ОТСЛАБВАЙТЕ С МЕН -2 ЧАСТ

• 16 973
  • 261
  •   1
Отговори
# 165
 Хей, девойки, изгубихме се тези почивни дни...

Как сте? Изчетох ви и разбрах, че успешно сваляте  Hug
За пилатес си говорите...хм, не мога да съм полезна..
Аз си карам а салатки и много вода, топло е и не мога да помисля за друго...шоколад все така ми се яде....опитвам се да сменям посоката на мислите....

Хубава вечер и лека седмица!

# 166
  • IT
Здравейте момичета, нещо обърках диетата аз.Бяхме на гости на свекъра и свекървата, те диети не признават и да....
Но от днес наистина започвам и мисля стрикно-като се погледнах в огледалото -направо съм станала едно мн закръглено лелче, а и днес съм с една пола на цветя(от миналото лято), която е еластична и съм толкова дебела, че приличам на планина.Взела съм си даже и екипа за фитнес и след работа съм и в залата.
Успешна седмица.

# 167
Здравейте всички.
Днес ми е четвъртия ден на протеини и се чувствам много добре. Няма умора или чувство за глад.
Почнаха да ми излизат кокалите от двете страни на ханша (май самата ми костна структура е такава - с широк ханш), но има още какво да се сваля. Гърдите ми се смалиха малко... мажа ги с какво ли не и ги обливам със студена вода и лед след душ. Да видим какви ще ги докарам накрая.
Бузите ми още не спадат обаче.. не знам защо, но преди по-бързо ми се изпиваше лицето.
То е още и рано де ... няма 2 седмици откакто съм на диета. Може би най-силно ще си личи разликата около месец- два след началото.
Мъжът ми се сърди, че не му правя компания в яденето и съм щяла да заприличам на торба с кокали, ама мъжка му работа ... като види резултата ще видим какво ще мисли  Laughing

Още не съм си купила вендузите, че и аз и той нямахме време и път на там... но са ми в списъка ако минавам ще ги купя.
Правя разни други процедури против целулит и вечер ме намачкват обилно с масла  Heart Eyes

Кажете и вие как сте кво сте? какво ви мъчи?

# 168
Здравейте момичета, нещо обърках диетата аз.Бяхме на гости на свекъра и свекървата, те диети не признават и да....
Но от днес наистина започвам и мисля стрикно-като се погледнах в огледалото -направо съм станала едно мн закръглено лелче, а и днес съм с една пола на цветя(от миналото лято), която е еластична и съм толкова дебела, че приличам на планина.Взела съм си даже и екипа за фитнес и след работа съм и в залата.
Успешна седмица.

Ух, това със свекървата и свекъра е кофти. Добре, че моята не ме мъчи да ям като не искам и не се обижда.

Нищо де тия дни ще наваксаш. Протеините и спорта правят чудеса.. само първите 3 дни е трудно. После не можеш да спреш.

Аз се чудя как са приготвя едни замразени миди. Варят ли се? Някой има ли опит?

# 169
  • IT
Simple SmileЗа мидите аз нищо не мога да кажа, защото много трудно приготвям рибни ястия.Виж в готварския може да ти дойде някаква идея.
Аз ходя на дермосоник, ама ефект нещо не виждам,  мисля като ми свърши тази серия от процедури да спра и да продължа с масажи.Целулит нямам вече, ама съм дебела...

# 170
  • IT
И имам голям проблем с пиенето на вода:(За това ,въпреки че имаме диспенсър в коридора, съм си купил една бутилка от 1.5 л. да си я гледам и да пия от нея.Лошото е, че повечето време само я гледам....Сега се надявам по топлото време да ми се допива по-често.

