Плодове и чай с мед - 27 част

• 21 234
  • 490
  •   1
Отговори
# 105
 Stuck Out Tongue Winking Eyeднес сме май вси4ки на линия    стискам палци на вси4ки ,МОЛЯ някои да пише по касно за стимул защото ве4ер най полудявам за храна пак и мажо ми 2 дена ще си е в кащи и ще се ма4и да ме саблазнява с разни неща Popcorn beerи направооооооо #2gunfire #2gunfire #2gunfireна вси4ки плод4ета newsm51 newsm51 newsm51

# 106
сутринта се изтеглих -55 то4но Laughingсмятам да карам 10дни ,но зависи как ще се 4увствам а нали обещах да спирам цигарите Twisted Evilта се надявам да успеяа пак ще видим ,но определено няма да е пове4е,аз когато се захранвам сащо свалям така 4е няма да е пове4е

# 107
 Hug Hug HugМомичета много сте мили и гостоприемни  bouquet

Аз започнах от днес и планирам да изкарам колкото се може по-дълго,защото някъде в по-старите ви темички,някой беше споменал,че при първите плодувания се сваля повече и новите да карат поне 15-20 дена!Поправете ме,ако съм в грешка Thinking

:bouquet:Happy Wish ще се стимулираме ли до ''нашата'' цел Grinning
   Аз бях,доста повече кг,но с мнооого усилия стигнах до 73..но пак са ми в тежест на ръст 164 Rolling EyesКилограмите са ми от около година,преди това бях 62-63,нооо от много стрес и проблеми неусетно ги качих и то без промяна в начина ми на живот Shockedнепонятно!!

Миранди,Peppi82,Mirama  bouquet

# 108
Pippi82 малко те прекръстих  Blush  bouquet

rali44ka  bouquet

# 109

Това е за всички вас прекрасни момичета!!!!    bouquet  bouquet  bouquet

# 110
Аз вчера хапнах - но просто така си бях решила  Embarassed
Да ви питам какви плодове ядете?
Аз ябълки, банани и портокали.
Портокалите са ми безвкусни някак си  Sick
Пробвах и ягоди - същата история.
Вчера спрях да плодувам просто ми писна все едно и също  #Crazy пък и имах нужда от друга енергия, че мозъчната дейност хаби ток  Mr. Green  Blush
Искам да започна пак - защото така се чувствам лека, но само да намеря разнообразие  Hug

И аз това се чудех, какви плодове ядете  newsm78

Оххх искам диня  baby_neutral

# 111
здравейте пак от мен. ))))

днес съм на малко ягоди, 1банан и 1домат, за вечеря ще видим какво ще хапвам
за плодовете аз хапвам ягоди, банани, грейпфрут, портокал и домат, честно казано не ми е еднообразни, нито ми писва. ))))

# 112
Момичета, привет от мен! Как вървят днес нещата при вас? Аз съм на крачка от прегрешението и се чудя струва ли си да прегреша днес и да започна от началото на новата седмица или да го броя от днес като стисна зъбки?  Thinking Зная разумът какво казва, зная и околните и стомахът какво казват  Laughing Кажете вие да видя накрая какво ще измъдря  Twisted Evil
 Рали, така е, съвестно ми е, не мога да си ви оставя и само да си чета подмолно. Отчитам се редовно!  Peace
 Мирама, с право го казах, то е факт!  Hug
 За плодовете - като започна и съм сериозна... общо-взето няма голямо значение и на 2 вида, които да редувам, в най-лошия случай само един. Преди карах на портокали в началото, ябълки и грейпфрути. След това само на грейпфрути и ябълки. Като гледам тенденцията е същата. Пробвах и киви, ама ми е ужасно изкушение и ям по много на ядене  Mr. Green Затова се ограничавам в каквито има и да ен са ми твърде вкусни, че прекалявам  Laughing Чакам ягодите, пъпешите и дините, черешките по някое време, кайсийките и така... ама ще се започва пак на каквото има. Само не ям банани. Твърде предубедена съм за тях и съвестта не дава  Naughty
 Тереса, разбира се, че ще се мотивираме! Като гледам аз първа имам нужда от мотивация  Embarassed Ама, май ще стискам зъби и ще съм с чиста съвест, че съм изкарала първи ден успешен Grinning

# 113
Привет и от мен!

Изкарах 6 дни плодуване и после се отприщих! Sick Не мога да опиша храните и количествата, които погълнах! ooooh! Добрата новина е, че задържах свалените 4 кг. Лошата - започвам отначало. Останаха ми около 8 кг. за сваляне, надявам се този път да успея! Grinning
Една, срамуваща се от себе си, съмишленичка, се присъединява отново към плодуващите! Laughing

Успешен старт на новодошлите и поздравления на всички останали за минусите!  bouquet Hug

happy_wish ,
стисни зъби! Пийни си чай с мед, така ще ти мине глада. Разгледай албума си със снимки - онези, на които най-се харесваш!  Wink Идва лято, по-добра мотивация, от това, здраве му кажи! Laughing

# 114
Такам... аз успявам да стискам зъби и мисля, че няма да е проблем да издържа днес. Радвам се, че този път не стана издънка  Laughing
 Хоуп, благодаря да бързия отговор и указаната подкрепа!  Hug И аз се отприщих и като по чудо ги задържах тия килограми, направо не мога да повярвам! Добре дошла отново и ще се подкрепяме взаимно!  Hug

# 115
ох, момичета.....
Нова съм!
Исках спешно да сваля едва 2-3 килограма. Днес ми е 4 ден и нищо.....Много съм стриктна, само един домат прегреших първият ден, но сега чета че домати можело. Какво става? Урте е последният заплануван ден, а грам не се е смъкнал от мен, даже едно шкембе отпуснах дето преди го нямаше.
Днес съм само на чай ( засега де), всеки ден бягам по 30 мин на пътеката.
Ох......излях си мъката, много ми беше мерак да се оттърва от тези кг.

# 116
Много гушки от мен за всички!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 117
svraka,доматите е хубаво да се хапват след седмия ден (май така беше). Но не вярвам да е от единия му домат. Мисля си да не би да си от хората, които просто свалят по-бавно. Много са факторите, които биха могли да влияят. А ако на килограми не си свалила, как са обиколките? Мерила ли си се или поне по дрехите усеща ли се макар и минимална разлика?  Thinking Има база за мислене тук. Не се притеснявай. Дай си време.  Hug

# 118
Хепи, не, и по дрехите нищо не се усеща  Cry. Аз именно заради една много малко възтясна рокля започнах плодуването, но я усещам по същият начин.
Единственото което се сещам е че не пия чаят с мед ( много  мразя!), а чист. И не  съм от хората които свалят бавно, винаги когато посмаля малко папкането  дори за седмица веднага се усеща резултат. А сега нищо......пък умрях от глад.
Е, ще мъча да карам до 7 ден, пък ако продължава все така поне ми остава успокоението че все пак влизам в роклята Mr. Green

# 119
Goooooooood mooooorning Ladies  bouquet

Рапортирам,че първи ден успешен.Странно не усещтам пристъп на глад все още.Вчера изкарах деня на ягоди,днес май ще съм на портокали,щото нямам друго вкъщи.Дано да издържа на тях,че както промиват коремчето..но хванах се на хорото ще стискам Crossing Arms

Приятен и усмихнат ден на всички ви Heart Eyes

После ще намина пак Simple Smile

Svraka добре дошла и от мен!С теб сме от новите,така че ти пожелавам много воля и успешен финал Hug

Общи условия

Активация на акаунт