Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за бебешките дрехи в зависимост от времето на раждане?
Какви са препоръките за използване на подправки по време на бременност?
Какво е подходящото облекло за бебето, особено по отношение на топлината и потенциала за изпотяване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за бебешките дрехи в зависимост от времето на раждане?
Форумът съдържа различни мнения относно бебешките дрехи в зависимост от времето на раждане. Някои майки предпочетоха да обличат децата си с дълги ръкави и крачоли дори през лятото, като също така обуваха чорапи, защото смятаха, че все още не са адаптирани към живота на открито. Други майки избраха по-леки дрехи като бодита с къс ръкав и гащеризончета. Също така е важно да се има предвид местният климат, тъй като климатизацията в сградите може да повлияе на избора на бебешки дрехи.
-
Какви са препоръките за използване на подправки по време на бременност?
При използването на подправки по време на бременност умереността е от съществено значение. Някои принципи на Аюрведа могат да бъдат полезни, като например използването на магданоз, копър, кимион, лавров лист, куркума, джинджифил, кориандър , канела , черен пипер и шафран. Важно е да се следват препоръките за умереност и да се избягват големи количества от подправки, които могат да предизвикат контракции или имат диуретичен ефект.
-
Какво е подходящото облекло за бебето, особено по отношение на топлината и потенциала за изпотяване?
-
За какво служат бебешките буйки?
-
Какви са препоръките за излизане в отпуск по майчинство преди термина?

, защо така става - идея нямам
малко тъпо, но първото сравнение което ми хрумва е каса бира - точно толкова са малки бебешките легълца в болницата.
И на мен ми остана седмица работа, та се замислих как да се разделя с колегите (за по точно - колежки, дето за нищо не са се съобразили с мен от както съм бременна) от офиса... Не ми е до "почерпка", ма не е и удобно така и да си тръгна - само с едно довиждане...
.Мисля да слагам една тениска и да тръгвам по улиците
Привет и от мен най-после! 

При първа възможност ни уведоми как вървят нещата при теб! Не спирай да вярваш, че всичко ще бъде наред!
Дано само да няма по-сериозна травма!
Тази седмица, после другата още 2 работни дни и хайдееееееееееееее на луди разходки в прекрасното време. 

А и аз
(
, първата е Илиса - съчетание от техните имена Илиян и Сара)
Важното е бебоците са здрави и всичко да мине добре!

.