БЕБЕТА ЮНИ - 31

• 18 283
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
АЗ казах за последно, ма ей на отново... Да не си помислите че само се оплаквам, или само мрънкам... Има тук една девойка, която работи в Тропс къща, и аз като отида в час пик да обядвам, тя ми взема таблата, и директно ме прекарва на касата, пререждайки всичките хора, да не чакам ... Всеки път! Аз съвсем спокойно си чакам на опашката, не ми е тревога, но все пак ми става много приятно, че има и такива, които се стараят да ти олеснят поне малко ежедневието. А то това е важното.
 Peace

# 166
Здравейте!
[
Ох, казвам всичко това, по повод по-долните писания от вас, относно погледите на околните. Най се дразня от погледи тип "Горката тя", когато ме видят с Ивайло. Следващият поглед в моя ТОП 3 е - "Леле, тая пак е бременна" и на трето място /Хип-хип, ура!/ е поглед тип "Добре, че не съм на нейно място". Има и други погледи - "Ха-ха, тая няма да може после да отслабне" или пък "Още един месец и ще започне да се търкаля", ама тези не ги броя Whistling Иначе има и доброжелателни погледи, за които съм благодарна на "притежателите" им. В работата имам няколко колежки, които все ми галят корема /нямам против, между другото, въпреки че се чувствам неудобно/ и му говорят на човечето в него. Броят ме за двама и ми дават от всичко по две - вчера една колежка ме почерпи с две бонбони, една за мен и една за бебчо. Blush
Много добре си го казала, даже оня ден ми се случи да ме сочат с пръст. Днес имах малко работа в банката и не само, че не ми дадоха път ами касиерката извика 2 жени преди мен уж за бързо, та ме прередиха,ама трябваше аз да им спретна едно скандалче, егати нахалните. Вчера пък една баба ме кара да и помогна да стане, че не могла сама,съгласих се ама бая се узорих та после ме беше яд,че се напрягах толкова,ама нали ми е жал. Е разбира се има и добри хора, който се съобразяват с положението ти,малко по на рядко ама все пак има.
Случвало ли ви се е да се събудите обляни в сълзи от съня, който сте сънували,днес сутринта ми се случи(както и миналата седмица) и будна вече 10-15 мин. не мога да спра да плача,ужас.За сметка на това мъжът ми се смее с глас на сън. hahahaКачих една сним чица в албума +16 кг та общо 70кг. #Crazy
Честити на всички, който имат повод(забравих вече кой за какво черпешеbouquetХубав ден ви желая!

# 167
Случвало ли ви се е да се събудите обляни в сълзи от съня, който сте сънували,днес сутринта ми се случи(както и миналата седмица) и будна вече 10-15 мин. не мога да спра да плача,ужас.За сметка на това мъжът ми се смее с глас на сън. hahaha
А помниш ли съня, който те е накарал да плачеш? На мен също като на мъжа ти ми се е случвало да се смея насън - даже веднъж толкова много съм се смяла, че съм се изправила седнала в леглото и съм се заливала от смях!  Rolling Eyes Нищо не помня от това хубаво преживяване, но пък най-ужасните си кошмари все ги помня, макар да не съм плакала...

# 168
Помня го  обаче беше много гаден и не го казвам на никой, поревах си и ми мина.

# 169
Здравейте и от мен!

Опитах и сутринта да поствам, но явно не се е получило нещо Cry

Отново честито на всички  baloni,че сутринта 5 мин. изброявах, да не се повтарям ( ще взема да запомня нещо и ще се окаже ,че несъм тотално оглупяла  Joy)

А с тези възглавници при бебока, не ви ли е страх, че може да се задуши... Щото все пак през повечето време ще сме си сами, до тоалетната да отиде човек, не може все до бебока да стои  Sad Не е ли същото да се увие бебчето в пелена, и да е на слаба светлина   newsm78 От друга страна в жегите пък какво увиване  newsm78