# 171
Добро утро, сладурки.  newsm46 allexa.7 радвам се, че пак си при нас. Не се притеснявай тук при нас се отслабва без проблеми и най-вече глад. smile3525 Тони, и аз съм с шорок ханш и кокалите ми стърчаха, когато бях слаба гледам и сега са почнали. На мен днес ми е въглехидратния ден. Тези дни нищо не съм спортувала, коляното още си ме боли, а и това гадно МЦ. За резултат ще се тегля след 2-3 дни. Тони, тази резепта съм я правила става вкусно- http://www.menumag.bg/recipes/view/223

# 172
  • София
здравейте,момичета! да отговоря на въпросите ви...аз ядях много малко месо през деня не защото така трябва,а защото ми се гадеше вече от него,иначе може да се яде колкото искате,не трябва да се гладува. ядях го със сол.вода пиех ако ми се пие,не се насилвах.през 4-я ден ядях каквото ми падне като свиня Mr. Green но стомахът ми се беше свил та не поемах големи количества,странното при мен беше че много пъти след 4-я ден не качвах а понякога и отслабвах,много странно но факт,но когато кача на другия ден всичко заминаваше ,това всъшност не е качване ,а тежест от самата храна която на 5-я ден отива в тоалетната Laughing  а аз все още съм на задържащата но понеже се разлигавих и не я спазвам стриктно ту качвам до 60 ту свалям до 58.6 това е ,притеснявам се да не си докарам йо- йо ефект и организма ми да свикне на него...

# 173
  • IT
На мен това най ми харесва-че се яде.Месо обичам, но ако трябва да ям само месо, ще ми писне, така че този 4-ти ден е уникален:)Затова мисля, че ще мога да издържа.А имам и колежка , която е на Дюкан и ми е по-лесно да ходя на обяд с някой, който яде повече месо.

# 174
Здравейте,

Анабел, радвам се че писа. Аз не ям много, но и не ям малко месо през деня. Вчера например съм на една консерва риба тон в собствен сос и вечерта ядох пушено пил. филе (чисто беше без соев протеин)
Днес ще се облажа с почти половин варено пиле.  Laughing
Утре пак същото.

Мисля, че тайната да не ти писва месото е в разнообразието. Различни видове месо, приготвени по различни начини, риба и морски дарове, омлети. Комбинациите всъщност са много. А и въглехидратния ден е спасителен ако умираш да хапнеш нещо.

Аз пия много вода, защото ми се пие. Почнах на сила да си сръбвам по мъничко и сега вече не мога без вода до мен.
По принцип до сега не съм пила толкова много.
Чудя се даже дали този път да не изкарам до петък на протеини.
Дали ще е опасно за организма? От друга страна Дюканките карат по 5-7-10 сни само на протени та се надявам да не е проблем.

# 175
  • IT

Мисля, че тайната да не ти писва месото е в разнообразието. Различни видове месо, приготвени по различни начини, риба и морски дарове, омлети. Комбинациите всъщност са много. А и въглехидратния ден е спасителен ако умираш да хапнеш нещо.

newsm10
еднообразието  е подтискащо за мен, и това е един от начините да се откажа от нещо(дори и да е хубаво).Така че за това мисля, че това е моята диета

# 176
Анабел, мерси много за отговора, радвам се, че се включваш от време на време. smile3525 Тони, забравих да ти кажа за сайта, който даде за пилатес не ми се отваря, а много искам и аз някакви упражнения за вкъщи, че сега с тоя крак немога да правя тежки упражнения.

# 177
  • IT
Пилатес има в data.bg; в DMCA-removal-from-Google и в арена мисля че имаше, ако не се лъжа.
Поне аз от "дата-та" имам 3 вида пилатес и 2 от замундата.

# 178
Анабел, мерси много за отговора, радвам се, че се включваш от време на време. smile3525 Тони, забравих да ти кажа за сайта, който даде за пилатес не ми се отваря, а много искам и аз някакви упражнения за вкъщи, че сега с тоя крак немога да правя тежки упражнения.

Ако не ти се отваря значи най-вероятно си отрязана от дата.бг

Виж това трябва да се отвори... Тук има разни малки упражненийца:

http://youtube.com/watch?v=mmek7iASeCI

# 179
Благодаря ви много момичета.  lovekiss Two Hearts Two Hearts Flowers Bouquet А, Тони забравих да ти кажа, че ако ходиш скоро на море не си прави масаж със вендузи-краката са ми с такива синки все едно някои ме е бил-ужас, а не сам ги правила много силно дори не ме е боляло

Общи условия

Активация на акаунт