Плодове и чай с мед - 27 част

• 20 990
  • 490
  •   1
Отговори
# 30

Между другото, знам, че пречистването започва след 8-10 ден, така, че е хубаво да продължиш повече Peace

Ето затова, сладки плодчета, аз се излигавих така отвратително и така и не започнах  #2gunfire Ама как да започна, като трябваше за пет дни да се нагладувам, пък после да ми се отхлабят 7-те стомаха и да не мога да се спра... А сега ще си хапвам на Великден, пък от 1 май започвам много сериозно! Пък докато изкарам, но ще бъде дългичко плодуване, че и килцата са ми дъъългички  Laughing
Поздрави и целувки на всички плодуващи, захранващи, заканващи се (такива като мен) момичета и евала на всички, за които козунаците не са изкушение!   bouquet На мен ми е слаб ангела  Joy

# 31
здравейте, днес започвам трети ден, обичам да съм прескочила първите два, нещо ми излизат пъпки, досега ме е боляла глава от пречистването, но такъв проблем не съм имала, предполагам, че след 4-5 ден ще е ок, защото се отразява първо на кожата
чао и лек плодов ден на всички сестри по оръжие

# 32
Здравейте момичета. ))))

От днес съм на захранване, кантара сутринта показа -800гр. Макар че нещо се беше ошашкал, 5пъти се качвах и 5пъти различно показваше, а е електронен.
Утре ще видя какво е дереджето. ))) Днес пак ще съм предимно на плодове и някой домат, обърнах целият пазар и не си намерих свестни моркови, все едни калпави, днес ще си търся в Била. )))
Пожелавам на всички успешен плодов ден. )

# 33
Здравейте, плодчета сладки! Радвам се, че приемате думите така. Значи съм успяла да кажа нещата точно както исках. Аз го карам на някакъв много странен режим, важното е, че сработва и си поддържам килцата, скоро пак започвам плодчетата и пускане няма  Naughty Захранващите се - давайте по малко и до неделя ще сте готови. Важна е мотивацията  Peace
Ооооообаче.... от известно време ми се губи Деичка.... Къде изчезна това момиче.... така и не разбрах?  Sad

# 34
Хай от мен ! Grinning
Аз вчера хапнах малко картофи,ядох и малко леблебия, незнам дали може ?! happy_wish, казвай плийз? Hug
пък днес ще хрупкам ябълки и моркови.Иначе ми е 5-ти захранващ ден, за прегрешенията вчера си признах и вече съм по -стриктна bowuu
Иначе на кила съм си все толкова застопорена на 48 съм.Нещо си занемарих упражненията и трябва пак да започна да ги правя, а така ме мързиии Tired,след работа, друг вариант просто нямам.

# 35
Мим`с, не мисля, че е фатално, макар че леблебията е малко солена, но щом организмът не е реагирал, значи не си хапнала толкова много. Внимавай със солта, 'щото задържаш вода и трябва по-усилен спорт и ден-два, за да може да я изкараш. Иначе всичко си е наред  Peace И мен така здраво ме мързи да тренирам, оооообаче... ще трябва да си наложа на волята, иначе ще взема да започна да качвам над тия 2кг. дето са ми след захранването, а не ми се иска. Давай и ти, няма да се излагаме, я  Wink

# 36
Мерси за отговора Hug
Ох, да , трябва да се стегна и да започна пак упражнения,иначе не е добре и без това в офиса почти цял ден съм седнала Tired, ше ми се сплеска гъза от седене Mr. Green

# 37
Добър вечерр!!!

Ще пиша по късно, ако имам време малко повече...........  Hug

Целувам ви всичките   bouquet  bouquet  bouquet

# 38
Здравейте момичета от мен. ))))

Аз днес се захраних - макар че захранването ми представляваше хапването на малко Тофу и за вечеря си сложих на домата няколко капки зехтин. )) Утре обаче мисля да си направя салата от моркови. ))))
А, и да си кажа, подъвках 1парче петрохан и после го изплюх, нищо не съм глътнала, не знам дали е фатално.

Успешно диетуване на останалите и захранване. ))))

# 39
Оу , тази диета ми изглежда идеална за бързооо отслабване , а на мен точно това ми трябва , затова се записвам  , след Великден , от понеделник съм с вас  Hug . Похвалете се какви резултати имате? 

# 40
Здравейте сладури!!!  Simple Smile

Как сте днес? Нама никой в темата защо ли? newsm78

Аз пак съм ядосана   #Cussing out и за това съм тука, за да се успокоя малко . Действате ми успокояващо на

нервите. Това е мястото където съм щастлива с вас.  Party

Обичам ви всички много!!!   bouquet

Миранди само минаваш за малко пък и нищо не казваш  Mr. Green Кажи нещо за себе си.

И аз нямам много време, но се чувствам виновна, когато не се разпиша тук с две тру думи.

Целувам те муцунке..... Hug

Анджи ти съвсем се изгуби, миличка.  Heart Eyes Просто нямам думи.  Такива като теб трябва да се

връщат по често

тук за да раздават шамари   #2gunfire на такива като мене,които се отпускат. 

Целувам те много много................   bouquet

# 41
Мили момичета здравейте.
аз съвсем се ос..х с това захранване..  Embarassed  #Cussing out  Cry Cry много съм злеееее. ама пуста му лакомия.. какво да се прави. веднага след великден се връщам в редиците и пак ще съм на линия, че трябва пак да изкарам месец на плодчета. беше супер. но този път ще съм по-стриктна и ще отслабна още повече! Simple Smile
обичам ви и скоро ще съм отново с вас! Simple Smile

# 42
много е приятно и уютно при вас момичета bouquet.
иска ми се да се запиша за едно "плодолечение "от понеделник , но прочетох,че не може да се пуши и пие кафе по време на диетата Confused.аз пък без цигари и кафе не мога,та искам да питам има ли кафеджийки и пушачи сред вас и това отразява ли се по някакъв начин на диетуването?  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 16:07 от ani metcalf

# 43
ani metcalf, що бе ?! до 2 кафета на ден може да се пият, ама без захар или с малко мед, виж за цигарите незнам....... Rolling Eyes ....,защото аз незнам как може да се пречистиш при положение,че пушиш, ти си вкарваш отрова така в организъма и няма да има смисъл от плодуването, така мисля аз де, другите и те да се изкажат....за това,че ще отслабнеш - да,спор няма ,дори и да пушиш, ама да се пречистиш - цъ ,не мисля.  Wink

Аз след Великден мисля да изкарам още едно,но  5-дневно плодуване, живот и здраве до тогава, щото по празниците ще се похапне, ще гледам да не се оливам обаче Embarassed

# 44
Аз съм кафеджийка. Сутрин задължително изпивам по едно кафе, защото много ми пада кръвното. Понякога си позвалям и следобедите да пийна, ако чувствам слабост.

Общи условия

Активация на акаунт