Мен ми е най-дразнещо като ме гледат на криво щото нося блузи (не за бременни) с дълбоко деколте или гол гръб, голи рамене ... ами горещо ми е беее  #Cussing out И че ходя с ботуши на висок ток  Joy  Е като съм бременна чалма ли трябва да сложа?
Жалки са ми като вземат да ми оглеждат краката, дупето ,ръцете с ехидна усмивчица точно "А ? Що не се фръцкаш сега? Twisted Evil"
И когато вземат да ме убеждават ,че съм си съвсем същата, все едно аз не виждам двайсетака на кантара дето преди го нямаше  Crossing Arms Пък на кой му пука, пред това да съм френска мадама предпочитам да си имам беба  Grinning

Embarassed И аз не вдявам кое какво е ... Но е факт ,че се подувам и втвърдявам на всевъзможни места  Joy Утре док. ще каже на къде сме с дупето, дано да сме нагоре ...

А татко ни нещо взе тотално да изтрещява, преди не отразяваше бебето, сега само ми натиска корема (уж случайно), за да го ритало  #2gunfire   Къде му е тясно на горкото пате, само му трябва някой да го лашка като геранска кофа  Close

# 170
Здравейте  и честито на всички празнуващи   bigdance2   ura . Относно погледите много ми хареса класацията на MiRa_55 smile3501. И аз като offioli съм като дете и до миналия месец не ми личеше  много ( за разлика от сега  smile3503) и всички се блещят и чудят . Вчера имах работа по банките и влизам , а там едни опашки и едно задушно , абе ужас . Нареждам се и по едно време идва охраната , хваща ме за ръката и ме води най- отпред , леле какви погледи какво чудо  newsm61 ама аз продължавам да си чакам . Минава още време , през което една лелка ме огледа детайлно и си мина до касата  и в следващия момент охраната идва и ме помъква към гишето , като си мърмори на висок глас  по техен адрес . А аз червена , зелена   Rolling Eyes Flushed                                            ама и благодарна . Та така на още две места . Имам чувството че мъжете от по-старото поколение са доста по-мили , ама лелките са ужас #Onfire. Каквито и погледи да има още малко ни остана така че горе главите  smile3533 и не обръщайте внимание .

# 171
Здравейте и честито на празнуващите Hug
виждам че има и други бебчета като нашето които уж изостават назад,след дълъг дебат с док ми обясни че ако аз съм се родила малка (а аз съм била 2350) не било никаква изненада че бебчо също е малък ,така че не се притеснявайте за теглото на бебчетата ще си наваксат.
На мен днес ми е много тъжно незнам защо няма причина просто много ми се плаче станала съм голяма ревла сега стоя и пиша и сълзите ми потичат,явно хормоните си казват думата,  Sob

# 172
Забравих да кажа, че Пършинг продължава да държи фронта и са добре с бебата  Laughing

А колкото до кг. , имаме още време да дебелеят бебчетата ,а и това е само прогноза и много от бебетата се раждат с до няколко стотин грама +/- , не бих се притеснявала за това... Моя позната се е родила 2400 пък каква едра жена е  ooooh!, Аз съм се родила 2800 а съм 175 висока и едра, и се надявам беба да не е 4000 ,че не искам да си представям от къде ще излиза  Mr. Green

# 173
Мерси за пожеланията,момичета,много сте мили Hug

# 174

А татко ни нещо взе тотално да изтрещява, преди не отразяваше бебето, сега само ми натиска корема (уж случайно), за да го ритало  #2gunfire   Къде му е тясно на горкото пате, само му трябва някой да го лашка като геранска кофа  Close

и нашият татко е така. според него просто люлеел бебка и на нея й харесвало, как ли пък разбра Joy newsm78

а за погледите, да споделя за пореден път - нямам никакви оплаквания Mr. Green. а да ви попитам вие защо ги гледате хората по улицата newsm78, хора разни; аз си гледам дървенцата, зяпам си по витрините и дишам спокойно, ми така де, остава да се кахъря за проблемите на хората. разни хора, разни идеали Peace

на всички празнуващи ЧЕСТИТО и да се множат веселите поводи!

