е тъпо, все едно се стискам да не похарча 5 лв. за едно малко например.А и искам да се обуя с един панталон, на който ми изкачат вътрешната страна на джобовете сега от дебелина.

# 191
Блазе ти Тони, аз ще го направя чак в събота, защото тогава вечерта ще излизам и т.к. ще ходя на дискотека, няма как да пия само вода-мн е тъпо, все едно се стискам да не похарча 5 лв. за едно малко например.А и искам да се обуя с един панталон, на който ми изкачат вътрешната страна на джобовете сега от дебелина.

Когато съм по-дебела винаги наблягам на полите и роклите. Може би защото структурата ми е такава.. слаби крака, ръце и талия и увеличаващи се Г** и Ц***  Mr. Green
Не знам каква е твоята структура, но ако имаш слаби крака определено ще се чувстваш по-добре в пола или рокля с адекватна дължина... поне сега докато отслабваш  Rolling Eyes

# 192
  • IT
Simple Smile не са ми толкова слаби краката имайки предвид какъв брич съм отгледала, то горната част на тялото ми е доста по-слаба от долната. От два дена съм с поли:) извадила съм всички летни такива, които ми стават и сега ги употребявам:)

# 193
Здравейте милички. wavey  След вчерашния въглехидратен ден се чувствам някак си гузна, тъкмо ми беше хлътнало коремчето и айде пак се поду. Незнам какъв ще е резултата при положение, че нямам движение, вчера се опитах да направя упр. на пилатес, ама то така ме боли крака едвам стъпвам странното е, че от изведнъж така ми стана, нито съм го навехнала нищо. Момичета същата работа е и при мен от 1 год. вече само с поли ходя, защото от инат не искам да си копувам данки по голям номер. Първоначално си бях на същите кг и почнах да нося поли, защото ми харесваше и после неусетно качих кг, когато си с пола поне аз не се усещаш, че надебеляваш. Аз съм с едър кокал и краката не са ми чак много слаби, но не са и много дебели. Алекса, колко дни на въглехидрати ще ти се съберат не е ли много? Тони, ти си 4б и 1в нали? Много ми се иска да се претегля, ама точно днес няма да е. Тони, ти май вече си на финала нали блазе ти. Hug  bouquet

# 194
  • IT
един въглехидратен ще ми е, на месо ще са ми 5:(

Общи условия

Активация на акаунт