Плодове и чай с мед - 27 част

• 21 012
  • 490
  •   2
Отговори
# 90
Здравейте момичета и от мен. ))))
Днес кантара най-сетне закова килограмите, около които се въртях, надявам се да се запази това положение 1-2дни и да започне надолу да върви. )))
Аз захранването го практикувам по малко шантав начин, от 3дни съм на плодове и само вечер хапвам задушени зеленчуци и вчера хапнах 1яйце и 1домат с малко зехтин. Чувствам се добре и смятам така да продължавам.
От време на време си взимам по 100гр леблебия, не знам доколко е позволено. Дори не се изкушавам от сладоледите Рафи и др. подобни, които обожавам, а от 2седмици вече са ги пуснали.
Поне още 4-5кг и мога да хапна 1сладолед за награда. )
Хубав, успешен и плодов ден на всички. ))) И да се стягате, стига с тези прегрешения (за тези които плодуват, не знам дали останаха такива в момента). ))))

# 91
Мирама аз плодувам  Sunglasses

# 92
ЗДРАВЕЙТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!1

АЗ ПРОСЪЛЖАВАМ ЧИСТЕНЕТО УПОРИТО. И УТРЕ ПАК ЩЕ ЧИСТА. РАЗМАЗАХ СЕ

ВИЕ КАК СТЕ МОМИЧЕТА. ВЕЧЕ ИЗГУБИХ СМЕТКАТА КОЙ ПЛОДУВА И КОЙ НЕ  Mr. Green

УСПЕХ!!!  Hug

# 93
  • София

Човекът е създаден не за да влачи вериги, а да лети над земята, широко разперил криле.

В. Юго

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 94
Прегръдки на всички  Hug Hug Hug Hug Hug

Липсвате ми момичета  Cry

# 95
Сладуранки плодови, нещо май се губим напоследък всички, а?  Confused Не е хубаво това. Скоро се освобождавам малко и ще засядам сериозно при вас да ви видя какво правите и как върви плодуването  Peace Хайде сладък плодов ден на всички от мен и да пишете по-често  Laughing  Hug Heart Eyes

# 96
Аз съм си тук. ))))
Днес ще хапна за последно и от утре мисля да направя пак 5дни плодуване. )))))

# 97
Здравеите мили плодоранки надявам се 4е приемате нови.Снощи из4етох цялата тема за плодовете и се радвам 4е все още има приваржаници-та на кратко да поясня ако може.След като родих имах общо за сваляне23 кг. пробвала сам какви ли не диети но само с плодовете успях да сваля 18,но както се досещате остават гадните 5 за сваляне и те са май най трудни преди 1 мес.бях на японското 4удо за 1седмица смакнах 3 кила и сам доволна оба4е се задрастих от яица и месо  Twisted Evilа 4естно казано без сладко немога за това предпо4итам сладко 4аи4е и сладко плод4е и тука вазниква големия проблем ''цигарите '' от както спРЯх да кармя пак пропуших и като си помисля какво самоотравяне ме 4ака и все се отказвам от гладуването ,но този пат сам решила да ги спирам докато гладувам защото така или ина4е ми става многооооо  лошо.Признавам си 4е днес се изданих  Sickно от утре сам сериозна  аз затова се вклу4вам  в групи4ката  за да не си самоизмислям разни оправдания и да се провалям Embarassedпи6ете пов4ко 4е не6то сте понамалели.Лека ве4ер на вси4ки плод4ета и от4итаите резултати -за стимул Hug Peace

Последна редакция: сб, 03 май 2008, 20:08 от PIPI82

# 98
ЗДРАВЕЙ Mirama ЗНА4И ОТ УТРЕ ПО4ВАМЕ ЗАЕДНО Party

# 99
Може ли и аз да се присъединя към групата Simple Smile

Следя темичката ви от дълго време,но все не ми идваше ''вдъхновението'' за този режим ;- WhistlingПробвах с друг режим,като успях да сваля 7 кг,които задържах все пак,но не мога да продължа с такъв тип хранене,предимно с месо..поболявам се направо-нямам тонус,тежест в стомаха.Затова си продължавам с плодовете и след тях салатките Grinning
За протокола започвам от 73 кг Embarassed-дългосрочна цел 57 Wink

# 100
Тереса и Пипи82 добре дошли и успех момичета   bouquet

Рали
къде си?   bouquet

Мирама ти си поддържаш диетата, бравос   bouquet

Хепи Уиш  Hug

# 101
Ама разбира се, че приемаме нови! Добре сте ни дошли. Тъкмо ще започнем от утре повечко, та да сме си задружни и да няма предатели в групичката  Laughing От утре започвам и аз пак. Много свалени килограми ни желая на всички и много грейнали лица.   Peace Само да кажа - момичета, не се отказвайте колкото и да ви се прияде нещо, след 3-4ия ден вече няма да се изкушавате толкова, а ще сте горди със себе си, че сте издържали най-трудното и ще се радвате на пъривте си резултати. Стискам палци на всичките и хайде до утре!
 Много спокойна и много приятна нощ ви желая!

П.С.: Мирама, давай, ти си нашата гордост!  Hug
 Миранди, мила, минавай по-често при нас, наистина много ни липсваш!   Hug
 Тереса, с теб започваме почти от еднакви килограми (аз имам малкод а догонвам, но мисля, че бързо ще стане номера) и гоним еднаква цел. Хайде, с взаимна подкрепа и някаква налична воля ще ги стигнем, не са толкова далечни тия килца, ше видиш  Wink

# 102
Миранди   тук съм, но не ми остава времме да пиша, само чета. Чистих цялата къща основно 3 дни, има още ама...... малко почивка. За това не съм писала. Много те целувам!!!  Hug

happy_wish  ти се уплаши като ти се скарах, че въпшреки, че си свършила диетата трябва да пишеш и ти сега всеки ден, даже и по два пъти драскаш......  Mr. Green Щастлива съм от този факт.  Party Hug

Добре дошли на всички нови момичета и много минуси еййййййййййй   bouquet

Анджи а ти где се губиш?????  Hug

# 103
Здравейте момичета и от мен. ))))

Добре дошли на новите дами, които имат желание да се включат в плодуването. Надявам се да се стриктни и точни и да няма никакви прегрешения. )) Просто не мислете за друга храна, освен вкусни плодчета и всичко ще е ок.
Може да кажете и колко дни плодуване планирате. )))
Аз днес пак стартирам, планирам 5дневно гладуване, очаквам 3-4кг свалени. Сега започвам от 66кг, надявам се след края да съм стигнала 63-62кг. )

happy_wish, ама наистина се почувствах горда от думите ти. )))
Ама като знам колко килограми имам да свалям, плодуване му е майката. )))

# 104
Аз вчера хапнах - но просто така си бях решила  Embarassed
Да ви питам какви плодове ядете?
Аз ябълки, банани и портокали.
Портокалите са ми безвкусни някак си  Sick
Пробвах и ягоди - същата история.
Вчера спрях да плодувам просто ми писна все едно и също  #Crazy пък и имах нужда от друга енергия, че мозъчната дейност хаби ток  Mr. Green  Blush
Искам да започна пак - защото така се чувствам лека, но само да намеря разнообразие  Hug

Общи условия

Активация на акаунт