БЕБЕТА ЮНИ - 31

• 18 283
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Бюти 4естито дипломиране   bouquet
БИЛИ   bouquet   rotfImao newsm59    party023    Gift   newsm67     bigdance2    ura
Валентина страхотан си Simple Smile И аз си те представях както каза Кори.Просто страхотна булка Simple Smile

# 136
  • София
Здравейте!

Честит рожден ден на Били! Честито дипломиране на Спящата Красавица!   bouquet Живи и здрави да сте и двете и много късмет ви желая!

Понеже вече нямам кой знае каква памет, помня само последните постиги, ще кажа, че това е някакъв мит, че бебетата много обичали да ги къпят - ми те не обичат да ги събличат, камо ли да ги потамят в нещо и тем подобни, в началото. моята си ревеше доста дълго време. Важното е да не ви пука. Според мен, повече се страхуват от това, че около тях има много празно пространство и не се чувстват сигурни. Затова е добре даже в началото да спят, подпрени от възглавнички оттук оттам, за да се чувстват по- на тесничко, ккато в корема на майката.

Да не говорим, че моята да незнам си кой месец беше - имаше този рефлекс/инстинкт на Моро - като я сложа по гръб и тя като разпери ръце нагоре и леко встрани и едни пръсти, та чак се клати наляво надясно. за да сграбчи нещо, което й попадне, да се чувства хваната.

Не знам защо ги разправям тия работи.

Ивелина, нямаме данни за такова събитие още, слава богу. Моля ви, дайте инфо за Пършинг - още ли е в болницата?

Кака Мая, ти как се чувстваш? Сори за предубедеността, ама те майките на близнаци обикновено доста по-рано раждат. Твоите лекари как ги виждат нещата, тясно ли им е на бебетата вече?

# 137
Честит рожден ден, Bili! Жива и здрава, очарователен и здрав бебок на финала и много, много късмет!   bouquet  fingerscrossed Flowers Sunflower bdbaloni
Sleeping_Beauty, аз също съм прочела за твоето дипломиране, но просто съм пропуснала да те поздравя! Поздравления за огромният труд, който си положила за да постигнеш това!  thumbsup
Благодаря ви, момичета за поздравленията за новородената ми племенничка!  Hug Да, определено ще гледам да понауча нещичко до юни!  Heart Eyes

Хубав и усмихнат ден ви желая, тумбаланки!  dance

# 138
  • София
Валентина страхотан си Simple Smile И аз си те представях както каза Кори.Просто страхотна булка Simple Smile

Ех, ама ужасТни сте! Каква лелка! Никоя не си представям като лелка от вас тук, как може само аз да ви изглеждам такава! Мислех, сериозно днес да си изтрия снимката, ама няма да го правя, че току виж пак ме лельосате! Ама ха!

Обожавам това време! Толкова е хубаво, че дори детето ми ходи на градина без да плаче тези дни!!! Дано никога, до зимата чак, не става отново мразовито! Мога и по-хладно да понеса - една жилетка не ми пречи да сложа, но повече не искам да се пръщам към това яке, което не мога и без това да закопчея!

# 139
Ха, честито и от мен на всички празнуващи!   bouquet
То много празници се насъбраха напоследък, та затова и аз изостанах малко със събитията тук. Ама като сме тръгнали да се поздравяваме - аз имах рожден ден преди 4-5 дни, вчера имахме годишнина от сватбата, оня ден си купихме кола...ми това е май. Сега не мога да се освестя от готини емоции още  Laughing
Валентина, не се сърди, но всичките ти постове са пълни с толкова изчерпателна информация и са някакси систематизирани, което ни кара да правим такива леко глупави асоциации с външния ти вид.  newsm47 Искрено се извинявам за което! Peace

# 140
  • Вече в моята си приказка...
Валентина, много добре си описала размахването на ръчичките на новородено бебе. Колко беззащитни изглеждат тогава Confused.

Попаднах на един смешен сайт - Как ще изглежда вашето бебе.

Ето го и "моето" бъдещо бебче - леле, какви гривнички, какво телце ooooh!: Laughing Mr. Green

Ето тук и сайта:
http://byebe.com/bg/

Ама, вие сериозно ли сте си представяли Валентина като лелка? Mr. Green Аз ли само си я представях толкова симпатична, колкото е в действителност? /ей, сега да не си помислите, че се подмазвам! Blush/

zlob4o, честит рожден ден със закъснение от мен!
Честита годишнина! Честита кола! Безаварийно! Peace

П.П. Леле, влязла съм в осмия месец #Crazy

# 141
  • варна
 Мойто синче пьк откакто се роди е абсолютна жаба. Няма да забравя пьрвото му импровизирано кьпане вкьщи. Понеже не беше паднал пьпьт, таткото го дьржеше с една рька за корема, а аз  се приготвям да кьпя, излях вьрху него едно голямо канче топла вода и той в сьщата секунда заспа и не се сьбуди изобщо по време на кьпането.  Shocked
 Никога не е плакал докато го кьпем, много обича водата.
 Сега вече на голяма вьзраст е един от пьрвите хора, заедно с татко си, които се кьпят в студеното море, вьв вода, в която и краката си не топя.

