Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за бебешките дрехи в зависимост от времето на раждане?
Какви са препоръките за използване на подправки по време на бременност?
Какво е подходящото облекло за бебето, особено по отношение на топлината и потенциала за изпотяване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за бебешките дрехи в зависимост от времето на раждане?
Форумът съдържа различни мнения относно бебешките дрехи в зависимост от времето на раждане. Някои майки предпочетоха да обличат децата си с дълги ръкави и крачоли дори през лятото, като също така обуваха чорапи, защото смятаха, че все още не са адаптирани към живота на открито. Други майки избраха по-леки дрехи като бодита с къс ръкав и гащеризончета. Също така е важно да се има предвид местният климат, тъй като климатизацията в сградите може да повлияе на избора на бебешки дрехи.
-
Какви са препоръките за използване на подправки по време на бременност?
При използването на подправки по време на бременност умереността е от съществено значение. Някои принципи на Аюрведа могат да бъдат полезни, като например използването на магданоз, копър, кимион, лавров лист, куркума, джинджифил, кориандър , канела , черен пипер и шафран. Важно е да се следват препоръките за умереност и да се избягват големи количества от подправки, които могат да предизвикат контракции или имат диуретичен ефект.
-
Какво е подходящото облекло за бебето, особено по отношение на топлината и потенциала за изпотяване?
-
За какво служат бебешките буйки?
-
Какви са препоръките за излизане в отпуск по майчинство преди термина?
Иначе има и доброжелателни погледи, за които съм благодарна на "притежателите" им. В работата имам няколко колежки, които все ми галят корема /нямам против, между другото, въпреки че се чувствам неудобно/ и му говорят на човечето в него. Броят ме за двама и ми дават от всичко по две - вчера една колежка ме почерпи с две бонбони, една за мен и една за бебчо. 
Качих една сним чица в албума +16 кг та общо 70кг. 
Хубав ден ви желая! 
,че сутринта 5 мин. изброявах, да не се повтарям ( ще взема да запомня нещо и ще се окаже ,че несъм тотално оглупяла
)
Не е ли същото да се увие бебчето в пелена, и да е на слаба светлина
От друга страна в жегите пък какво увиване
И че ходя с ботуши на висок ток
Пък на кой му пука, пред това да съм френска мадама предпочитам да си имам беба 
Къде му е тясно на горкото пате, само му трябва някой да го лашка като геранска кофа
. Относно погледите много ми хареса класацията на MiRa_55
. И аз като offioli съм като дете и до миналия месец не ми личеше много ( за разлика от сега
) и всички се блещят и чудят . Вчера имах работа по банките и влизам , а там едни опашки и едно задушно , абе ужас . Нареждам се и по едно време идва охраната , хваща ме за ръката и ме води най- отпред , леле какви погледи какво чудо
ама аз продължавам да си чакам . Минава още време , през което една лелка ме огледа детайлно и си мина до касата и в следващия момент охраната идва и ме помъква към гишето , като си мърмори на висок глас по техен адрес . А аз червена , зелена
ама и благодарна . Та така на още две места . Имам чувството че мъжете от по-старото поколение са доста по-мили , ама лелките са ужас
. Каквито и погледи да има още малко ни остана така че горе главите
и не обръщайте внимание . 
, Аз съм се родила 2800 а съм 175 висока и едра, и се надявам беба да не е 4000 ,че не искам да си представям от къде ще излиза
съгласна съм и аз! сигурно щото на мъжете винаги им е гот да гледат хубави жени, а сега вече бременните имат възможност да се носят доста прекрасно облечени... Което обаче е като трън в очите на лелките, които като млади са ходили с онези огромни рокли като чувалчета
И като видят таквиз кат мен с къса пола пък с голям корем... лелеееее, все едно нещо лошо си правя на детето!
За щастие не са всички такива, повечето са готини все пак!!!