Плодове и чай с мед - 27 част

• 21 003
  • 490
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро, скъпи плодоранки!

Вчера лунувах, но кантарът не е мръднал. Днес ми е деветнайсти ден. Мислех да направя 20 дневно гладуване, но се га се чудя дали да не го удължа до 4 седмици. Дали ще продължа да свалям? Ако си остана на същите килограми, то няма смисъл да се мъча. Моля, старите кучета да споделят опит.

# 76
Добро утро!!!

Нека ви почерпа с чаша чай за готин старт на деня. Пожелавам и днес на всички много минуси!!!

ИИИИИИИИИИИИИИ малко плодове разбира се ................... Mr. Green 

# 77
Здравейте и от мен момичета.
Аз вчера изкарах предимно на плодове, с едно яйце и малко леблебия (само не знам дали и слагат сол, но не забелязвам данни за сол). Резултатът е -1кг, нали се оплаквах, че съм качила почти 1кг, днес мисля пак да го изкарам предимно плодов ден. ))))

tety, според мен е добре да изкараш и днес на плодове и да започнеш захранване, най-много да свалиш още 1кг, но няма смисъл. По-добре повтори след месец, отколкото сега да продължаваш. )))

# 78
Добро утро   bouquet
аз прегреших Embarassed
ама то голямо гладуваме голямо нещо.
изкарах почти два дена, първият на ябълки
а вчера на ананас и един банан.
резултата беше -2кг. но  на вечеря се издъних
(няма да казвам с какво че много се срамувам Embarassed Mr. Green)
и днес съм пак стартовите килограми #2gunfire
много съм разочарована от себе си!
много несериозна личност се оказах! #Cussing out
 Cry не мога да издържа на глада 
Rolling Eyesмай не е за мене това  плодуване
и на този етапи ще взема да се
 ориентирам към нещо друго  Tired

# 79
здравейте момичета, ровейки се из нета за нещо разтоварващо и за смъкване на килограми , че нещо съм се поотпуснала в последно време попаднах на вас . Много хубава тема . Мисля в най-скоро време да се включа да погладувам като за начало с 5 дни. Hug

# 80
Здравейте!
Аз се включвам от днес към Вас, че имам едни 5 кг. дето ги мотая от Нова година и все се провалям. Успех на всички!!!    bouquet

# 81
tety, според мен е добре да изкараш и днес на плодове и да започнеш захранване, най-много да свалиш още 1кг, но няма смисъл. По-добре повтори след месец, отколкото сега да продължаваш. )))

Май ще изкарам и утре на плодове и после ще започна да се захранвам. Дано успея да задържа постигнатото.

# 82
Здравейте момичета  Hug Как сте? В най скоро време ще се опитам да се присъединя към вас  Praynig Липсвате ми  Heart Eyes

# 83
Здравейте момичета  Hug Как сте? В най скоро време ще се опитам да се присъединя към вас  Praynig Липсвате ми  Heart Eyes

И ти на нас хайде  Party

# 84
Здравейте, плодчета.
tety, наистина може да починеш малко и после пак да поплодуваш. Никаква гаранция няма,ч е ще продължиш да сваляш с такова темпо. Но няма и за обратното... Захрани се, почини, след време пак ще плодуваш.
мама Радоска, добре дошла, желая ти бързичко да свалиш желанито килограми!  Peace
Миранди, липсваш ни и хайде по-скоро с нас!  Hug
ани, здраве да е, може би това не е твоята диета, а може и да не е сега моментът за нея  Peace
Мирама, поздрав за върнатия килограм!
Всички други плодоранки, хайде с нас момичета, без вас не е интересно!   bouquet  Hug  Heart Eyes

# 85
# 86
Добър ден, момичета! Нещо се губите май-май  Thinking Ще има санкции  Laughing Наминавайте да казвате как сте и как вървят нещата при вас! Според и много плодов ден!

# 87
Здравейтееееееееееееееееее!!!

При мен няма нищо интерено, освен че съм захванала пролетното почистване и къщата е с краката нагоре.  Mr. Green

prostor clean clean clean clean

А кака ми се иска  sun newsm41  grinning039 travel

# 88
Хубаво нещо си захванала Рали, аз миналата седмица го правих това, че ми остана свободно временце. Аз така докато се наканя имам проблем, после лесно оправям всичко, ама тръгването ми е проблем  Confused
 Гърли, губите се нещо съвсем... това не е никак хубаво  Wink

# 89
Здравейте и от мен Laughing
Завърнах се и се признавам, че малко се поопрасих ,ама много малко. Само дето много бързо минава тая почивка Rolling Eyes 
Поне добре си починах при мама и тате Flutter .Днес и аз цяла вечер чистя и пера, че като няма жена в къщата става интересно Mr. Green
Целувки на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт