Изневярата ??

• 8 171
  • 141
  •   2
Отговори
# 75
  • Galaxy 13197853088
Няма рецепти. Каквото и да ти кажат, ти ще постъпиш както дойде в момента ...

# 76
azaf, то всеки си има неговите дилеми , а решение каквото и да било мисля трябва да вземеш сама , а не да слушаш хората, защото само ти си знаеш какво ти е всъщност, от писане в форуми не бих могла да ''надникна в теб'' , а и лично да те познавах пак .Мисля първо си отговори на въпроса ОБИЧАШ ЛИ мъжа с който си, искаш ли да си с него и дали ''чуждата кокошка не ти се вижда патка'' и дали не си привлечена от този мъж толкова, точно защото го нямаш и ако го имаш дали пак ще го желаеш така .От рутината на дълготрайните отношения се губи романтиката и мисля че се изкушаваш от тази нова тръпка на влюбването.Ама все пак ако са силни емоциите ти  newsm78 , по думите ти разбирам че много се вълнуваш. Може и той да е твоя мъж, знае ли се. И ако не е тайна струва ми се доста млада , на колко си години, и той какъв е по народност.

# 77
 adelinda, ще  ти пиша ЛС.

# 78
azaf ако на теб, както на мен, ти е слаб ангелът в такива ситуации, а си харесваш семейството и не искаш да го загубиш, по-добре намери начин да не се виждаш с въпросния мъж. Ако ще и това да е работата ти. Намери си друга. Щом човекът ти е такава силна тръпка, едва ли ще успееш да се разминеш само с краткотраен флирт или само секс. Усещам, че има и чувства, а срещу чувствата трудно се върви. Казваш, че имаш хубаво семейство, не го рискувай, заради един почти непознат човек. Ако нещата се задълбочат, идея си нямаш срещу какво се изправяш, нещо ужасно трудно, изискващо доста сила и заслужаващо само човек, който е готов също да мине през огъня за теб.

# 79
Темата е станала доста интересна. Сега за замислям, че за мен винаги всичко започва от "главата", така съм разглеждала и изневярата.
Сега като чета azaf се замислих много, може би съм излъгала в отговора си по-напред.

# 80
... Ако ще и това да е работата ти. Намери си друга. ...

Работата ми за мен е целият ми живот, а и перфектно правя разлика между работа и лични отношения. Не бих допуснала да смеся двете. Както и да е. До следващата ни среща ще минат няколко месеца и дотогава може и да съм "оздравяла"...

# 81
Dilirium, никой не се омъжва с мисълта да изневерява.
Както и никой не се жени с мисълта да се развежда.
По мои наблюдения хората с по-богат житейски опит имат по-толерантно и по-реалистично отношение към изневярата.
Ние, "младите" сме доста по-крайни и идеалистично настроени към любовта и брака. Peace

Точно така.

# 82
Dilirium, никой не се омъжва с мисълта да изневерява.
Както и никой не се жени с мисълта да се развежда.
По мои наблюдения хората с по-богат житейски опит имат по-толерантно и по-реалистично отношение към изневярата.
Ние, "младите" сме доста по-крайни и идеалистично настроени към любовта и брака. Peace

Точно така.
Абсолютно , ЕГН-то си казва думата. Mr. Green

# 83
Не приемам изневярата!!!!!
Винаги съм казвала на мъжа ми че ако го хвана да ми изневери,ще го напусна без да се замислям,но толкова го обичам,че едва ли бих го направила.По скоро му го казвам да го стресна малко  Laughing

# 84
Винаги съм казвала на мъжа ми че ако го хвана да ми изневери,ще го напусна без да се замислям,но толкова го обичам,че едва ли бих го направила.По скоро му го казвам да го стресна малко  Laughing

И стряска ли се. Joy Да не се наложи да си лее куршум от уплах. newsm78
Не се засягай шегувам се, но много ми стана смешно това че го стряскаш.

# 85

И стряска ли се. Joy Да не се наложи да си лее куршум от уплах. newsm78
Не се засягай шегувам се, но много ми стана смешно това че го стряскаш.
Laughing Той не ми вярва,че бих го оставила,колкото и сериозно да му го казвам ми се хили насреща.
Изглежда ме познава много добре Simple Smile

# 86
Мен ме вълнува по- скоро следният въпрос- Как да се справи с чувството на вина изневерилият? ...Когато усеща, че са му простили, но го разкъсват вътрешни угризения...

Ами как , той като ти прости , трябва и ти да си простиш.
 с времето мъжа започва да гледа на жената като даденост ,а ревността разпалва страстта.
Дали прощават "наистина" не знам, знам че не забравят никога. И това винаги ти напомня , особено в тежък момент. Винаги виси като камък на шията , и ти ще си мислиш " че това е проблема".

За ЕГН то не знам, на младите с коя цифра ви започва, но... за всичко има време. Така мисля аз. В един момент никой не знае какво се случва и как. Някой каза" че отстрани лесно се решава", така е , на живо никой не знае как ще реагира докато не се случи. И аз така щях да кажа преди 2г и половина"абсурд , никога"но...
 Жените не изневеряват за "спорта" както друг беше споменал тук , не е секс за 1 вечер. Всичко идва от сърцето , идва с чувства. Ако беше спорт, много лесно щеше да е.

Ей вярно , пролет , птички , пчелички. Лошото е че пролетта понякога носи спомени , отваря рани които би трябвало да са забравени.

# 87
  • София
Не съм му изневерявала, мисля и че той не е. ако изчезне любовта, ще се разделим- няма смисъл да се измъчваме.

# 88
  • Варна
Аз не съм, доколкото знам и той не е.Незнам дали бих се разделила с него, но със сигурност последствия ще има и то за цял живот Twisted Evil

# 89
  • София
Нито бих го направила, нито отминала с лека ръка.

Общи условия

Активация на акаунт