Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за бебешките дрехи в зависимост от времето на раждане?
Какви са препоръките за използване на подправки по време на бременност?
Какво е подходящото облекло за бебето, особено по отношение на топлината и потенциала за изпотяване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за бебешките дрехи в зависимост от времето на раждане?
Форумът съдържа различни мнения относно бебешките дрехи в зависимост от времето на раждане. Някои майки предпочетоха да обличат децата си с дълги ръкави и крачоли дори през лятото, като също така обуваха чорапи, защото смятаха, че все още не са адаптирани към живота на открито. Други майки избраха по-леки дрехи като бодита с къс ръкав и гащеризончета. Също така е важно да се има предвид местният климат, тъй като климатизацията в сградите може да повлияе на избора на бебешки дрехи.
-
Какви са препоръките за използване на подправки по време на бременност?
При използването на подправки по време на бременност умереността е от съществено значение. Някои принципи на Аюрведа могат да бъдат полезни, като например използването на магданоз, копър, кимион, лавров лист, куркума, джинджифил, кориандър , канела , черен пипер и шафран. Важно е да се следват препоръките за умереност и да се избягват големи количества от подправки, които могат да предизвикат контракции или имат диуретичен ефект.
-
Какво е подходящото облекло за бебето, особено по отношение на топлината и потенциала за изпотяване?
-
За какво служат бебешките буйки?
-
Какви са препоръките за излизане в отпуск по майчинство преди термина?

То, дет се вика, бебето направо ще заспи, докато го къпем - какъв по-голям кеф. А за задушаването с възглавничките и одеалцата, може би си права и затова да са измислили тези спални чувалчета за бебета, дето в долния край са като гъба. Сега ще потърся някъде снимка. Май някъде из албумчето ни видях също такова сакче.
. Отдавна не съм се включвала, но ви четях почти редовно. Вчера бях на консултация и при мен почти всичко е наред.Казвам почти не, че е нещо сериозно за притеснение,ама ми каза че плацентата ми е слезнала много долу и да не вдигам тежко ,че съм щяла да прокървя.
. Какво ще ме посъветвате. Хубава вечер на всички

, а те карат на нощнички с крачолчета или тип тези които Бюти е показала.
Да са ни живи и здрави,пък когато пожелаят-тогава да се появят
Много гнусно ми става. По път към къщи едно младо, на пръв поглед симпатично момче, реши да удовлетвори естествените си нужди почти пред мен. Въобще не се огледа - гледа ли го някой и евентуално кой. Наблизо имаше детска градина, в чийто двор играеха няколко дечица... Какво ви разказвам, родна, мила картинка. Кога ли ще се промени манталитета на българина незнам.
В днешно време почти не се среща, така че споко!/...
Да си жива,здрава, много щастлива, обичана и горда мама!!!