Изневярата ??

• 8 200
  • 141
  •   1
Отговори
# 90
Не бих го направила.
Но за сметка на това пък ми го направиха на мен.

Ако беше само един секс, щях да преглътна, но той имаше връзка... правеше планове за деца и семейство с въпросната мърла.
Беше и толкова глупав да се забърка с моя приятелка.
И въпреки това дадох втори шанс... и естествено не си струваше, защото този тип хора (и мъже и жени) никога не спират, те имат нужда от тръпката на влюбването непрекъснато Sick

# 91
  • Бургас
Лошо  няма. Да прави каквото иска и с когото иска. Само да не си разваляме семейството за глупости. Знам ли много голямо значение му се отдава на тоя секс. А то си е просто едно ч..... Нито си заслужава да се караме, нито да се ровим и тормозим. Живота е кратък, никой не ти връща времето. Затова всеки си го живее като сметне за добре. И ако половинката е решила да прави нещо, да го прави. Важното е детето да си има родители, които се разбират и уважават. А обичта и уважението за мене нямат нищо общо със секса. И друг път съм го казвала, да прави каквото иска. Ако реши, че иска да е с друга, казва и го пускам. Без скандали и разправии. Оставаме приятели и това е. Та толкова.

# 92
Лошо  няма. Да прави каквото иска и с когото иска. Само да не си разваляме семейството за глупости. Знам ли много голямо значение му се отдава на тоя секс. А то си е просто едно ч..... Нито си заслужава да се караме, нито да се ровим и тормозим. Живота е кратък, никой не ти връща времето. Затова всеки си го живее като сметне за добре. И ако половинката е решила да прави нещо, да го прави. Важното е детето да си има родители, които се разбират и уважават. А обичта и уважението за мене нямат нищо общо със секса. И друг път съм го казвала, да прави каквото иска. Ако реши, че иска да е с друга, казва и го пускам. Без скандали и разправии. Оставаме приятели и това е. Та толкова.

newsm10

# 93
Sesana, а случвало ли ти си е ? Защото всеки средно интелигентен човек разсъждава така. Обаче, като се окажеш в лай.....та, май цялото благородство и разум отиват по дяволите, или поне далеч след наранената гордост и самочувствие. Не се заяждам, аз също мисля така, но практиката показва, че такова развитие на ситуацията е крайно рядко срещано....
P.S. Хем така старателно избягвам всички теми за изневярата и пак се подлъгах  Grinning

# 94
  • Далечният изток
Sesana, а случвало ли ти си е ? Защото всеки средно интелигентен човек разсъждава така. Обаче, като се окажеш в лай.....та, май цялото благородство и разум отиват по дяволите, или поне далеч след наранената гордост и самочувствие. Не се заяждам, аз също мисля така, но практиката показва, че такова развитие на ситуацията е крайно рядко срещано....
P.S. Хем така старателно избягвам всички теми за изневярата и пак се подлъгах  Grinning
    Аз пък си мисля, че е точно обратното. Тези, дето казват- Не, никога няма да простя, ще го  #2gunfire и т.н., когато им се случи- друга песен запяват.

# 95
    Аз пък си мисля, че е точно обратното. Тези, дето казват- Не, никога няма да простя, ще го  #2gunfire и т.н., когато им се случи- друга песен запяват.

Това е истината. Преди мислех, че не мога нищо и на никаква цена да простя. А сега е различно, защото знам, че не може 60-70 г. да имаш чувства само към 1 човек и да искаш винаги да се събуждаш само до 1 човек. Изнерявали са ми и съм изневерявала - на предишни връзки. Не живея с илюзията, че мъжът ми е на 100% верен. Самата аз изпитвам определени чувсткъм друг човек. Да, уважавам и обичам съпруга си и не си позволих изневяра, но знам вече каква е цената и сега съм готова спокойно да приема това той да има връзка или аз да имам - стига това да не разруши семейството ни и да не нарани децата ни. Peace

