Плодове и чай с мед - 27 част

• 20 989
  • 490
  •   1
Отговори
# 45
ani metcalf, що бе ?! до 2 кафета на ден може да се пият, ама без захар или с малко мед, виж за цигарите незнам....... Rolling Eyes ....,защото аз незнам как може да се пречистиш при положение,че пушиш, ти си вкарваш отрова така в организъма и няма да има смисъл от плодуването, така мисля аз де, другите и те да се изкажат....за това,че ще отслабнеш - да,спор няма ,дори и да пушиш, ама да се пречистиш - цъ ,не мисля.  Wink

Аз след Великден мисля да изкарам още едно,но  5-дневно плодуване, живот и здраве до тогава, щото по празниците ще се похапне, ще гледам да не се оливам обаче Embarassed
аз пия по 2-3 кафета на ден.без захар със много малко мляко(от което мога да се лиша ако е наложително Cry)но цигарите ми са бая ooooh!.
моята цел е отслабване.(пречистването после ще го мисля Mr. Green)
че имам едни 20-25 кг.за сваляне  Whistling

# 46
Здравейте и от мен момичета. )))
Днес ми е втори ден на захранване, върви ок, повече си хапвам плодове. )
За закуска 1банан, в 12ч една ябълка, в 14ч хапнах салата моркови с лимонов сок и малко зехтин. ) За вечеря или ще си доям салатата моркови, защото не успях, или ще хапна домат. )))
За утре мисля да си сваря един картоф и да си направя картофена салата без сол естествено. )))

Stannie, добре дошла, свалят се килограми, но не чак толкова бързо и после най-важно е захранването.

MMMimi, бързо да се стягаш, никакво отпускане. И си оправи захранването, не е късно все пак.

ani metcalf, кафе може, аз пиех по 1-2кафета на ден. За цигарите не се безпокой, точно на вторият ден няма да ти се пуши.

# 47
ani metcalf ти момиченце сладко си от моята партия,

типично в мой стил.

2 кутии цигари пуша на ден и пия н-на брой кафета  #Crazy , зависи колкото ми се пие. За

отслабването няма да ти пречи, но за прочистване ................. незнам.  newsm78

Добре дошла и много минуси!!!   bouquet

# 48
Хайде сега и аз да се появя,че вече бях порицана от Рали.Засрамих се и съм на линия.По въпроса за цигарите-и аз съм в групата на пушачките.Ами в началото наистина ги намалих малко,но после-ехей,до 2 кутии си ги пафках.Така че не пречи на отслабването,ама хич.И ако тук има момичета,които започват да плодуват с цел да се пречистят,то те се броят на пръсти.На повечето целта е бързо сваляне на кг.Така че цигарите и кафето са лично предпочитание.Хайде сега-то от голямо прочистване и крила ще вземат да ни поникнат-без кафе,без цигари,без алкохол,само плодове,а ако и кажете че и други работи не правите? newsm78
Тъй че,ani metcalf,пуши си и си пии кафето,ако имаш желание. PeaceИ ти желая бързосваляне на кг.След Великден и аз съм в отбора,за да се пречистя!  angel008
Сега ви казвам чао и приятна вечер на всички!

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 20:58 от angyL.A.

# 49

Лека нощ до утре...........  Hug

# 50
Добър ден от мен, много пусто в темата днес. (((

На мен ми е 3ти ден на захранване, закуска 1банан, за обяд 1варен картоф с малко лимонов сок и червен пипер.
Килограмите ми са същите, на които приключих плодуването. )))

# 51
Привет и от мен!  Hug
Аз минавам да ви кажа само здрасти, щото няма да ме има няколко дена по Велекден и няма да имам компютър.
И аз като Мирама съм си на същите кила като след плодуването Wink
Поздрави и успех!Приятно изкарване на празниците ви пожелавам.Като се прибера ще пиша пак. Grinning

# 52
# 53
от понеделник и аз ще съм на линия. Hug
  rali44ка  радвам се че не съм сама
  smokeuu   Coffee
благодаря ви за топлото посрещане  bouquet

# 54
Добро утро мили момичета!!!! bouquet

Черпа ви с едно чайче, та да ви тръгне днешния ден само на чай и плодове........ Mr. Green

# 55
Ей какво става къде сте всички?

Все някой има комп с него да драсне някой ред, но дори и да не може не се косете аз съм тук и

ще си пиша   hahaha сама, няма проблем   Mr. Green

Ей плодоранки, тука забравяте да пишете, но не забравяйте да отскочите до църквата да

запалите по една свещичка............  bowuu

# 56
Христос Воскресе!!!

# 57
 hahaha И сам воина е войн!!!!   Mr. Green

# 58
Добро утро момиченца!!!  Party

По едно кафе!??  bowuu

# 59
Воистина Воскресе!

Войнът не е сам  Laughing Държа фронта!

Общи условия