аз отивам да надникна при майските мамчета дали продължава бебевалежа Hug

# 175
Ау тук в Русе как завъля и на вън е тъмно все е дно е 21ч  Shocked

# 176
Mira_55 много добре си го написала.Не им се впечетлявай на такива хора и сред моите познати има такива дори и свеки е една от тях само че при мен дежурната реплика е "не те виждам как ще се оправиш с още едно" като че ли някой им иска мнението.
А за килограмите на родителите и тези на бебето при раждане е много относително или при нас не важи тази закономерност ако мога да го нарека така.
Такото се е родил 1800 гр. и 43см.
Аз 3000 гр. и 50см.
Дани 4100 гр. и 55см.
И в родилното като ме приеха ме питаха за тези данни и очакваха бебе до 3 кг. и после се майтапеха къде съм го била скрила.Може би за това сега ме искат една седмица преди термина в болница та ако се наложи да се прави секцио.
Май много се отплеснах,отивам да си прибера детето от градина.
Приятен ден на всички.

# 177
Имам чувството че мъжете от по-старото поколение са доста по-мили , ама лелките са ужас #Onfire.

smile3521 съгласна съм и аз! сигурно щото на мъжете винаги им е гот да гледат хубави жени, а сега вече бременните имат възможност да се носят доста прекрасно облечени... Което обаче е като трън в очите на лелките, които като млади са ходили с онези огромни рокли като чувалчета  Crazy И като видят таквиз кат мен с къса пола пък с голям корем... лелеееее, все едно нещо лошо си правя на детето! пък на него му е най-удобно с тая точно къса пола, че нищо не го стяга отникъде...Еххх, как обичам да злословя по адрес на лелките  newsm53  За щастие не са всички такива, повечето са готини все пак!!!

panterkata, и тук заваля... даже пръскаше май град по едно време в Младост (уточнявам, понеже е възможно в другия край на града да е пекло слънце по това време  Mr. Green)

Айде, още малко остана да влезем в Май!!!

# 178
Ей, сладуранки, и аз да кажа, че сте много мили!  Hug Благодаря много за поздравите! Е, аз си ги изпросих де  Embarassed
На Били и Кристич, мнооооого щастие им желая! злобчо, и ти много поводи си наредила, супер! Честито!   bouquet

magi_bs, ако логиката на твоят доктор е вярна, това значи, че аз трябва да родя бебе около 4 килца, понеже аз самата толкова съм се родила. Брееей, пък какъв дребосък останах.  Joy Ама, честно казано, искам да не е толкова голямо, че и аз ще се чудя откъде ще го изкарвам. margarete, явно ти си пила или повече мляко, или повече боза от мен, че си порастнала толкова  Joy Ей, да не се засегне някой - шегувам се, леко иронирайки себе си какъв фъстък съм останала.

Имате право, че мъжете май повече се трогват, като видят бременна жена, затова в моята класация водят определено българските полицаи  hahaha марвеле все разправя някакви истории с полицаи и ми е много смешно. Май още някоя от вас беше споменала тези дни случка за среща с подобен индивид Simple Smile

А за обкръжението на бебето, тук също много говорят, че трябва да има възможно по-малко пространство около себе си, за да се чувства защитено. Те и затова не искат да спят повечето бебета в големите креватчета, но пък като има възглавнички наоколо, вероятно това е достатъчно, за да са спокойни дори и там!  Peace Ние още държим да си купим от онези легълца, дето се прикрепят към нашето легло.

Къпането на нашето бебе си го представям така: Аз ще го хвана, ще го полея един път и ще кажа, че не знам от тук нататък какво да правя. И така ще го подхвърля на мъжа ми. Той, от своя страна ще каже, че аз съм майка, трябва да знам как стават тези работи. И така ще си го подхвърляме, докато бебето ни опикае и двамата започнем да се заливаме от смях.  Joy Не знам що, ама аз гледам от веселата част на нещата. Идея си нямам как се къпе бебе и затова ми е много весело. Дано не реве, че тогава вече сигурно няма да ни е много смешно... Но, той таткото е казал, че ще се разберат още в началото с малката кое как се прави, така че да се забавляваме взаимно  Mr. Green

дари7, при нас също вали от 2 дни, ще се удавим вече... А, и в БГ ли дойде?

# 179
незнам момичета така ми каза д-р Калчева която уж се слави като една от най-добрите докторки в Бургас, може би не е някаква закономерност Thinking

Общи условия

Активация на акаунт