# 96
Самата аз изпитвам определени чувсткъм друг човек. Да, уважавам и обичам съпруга си и не си позволих изневяра, но знам вече каква е цената и сега съм готова спокойно да приема това той да има връзка или аз да имам - стига това да не разруши семейството ни и да не нарани децата ни. Peace
Ей това не ми се вярва.....Както и че всичко се разминава без нито един скандал / не е нужно да е селски панаир/. Нашето бяло винаги е по-бяло от чуждото....Природа. А и всъщност ти нищо не си сторила. А ако съпругът ти стигне по-далече ? Дали няма да ти мине през ума - как аз успях да спра навреме, а той не можа?? И дали няма да се почувстваш леко "прекарана"? И как може да знаеш, че докато вечеряте заедно, той си мисли за прекарания следобед с жената от другата връзка, 'щото примерно нещо му е напомнило за това?  Да разбера нещо за минало време - да, мога да приема, но да съм свидетел - няма да мога да съм чак толкова "над нещата"....
Уточнявам - изобщо не коментирам разни изявления, често срещани тук - "аз никога, той на мен никога, ние двамата никога " и т.н. Просто разсъждавам с вас - можем ли да бъдем толкова толерантни, може ли факта, че гледаме в една посока с половинките си да е достатъчен, за да приемем подобни неща и прочие....
Р.S. Аз пък винаги съм била на сегашния ти акъл - подготвена за всичко, готова да приеме превратностите на съдбата, с философски поглед на нещата.. Mr. Green Ми бях готова, приех ги, филисофски си напивах 2-3 вечери и после всичко по-старому....Ама чак без скандал не можах да плъзна историята към края й....

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 12:47 от Гретел

# 97
...
Ей това не ми се вярва.....Както и че всичко се разминава без нито един скандал / не е нужно да е селски панаир/. Нашето бяло винаги е по-бяло от чуждото....Природа. А и всъщност ти нищо не си сторила. А ако съпругът ти стигне по-далече ? Дали няма да ти мине през ума - как аз успях да спра навреме, а той не можа?? И дали няма да се почувстваш леко "прекарана"? И как може да знаеш, че докато вечеряте заедно, той си мисли за прекарания следобед с жената от другата връзка, 'щото примерно нещо му е напомнило за това?  Да разбера нещо за минало време - да, мога да приема, но да съм свидетел - няма да мога да съм чак толкова "над нещата"....
....

Амиии, не знам.Може и скандал да вдигна, но по-вероятно просто да пием по 1 ракия и да ми мине - хактер /т.е. вдигам скандали за глупости, а сериозните неща гледам да ги приемам/. Сексът с други го приемам далеч по-спокойно, отколкото чувствата...
Надявам се просто той да има достатъчно акъл и да не ми разказва за подобни връзки. А ако реши, че иска да е с друга - няма да се тръшкам - надали бих променила подбно решение /по-скоро ще се постарая да запазим човешки взаимоотношения, заради децата/.
Пък и за себе си не знам какво бих направила в друга ситуация...

# 98
да изневерих. беше мако преди сватбата. той разбра, но не от мен. не го прие много добре, но го прие. после той изневери, след сватбата - сам дойде и ми го каза. странното, обаче беше, че когато ми го каза аз направо паднах от смях newsm62, защото изобщо не му повярвах. той пък се ядоса, че не му вярвам и доведе момчето, с което са били заедно, за да ми го каже той. е, повярвах му, но изобщо не се ядосах, расърдих или нещо подобно. просто изобщо не съм ревнива и това да ми изневерява изобщо не ме притеснява или плаши. той е с мен, защото ме обича. аз съм с него защото го обичам. не намирам нищо лошо човек да пофлиртува или да забегне по някога. в крайна сметка рано или късно всеки го прави - защо трябва да станеме на по 40 години за да започнеме, като може да го правиме докато сме още млади и хубави  Peace

п.п. Подчертавам, че не става въпрос да се изневерява непрекъснато с когото ти падне, под път и над път.

