Плодове и чай с мед - 27 част

• 20 992
  • 490
  •   1
Отговори
# 60
Христос Воскресе! Здраве, мир и благоденствие и много сбъднати мечти. ))))
Честито и на именниците ако има такива. )))

Аз си вървя добре със захранването, макар че канатра вчера ме разочарова, показа +1кг, но майка ми каза, че било нормално. Хапвам много ограничено, за вчера закуска 1банан, на обяд изядох една салата моркови, вечеря 1домат и 1задушен картоф.

# 61
Христос Воскресе!
Честит празник и много здраве,щастие и Любов на всички!  bouquet

аз реших от днес се подготвя за диетата и затова ще я карам само на течности цял ден,че да видим до къде ще я докарам Crazy
 Mr. Green

# 62
Честито Възкресение Христово

# 63
Добро утрооооооооо

# 64
добро утро.
днес ми е първият ден на плодове и се надям да издържа че стомаха ми много стърже след тези ябълки Grinning.искам да помоля да ме посъветвате колко време ще е добре да карам на плодове.имам повече от 20 кг за сваляне.(87съм ooooh!bouquet
лек ден на всички  bouquet  bouquet  bouquet

# 65
Здравейте и от мен. )))
След вчерашното ми оливане с няколко хапки пържола и бързо посещение на WCто след това, килограмите са ми същите. От както се захраних не съм мръднала, а днес вече ми е 5ти ден.

За днес хапнах 1ябълка и 2сварени картофа с копър и червен пипер.

ani metcalf, добре е да направиш поне 10дни, ако можеш 15. За първо гладуване и без лекарско наблюдение това е най-доброто.
Аз направих 15дни гладуване и имам свалени 6кг. Не очаквай чудеса и да сваляш по 1кг на ден. )))

# 66
Христос Вискресе!

Привет от мен! Много минуси и задържани килограми на всички!  Hug

# 67
Плодувате ли  Mr. Green
Аз днес съм на лунна, но от утре пак с вас  Blush

# 68
Здравейте момичета, нещо всички забравиха да пишат, защо така???

Аз съм много отчаяна, от както се захранвам имам почти 1кг нагоре, а толкова внимавам какво ям. (( Само в неделя дето хапнах малко пържола и това е.
Днес и утре пак ще съм на плодове, после ще продължа със захранването. Не знам защо така се получи. (

# 69
Здравейте момичета, нещо всички забравиха да пишат, защо така???

Аз съм много отчаяна, от както се захранвам имам почти 1кг нагоре, а толкова внимавам какво ям. (( Само в неделя дето хапнах малко пържола и това е.
Днес и утре пак ще съм на плодове, после ще продължа със захранването. Не знам защо така се получи. (

Аз винаги връщам два килограма назад след захранването. Явно си е до организъм.

# 70
Привет от мен!
 Мирама, не се притеснявай, нормално е, повечето момичета качват, аз също качих 2кг. Даже на моемни са и 3, в зависимост какво и колко съм яла предишния ден. Не се шашкай, ще свалиш и другите  Hug Само не се отпускай сега по някое време. Плодуване и упоритост му е майката!

# 71
Дами, нещо се губите от хоризонта...  Thinking Надявам се не мислите за прегрешения  Naughty

# 72
Здравейте сладуранкииии! Simple Smile))   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Simple Smile ето ме и мен отново.
нямаше ме по празниците. бях си при мама..  Blush  Laughing малко съгреших и се поохраних, но след няколко дена мисля да се връщам пак към плодовете. макар че салатките така ми се услаждат... ммммм Simple Smile  Embarassed сега наблягам на тях и малко яйца и месце, но имах и изкушения по великден, но вече не е така. скоро пак съм при вас. целувки много и до скоро писане.. Simple Smile)

# 73
Я да ви видя и аз какво ми правите!За какви прегрешения говорите.ще ви се скарам аз! NaughtyА гледам,че има нови плодоранки,което ме радва много,а и сега му е времето за започване.След великденското папкане е време за разтоварване и отслабване!Успех на всички!Аз съм толкова стриктна,че чак да не повярва човек.Ама си пазя килцата и за нищо на света няма да се върна в началото.Дано това ви амбицира повечко и да внимавате какво хапвате след захранването!
Приятна ви вечер на всички и особено на воините,които са плътно тук,а те си знаят кои са! newsm10

# 74
Здравейте момичета!!!
Много съм изморена и мисля да лягам след като малката заспи................
Днес само ще се запиша че съм ви прочела и много ви се радвам
Цун-цун-цун  Hug
[/b]

Общи условия

Активация на акаунт