Изневярата ??

• 8 189
  • 141
  •   1
Отговори
# 105
Не искам да нападам. Когато четох тези думи направо изтръпнах - а СПИН? Как може да си сигурна, че човека до теб не се е заразил ако си давате такава свобода?

Аз не виждам смисъла в това да изневеря на съпруга си. Той ми дава всичко, от което имам нужда. Ако искам нещо различно в секса - винаги е навит. Подкрепа, сигурност, грижи се за мен и децата. Не виждам какво не може да ми даде спрямо някой друг. Може би мисля така, защото все още го обичам. Не знам.

не става дума за това, че не ми дава нещо вкъщи - секса с него си е супер - изобщо не се оплаквам. става въпрос за това, че по някоя забежка от време на време не е излишна - човек има нужда от това да изживее отново тръпката на първото докосване, първата целувка, да прочете в нечии очи копнеж.

Цитат
п.п. Подчертавам, че не става въпрос да се изневерява непрекъснато с когото ти падне, под път и над път.

освен това достатъчно големи и отговорни хора сме, говорили сме по този въпрос и знаме, че най-важното е да се пазиме от болести. така, че се надявам да правиме нещата с достатъчно акъл  smile3527

макар, че то,  ако си е писано да стане няма как да го предотвратиш

# 106
... така, че се надявам да правиме нещата с достатъчно акъл...

И с презерватив... Whistling

# 107
... така, че се надявам да правиме нещата с достатъчно акъл...

И с презерватив... Whistling

с това най-вече  Joy Joy Joy

# 108
Цитат
НЕ, бих била с друг мъж, само след като официално съм се разделила с настоящия
Това ми звучи,като да загубиш химена си след брака... ooooh!

# 109
Лошо  няма. Да прави каквото иска и с когото иска. Само да не си разваляме семейството за глупости. Знам ли много голямо значение му се отдава на тоя секс. А то си е просто едно ч.....
това е на теория , обаче на практика е друго - хората се влюбват ( имам предвид изневеряващите ) ,
изневярата не е само секс - то са мечти , трепети , пеперудите в стомаха , ще стане или не  и т.н. ,
всички по-близки жени , които познавам и са изневерявали са го правили с любов ( или са се влюбвали с течение на времето ) , дори и да е започнало само като страстен секс , после се е превърнало в любов ....... някои се разведоха , други бяха/са готови да го направят
така че нещата не са така прости

# 110
  • Linz
Лошо  няма. Да прави каквото иска и с когото иска. Само да не си разваляме семейството за глупости. Знам ли много голямо значение му се отдава на тоя секс. А то си е просто едно ч.....
това е на теория , обаче на практика е друго - хората се влюбват ( имам предвид изневеряващите ) ,
изневярата не е само секс - то са мечти , трепети , пеперудите в стомаха , ще стане или не  и т.н. ,
всички по-близки жени , които познавам и са изневерявали са го правили с любов ( или са се влюбвали с течение на времето ) , дори и да е започнало само като страстен секс , после се е превърнало в любов ....... някои се разведоха , други бяха/са готови да го направят
така че нещата не са така прости
Много рядко мъж ще тръгне да си разваля семейството заради единия секс.

# 111
Peace Абсолютно.

# 112
така е , аз за жените казах ,
 но и при мъжете не е толкова лесно - те също се влюбват доста , макар и да не са склонни към развод толкова често , като жените , след разтърсваща от любов изневяра те не могат да се върнат към жена си просто така , все едно нищо не е било -  не се развеждат , просто си остават съквартиранти ...
има и бройкаджии , абе всякакви има ...

и аз като бях на 20-25 мислех като Сесана , но вече не мисля така ,  изневярата дори и да не доведе до развод , дори и скрита да остане , може да съсипе връзката( семейството ) ..
но има прекалено много варианти , и обобщения трудно се правят

# 113
Peace Абсолютно.
той не го разваля , просто спира да прави секс с жена си , примерно и избягва да общува с нея - става му безразлично , просто му е удобно да съжителства  ..изневярата за мен въобще не е толкова безобидно нещо  , гледайки многобройните примери около мен .