# 99
  • Бургас
Какво значение има дали съм била в такава ситуация или не. Това ще запазя за себе си. Въпроса е принципен за мен поне. 100 пъти по тежко е когато влиза в къщи и не те вижда, не е баща на място и така. Когато уж имаш мъж, а го няма. Поне за мене това е по - лошо. А за секса с други здраве. Аз не мога да си представя за цял живот и вечно заедно. Всеки от двама е човек. Не е редно когато се поддържа силна връзка с друга/друг, която пречи много на брака и отношенията. Но тогава вместо лъжа е по - добре да кажеш истината и да не бъдеш егоист. Смяташ ли, че с другия си по - щастлив остави законната половинка да живее живота си.

# 100
Да, бе, спор няма за всичко, което казваш ........ Аз по-горе вметнах, че разсъждавам като теб...Ама нали не говорим за секс едно-, дву-, трикратен....Говорим за връзка друга.......Малко  секс тук-таме хич даже не го броя. Въпросът ми е, когато ето така, стоейки зад принципите си, и без да очакваш, чуеш - ами, това е: тя ме разбира, тя е бля-бля-бля, а ти си - дрън, дрън, дрън...../нещо си там, де да знам какво/. И как - без поне едно малко, малко панаирче поне??? Без никаква мъничка драма ??? Ами то другото си е баш безразличие.....

# 101
Обърках се от толкоз въпроси...  Crazy

# 102
...Въпросът ми е, когато ето така, стоейки зад принципите си, и без да очакваш, чуеш - ами, това е: тя ме разбира, тя е бля-бля-бля, а ти си - дрън, дрън, дрън...../нещо си там, де да знам какво/. И как - без поне едно малко, малко панаирче поне??? Без никаква мъничка драма ??? Ами то другото си е баш безразличие.....

Това не е повод за панаир, все пак - просто ще му дам 3 опции - ако иска да е с нея, ще го оставя да си тръгне /точно, защото говорим за връзка/; ако иска с мен, да остане; ако иска и двете, не знам - сигурно ще ми е обидно и пак ще се отдръпна, за да го оставя да избере една от двете. Мога само да се моля мъжът ми да мисли като мен...
Ще ти пиша на лични...

# 103
да изневерих. беше мако преди сватбата. той разбра, но не от мен. не го прие много добре, но го прие. после той изневери, след сватбата - сам дойде и ми го каза. странното, обаче беше, че когато ми го каза аз направо паднах от смях newsm62, защото изобщо не му повярвах. той пък се ядоса, че не му вярвам и доведе момчето, с което са били заедно, за да ми го каже той. е, повярвах му, но изобщо не се ядосах, расърдих или нещо подобно. просто изобщо не съм ревнива и това да ми изневерява изобщо не ме притеснява или плаши. той е с мен, защото ме обича. аз съм с него защото го обичам. не намирам нищо лошо човек да пофлиртува или да забегне по някога. в крайна сметка рано или късно всеки го прави - защо трябва да станеме на по 40 години за да започнеме, като може да го правиме докато сме още млади и хубави  Peace

п.п. Подчертавам, че не става въпрос да се изневерява непрекъснато с когото ти падне, под път и над път.

Не искам да нападам. Когато четох тези думи направо изтръпнах - а СПИН? Как може да си сигурна, че човека до теб не се е заразил ако си давате такава свобода?

Аз не виждам смисъла в това да изневеря на съпруга си. Той ми дава всичко, от което имам нужда. Ако искам нещо различно в секса - винаги е навит. Подкрепа, сигурност, грижи се за мен и децата. Не виждам какво не може да ми даде спрямо някой друг. Може би мисля така, защото все още го обичам. Не знам.

# 104
Аз бих го зарязала веднага!Такъв характер имам и знам, че никога не бих преглътнала подобно нещо!
Не е така!Случи ми се преди да срещна мъжът ми с бивше гадже.Е ревах, тръшках се вкъщи, защото все пак не е приятно,но си казах, че няма да простя и така всичко свърши!След три месеца срещнах мъжът ми.Сега и с дете на ръце пак не бих преглътнала такова нещо!Все пак един живот живея и няма да се оставя да търпя докато съм заменяна от пач....

Общи условия

Активация на акаунт