Плодове и чай с мед - 27 част

• 20 993
  • 490
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро, добър ден, добър вечер и лека нощ до утре!!!  Heart Eyes

Целува ви всички!!!! Hug

# 16
Ето ме и мен. Единайсти ден, -4 кг. Кантарът засега не помръдва.

# 17
Добро утро и от мен момичета. )))

Днес ми е 15ти ден и от утре ще се захранвам. Снощи прегреших малко с няколко сурови бадеми, лешници и индийско кашу, ама като ги видях и не издържах да си хапна.
За сега за 14дни имам свалени 6кг, което не е зле. )) От вчера имам само 100гр. Надявам се и при захранването да сваля още 1кг и ще е чудесно. ))))

Пожелавам хубав и усмихнат ден на всички. )))))

# 18
Привет от мен! Wink
Аз снощи си се захраних със зелена салата,домати и краставици, и с малко ракия даже Embarassed  Mr. Green
Общо взето продължавам да карам основно на плодове.
Така свикнах тук половин месец да ям само плодове, че ми е някак странно като хапна нещо друго Rolling Eyes Ама лека по-лека ще стане работата.
Mirama, супер си, мацка Party кефиш ме, само така Grinning

# 19
Привет от мен! Как сте плодчета сладки? Какво чета ..... някакви изкушения, някакви чудесии....  Thinking Момичета-кокичета... храната няма да свърши до края на режима/захранването ви. Това е гарантирано. Не бихте ли се чувствали по-добре ако стиснете зъбки пред някое изкушение (колкото и голямо да е то)  на следващия ден кантарчето покаже -200-300-400.... и т.н. грама... дори и цял килограм (съвсем възможно е!), вместо -100-200гр. след изкушението. Така спирате набраната инерция и псоел трябват дни, за да се привикне пак организма. Не искам да звучи като порицание или поучение, но помислете първо с главата, вместо с устата  Laughing (както в повечето случаи правя и аз и после горко съжалявам), и тогава решете дали да изядете заветния сладкиш/лешник/хляб или каквото там друго ви дразни. Махнете се или проявете инат. Така няма да скапете изплодуваните 1-2-3-..... дни, само за 1 хапка. После като се вталим има да хапваме с удоволствие. По-добре сега малко ограничение, отколкото после куп самообвинения. Оф... аз на мен ми втръснах вече, какво остава за вас. Искрено се извинявам ако има засегнати от думите ми. Целта ми е да ви стимулирам да не се предавате толкова лесно, защото знам какво е да съсипеш едва свалените килограми набързо.  Peace
Много плодов, много усмихнат и много емоционален ден ви желая на всички!  Hug

# 20
happy_wish, хубаво е някой да се поскара от време на време. ))))
на мен доста дни ми се събраха и за това вчера си позволих няколко ядки. ))
от утре съм на захранване, дано мине добре. ))))

# 21
happy_wish, Браво ... Много благодаря, че ме върна обратно на пътя Hug Изобщо не се сърдим, а сме благодарни.  bouquet Права си-иии Peace

# 22
Дам, трябва си поскарване от време на време Embarassed

# 23
Привет, дами! Hug

Имах нужда и аз от критика, благодаря на happy_wishbouquet

Вчера се изкуших, но днес съм отново на линия. Вече минах психологическата граница, кантара сутринта показа 59.6кг. Peace
Почивните дни не мръднах и грам, явно бях в застой, но от днес пак започнах да свалям! С тези темпове, май ще поудължа плодуването!
Мирама,
успешно захранване!

Поздравления на всички за минусите и много воля на онези, които тепърва започват!  bouquet

Еййй, губите се нещо от хоризонта! Я малка почерпка за стимул.

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 15:02 от _Hope_

# 24
Здравейте мили и олекнали с доста килограми, дами!!!

Аз съм много ядосана, но се чувствам длъжнха да ви пусна поне панер плодове, фреш или  чаша

чай.....  Hug

Следя ви ще пиша пак..........  bouquet

# 25
аз пък съм в момента на плодове според сезона( в случая банани и ягодки  newsm53) плюс  newsm39 естественно и така свалям бавно но трайно вече 5 години като след това успявам без да се напрягам да ги задържа килцата 5-6 месеца (пролетта и лятото) чаааак до есента (октомври) е после напълнявам (не много). Но един живот се живее  Drunk А това с плодовете и чая и аз съм го пробвала ...вярно много бързо се отслабва но и много бързо се качва после  Weary и в момента съм  newsm22 но няма как  Rolling Eyes пустата суета

# 26
привет плодоранки мацоранки аз вече приключих с плодуването и се захранвам.Ето и моя резултат 10 дни + 1луна и минус 5кг. но сам в МЦ.Гледам че всички отбягват да се теглят по време на МЦ и това е защото задаржаме течности ли в този период???Кажете???Значи ли това че сам минус с още 500гр или 1кг.????резултата ме радва изглеждам по довре но имам за сваляне още 10кг. до старото си тегло преди 2-те бременности.Нека гладуващите с по голям опит ми пишат какво да правя за напред??След колко време мога да повторя и ако задаржа сегашните кг. ще сваля ли пак 4-5кг./което би било супер/Смятам по празниците да хапна малко яице и агнешко може ли все пак се вращам при близките си след година отсаствие от страната и ми потичат лигите отсега като ги слушам как и с какво ще ни посрещнат #Crazy #Crazy  chef #Crazyживот и здраве baby_neutral
  HAPPY WISH  от твоето мамрене ще имам нужда маи като се прибера като си представя какви гостита и софри ме чакат ще е голямо изпитание за мен да се ваздаржам......... Whistling но ще влизам при вас по често да се насьсквам #2gunfire срещу изкушенията........
   МИМ"С  и аз ще имам маи твоите икушения и прегрешения но те ми се падат след 10-тия ден захранване това оправдава ли ги????? Thinking Thinking
    УСПЕШНО ПЛОДУВАНЕ НА ВСИЧКИ НАЧИНАЕЩИ  И ПОМНЕТЕ ЦЕЛТА ОПРАВДАВА СРЕДСТВАТА НЕ СЕ ОТКАЗВАИТЕ Peace
            ЛЕК УСМИХНАТ ПЛОДОРАНСКИ ДЕН НА ВСИЧКИ ОТ МЕН  bouquet  bouquet

# 27
здравейте, втори плодов ден, не съм се теглила, ще го направя в края на седмицата
  bouquet
поздрави на всички,
Между другото, знам, че пречистването започва след 8-10 ден, така, че е хубаво да продължиш повече Peace

# 28
Здравейте и от мен, и днес за последен ден съм режимна, плодове и един голям домат за вечеря. )))
Май и утре ще съм на домати понеже днес не си харесах никакви моркови за захранването, утре ще гледам да си намеря.
Надявам се кантара утре да е мръднал още, стискайте ми палци. )))))
mamabeny, Между 2плодувания трябва да мине поне 1месец

# 29

Общи условия

Активация на акаунт