Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за бебешките дрехи в зависимост от времето на раждане?
Какви са препоръките за използване на подправки по време на бременност?
Какво е подходящото облекло за бебето, особено по отношение на топлината и потенциала за изпотяване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за бебешките дрехи в зависимост от времето на раждане?
Форумът съдържа различни мнения относно бебешките дрехи в зависимост от времето на раждане. Някои майки предпочетоха да обличат децата си с дълги ръкави и крачоли дори през лятото, като също така обуваха чорапи, защото смятаха, че все още не са адаптирани към живота на открито. Други майки избраха по-леки дрехи като бодита с къс ръкав и гащеризончета. Също така е важно да се има предвид местният климат, тъй като климатизацията в сградите може да повлияе на избора на бебешки дрехи.
-
Какви са препоръките за използване на подправки по време на бременност?
При използването на подправки по време на бременност умереността е от съществено значение. Някои принципи на Аюрведа могат да бъдат полезни, като например използването на магданоз, копър, кимион, лавров лист, куркума, джинджифил, кориандър , канела , черен пипер и шафран. Важно е да се следват препоръките за умереност и да се избягват големи количества от подправки, които могат да предизвикат контракции или имат диуретичен ефект.
-
Какво е подходящото облекло за бебето, особено по отношение на топлината и потенциала за изпотяване?
-
За какво служат бебешките буйки?
-
Какви са препоръките за излизане в отпуск по майчинство преди термина?
Запис... После ще чета, че у нас свеки, зълва и стара баба са цветя
ще празнуват, а аз ще спя 
. А крачетата задължително обути. Като знам моите какви са студени постоянно... Каката в най-големите жеги през юли и август и по памперс само съм я държала, но тя беше вече на 3-4 месеца. Но сега й гледам снимките и явно е имало и по-хладни дни - и блузки с дълго ръкавче и ританки съм й обувала.

, но пък аз с желание опитах да се вмъкна в един трикотажен ластичен панталон размер Ел (успях да го обуя до коленете) - та не обедняхме особено ,тъй като никъде не продаваха дрехи за китове или палатки в позитивни цветове
-нали и аз съм имала днес празник, макар че се чудя дали Елица е точно име на растение или не, но това е друг въпрос...
На всичкото отгоре никой не ми помогна дори да стана и трябваше да се оправям сама, а ме видяха поне 10 човека.Що за хора са това?! 
. Или евентуално ако повиваме бебока с някое по-плътно одеалце (нали повиването е един от методите да се успокои плачещо бебе...)