# 114
И за мен не е безобидно, в смисъл, че според мен е признак , че нещо във връзката или е изчерпано или куца.Тези дето кръшкат и твърдят , че всико им е наред и ей тъй си се разнообразяват, било то жени или мъже, според мен са рядкост. Поне на мен не ми се е случвало подобно нещо.
Разбира се като има деца, не мисля, че веднага трябва да се бърза с развод.

# 115
... Тези дето кръшкат и твърдят , че всико им е наред и ей тъй си се разнообразяват, било то жени или мъже, според мен са рядкост. ...

Може би им липсва по-скоро тръпката от пърхащите пеперуди в стомаха и усещането, че още си привлекателен в чужди очи, че още можеш да правиш "глупости" и да се чувстваш като на 15 г. Нищо друго.
Пък и любовта не пита, когато идва...

# 116
... Тези дето кръшкат и твърдят , че всико им е наред и ей тъй си се разнообразяват, било то жени или мъже, според мен са рядкост. ...

Може би им липсва по-скоро тръпката от пърхащите пеперуди в стомаха ....
Да де , точно това казвам, че ако все още ми пърхат пеперуди в стомаха ми от мъжа, с когото съм в момента, едва ли ще се влюбя в друг или ще търся разнообразие. Не казвам, че може да не обичам партньора си, но влюбването и тази тръпка са съвсем различно нещо. Има хора, на които наистина не им е недостатъчно това спокойствие на една връзка , дори вече превзета от рутина, и не е причина да видят в друг нещо, което да ги плени.Има и такива, на които това им липсва и когато има такъв обект на хоризонта, чувствата се разгарят.
А тази типично мъжката изневяра, само секс за себедоказване като мъж, също не се случва в период, когато мъжът е все още на етап влюбен в жена си.

# 117
Мммм, обичам адски много половинката си, но изпитвам вече обич, а не пеперудите на влюбването.
А и понякога пеперуди може да усещаш и без да си влюбен.
Сложно, сложно нещо е животът. Peace
  bouquet

# 118
  • Бургас
Явно зависи колко и как обичаш партньора. Обичам съпругът си, но бих му простила. Докато знам, че той на мен не би. Явно различни възгледи и разбирания имаме.
Другото което винаги съм мислила е, че ако се влюбиш в друг/друга е по - добре да отидеш при него. В този случай отдавна се е свършило с брака. Но не мога да се разсърдя на някого, че не ме обича. Това не се предсказва, планува и т.н. Просто се случва. И ако някога се случи не бих му правила скандали, не бих се разсърдила. Ще ми остане приятел и баща на детето. Мисля, че съпрузите на първо място трябва да са добри приятели и след това добри любовници.
Виж от другата страна как се справя с чувството този, който изневерява не знам. Ако съдя по себе си, ще ме гони страшно чувство за вина. А това от друга страна означава, че няма да получа кой знае какво от изневярата. Щом ще съм виновна, гузна, ще се крия за какъв дявол да го правя. Знам, че без чувство не бих била с друг. Винаги търся нещо повече от само секс в човека до мен.
Преди време в една моя тема някой беше писал, че брака е по - скоро договор за това, че заедно ще отгледаме децата, ще вървим напред и ще се подкрепяме в нужда, а любовта с времето просто си отива.  Оценявам това, като нещо настина вярно.

# 119
... Другото което винаги съм мислила е, че ако се влюбиш в друг/друга е по - добре да отидеш при него. В този случай отдавна се е свършило с брака. ...

А, ако обичаш и двамата, а със съпруга ти имате деца и една подобна промяна би променила коренно целия ти живот /наистина из основи - във всяко едно отношение/?
Хипотетично питам. Peace

Общи условия

Активация на акаунт