# 142
Добрютру!  tooth

Първо ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Bili! Желая ти много радост и усмивки покрай мъничето, което скоро ще се появи на бял свят!  smile3504

samimami огромно благодаря за разяснението!  Hug Знаех си аз, че има нещо гнило..  Mr. Green

За килограмите исках да кажа, че аз от месец някъде си стоя на същите килограми, като всеки ден съм + или - половин кило.. Вчера питах акушерката дали да се притеснявам, чудех се как расте това бебе като аз си седя на същите кила, а тя каза, че е нормално сега се наддава по-бавно, каза по половин кило на месец оттук нататъка newsm78 Надявам се да се окаже права  Praynig

orhid ако можеш, 14:30 пред входа на окръжна  Peace

Ох, времето е толкова готино, така ми се ходи на плааааааааааж  Tired

# 143
То много празници се насъбраха напоследък, та затова и аз изостанах малко със събитията тук. Ама като сме тръгнали да се поздравяваме - аз имах рожден ден преди 4-5 дни, вчера имахме годишнина от сватбата, оня ден си купихме кола...ми това е май. Сега не мога да се освестя от готини емоции още  Laughing
newsm51 smile3501 smile3501 smile3501

MiRa_55, много готино е това  newsm10 ето го и моето:
http://i122.photobucket.com/albums/o271/whatbaby/im036.jpg
Когато имаме готов резултат ще сравняваме  Wink

# 144
Ами да аз така си я представях ,защото съветтите и са като на една зряла жена,която преминала през много неща.А пък и никаде нямаше нейна снимка,за да я видя ка изглежда Simple Smile
Е Валентина да не се обидиш сега   bouquet
Мира55 аз този сайт го бях дала още в едан от първите ни темички,но явно не го забелязаха,защото нямаше коментари.Мн  е забавен .Между другото и аз сега видях 4е съм в осмия,ние с теб сме на една дата Simple Smile
Simple Smile

# 145
Добро утро, дебеланки  Hug

Честито дипломиране на Sleeping Beauty newsm51 Между другото и аз видях, че си се дипломирала, ама забравих да ти честитя, извинявай

Bili  bdbaloni Да си жива и здрава и през юни да гушкаш най-сладкото бебче   bouquet

zlob4o, честито и на теб   bouquet Все хубави поводи си имала за празнуване през последните дни  Hug

Аз днес трябва да уча в офиса, че пак в последния момент разбрах, че в четвъртък съм на изпит  ooooh! Да хване да ме бие човек, никога не съм в час с нещата  hahaha Което ми напомня да ви се похваля, че на предишния изпит, за който пак разбрах в последния момент, изкарах шестица  Joy Дано и този да го взема  Peace

А вчера вечерта в продължение на половин час с таткото сме наблюдавали как ми се деформира коремът, когато бебка се движи  Joy Беше много игрива и ни спретна голямо шоу  Mr. Green

Приятен ден на всички   bouquet

# 146
някй спомена времето... наистина е само за разходки- нека който може да направи 1 тигел и з амен Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Валентина   не си предубедена мила... за съжаление това за близнаците е факт. в къши всички дружно се молим да вляза в 37 седмица- демек 9 месец и тогава за заповядат на белия свят мъниците, ама до тогава- трябва лежане и стискане на кълки Simple SmileSimple Smile
теорията е такава че матката толкова се разтягала и тежестта и големината на  2 бебта и идваки в повече та за това и по ранното раждане Simple Smile

# 147
Bili, честит рожден ден,много здраве късмет и 6тастие и скоро едно прекрасно и здраво беб4е  Gift
Sleeping beauty, Честито дипломиране smile3501  bouquet
zlob4o ,Честит рожден ден на патерици,жива и здрава и  теб скоро да те радва едно прекрасно беб4е   bouquet... и 4естито за новите придобивки Peace
моми4ета колко много сте писали....докато ви про4ета #Crazy
за кг и аз да кажа последния месец варирах (+) (-) половин кг ама маи ве4е става все (+) #Crazy
Тук при нас сно6ти цяла ве4ер един дъжд,гърмя.. Wear Umbrella отвратително време...днес няма разходки...и без това тук няма с кой да излизам...малко са особенни ..мамите не се събират така както в  България  та ми липсва много:(....Та ако времето при вас е хубаво разходете се и заради мен...Лек и усмихнат ден на вси4ки  bouquet

# 148
Добро утро момичета!

Bili   да си жива и здрава и прекрасно бебче през юни!  Gift

Sleeping Beauty честито допломиране! smile3525 Сигурна съм,че ти е било много трудно.А аз съм доста по-добре.Още кашлям,но съвсем малко.Оправих се най вече с чайчета Peace

mimchence   ако знаеш само и на мен как ми се ходи на плаж...Нямам търпение да отидем на морето.Дано всичко е ок и успеем да се дотътрим до там към края на сезона  Praynig .Не сме пропускали море,а и всяка година седим повече от месец,та сега ми е едно...странно.Важното е бебка да е жива и здрава! Hug

А вчера изядох една голяяяяма палачинка в Романса.Даже навън бяхме седнали и беше много приятно.

tanita_83 и моя корем се деформира и придобива много странни форми като се размърда бебка.Наистина е много забавно! Wink

# 149
  • Вече в моята си приказка...
Аз пък въобще не си правя илюзии да се задържа на тези си килограми, особено тази седмица - сигурно безсрамно ще си кача някое и друго. Ама с тези любими козунаци с айрянче, мога само това да ям... Понякога се радвам, че съм бременна - имам извинение да съм дебела Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт