Плодове и чай с мед - 27 част

• 21 304
  • 490
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и от мен, аз съм си режимна, за закуска хапнах един банан, за обяд ще видим какво точно ще е. ))))
За доматите може от 7мият ден наистина, но те се водят плод по принцип, а и това е ако ще плодуваш от 10дена и нагоре. )
Много е странно да не свалиш и 1кг от плодуването, но поне изкарай 7дни и много внимателно със захранването. Много хора правят грешката да започнат да се тъпчат след това. ))
Успех момичета. )

# 121
Добро утро на всички и нека днешното утро ви зареди с необходимата енергия за едно

наистина успешно плодуване!!! Успех милички!  Hug

# 122
Здравейте момичета успешна диетична и ползотворна седмица на всички  Hug

Сврака добре дошла и успех  Peace

Хоуп правиш едно ново плодуване и забравяш за грешки и неволи и ще си бомба на края   bouquet

# 123
Привет и от мен! Днес втори успешен ден записвам (засега)  Laughing  Успешна плодова седмица на всички и да няма предали се! Ще видите, че накрая всичко това ще даде реултат!

# 124
Сладуранкииии!!!

Привет, привет от мен!

Мнооого ми липсвахте, милички!Най-сетне имам достъп до вас.Не съм спирала да ви нося в сърцето си!

Днес записвам успешен 3ти ден !

Пак съм плодна и пак се чувствам прекрасно !
Днес и лунувам, т.е. и утре и съвсем се пречиствам ...

Лека нощ на всиииииички ви !
Аз пийвам чайчето от маточина и ще се отдам на нощта ...

# 125
Здравейте на всички!!!

Охххххх, аз не съм плодна така ми се иска. Имам остра нужда, но с тези излизания по ресторанти как да го правя по дяволите  newsm78  #Crazy ????  #Cussing out

Дайте идея какво да права, когато съм в кръчма или ресторант????  Thinking

Много успех на всички, моля те да ми помогнете  #2gunfire

# 126
здравейте и от мен браво на вси4ки smile3501аз днес по4ти нищо не ядох -стриктна сам  smile3505така ,4е продалжаваме  newsm68.Никой да не се от4аива Hug Hug Hug

# 127
rali44ka  Peaceтова е много готино с ресторантите ,но плодовете ще са  в тежест  в   такав  слу4аи ,знам го от опит по добре през деня си хапвай плод4ета  а ве4ер салатка с месце и наи много 1 4аша бяло вино или задушени зелен4уци Naughty ---това си е мме мнение

# 128
PIPI82 благодаря ти за куража, но  е

много трудно наистина. Ще пробвам така.   bouquet

АААА има и друга тука сме много майки, които седиме всяка вечер в близкото училище с часове,

децата играят ние си говорим много готино, а какви количества семки се изяждат не е истина и

това ми е проблем. Много обичам семки, колко ли са полезни или вредни някой има ли идея??? 

newsm78

# 129
Здравейте и от мен, благодаря за подкрепата на всичи ви.
При мен нищо ново, днес ми е пети ден и си стоя все същата.
Отказвам се. Днес и вчера изкарах само на чай, утре ще ям малко плодове и на следвщият ден ще се захранвам.
Това е, явно тази не е за мен! Confused А и се чувствам ужасно зле от глад.
Успех на всички ви, много свалени килограми ви пожелавам.

# 130
Добро утро, сладуранки !

Рали, да ти кажа от личен опит с ресторантите ... бях само на домати ... Една такава салатка си поръчвах и бистра водица, знам че е странно, ама и физиономиите на ост си ги биваше newsm78.
Мисля че е важно вътрешната мотивация, масата е просто едно изкушение, на което трябва да не се отдаваш!
А семките ... ми не са от най-полезните, соленички такива и с доста сол .
Замени ги ако искаш(като не плодуваш) с тиквени семки(сурови)...

Лек ден, момичета!!! Мнооого минусчета !

# 131
Здравейте момичета и от мен. ))))
Днес ми е трети ден, започнах с една ябълка, кантара отчете минус, но вчера не запомних точно колко бях, та не знам колко е минуса. )))

Рали, на ресторант хапвай домат ако си на плодове, поръчваш си една салата домати с минерална вода и всичко е ок. )) Ако се захранваш може и друга салата и после задушени зеленчуци. ))
за семките, ям 1път на 2години и според мен са все едно да си пийваш олио. ))))

svraka, много неприятно това и много странно, дори и един килограм да не свалиш. Но е възможно наистина плодуването да не е за теб, опитай с нещо друго.

Пуффи, а как са резултатите за 3дни или не си се теглила. ))))

Успешен плодов ден на всички. ))))

# 132
Добро утро на всчики!!!

Честит имен ден на нашата скъпа приятелка Гери!  Heart Eyes Hug

Нека името ти донесе много щастие и усмивки!!! Party

Благодаря на всички за отговорите   bouquet , незнам какво ще права все още. Но ще ви кажа като го измисля  Mr. Green

# 133
От утре съм при вас момичета .   bouquet
Нямам идея дали ще изкарам 20 дена , колкото ми се иска , но ще се постарая .
Килограмите ми са доста и се надявам на добри резултати .
Тук е пълно с ананаси и мисля на тях да карам (доста евтини по 2 евро ) , но като за първи ден си взех банани - нали са по засищащи . Simple Smile

# 134
Гери честит имен ден!   bouquet

От утре съм при вас момичета .   bouquet
Нямам идея дали ще изкарам 20 дена , колкото ми се иска , но ще се постарая .
Килограмите ми са доста и се надявам на добри резултати .
Тук е пълно с ананаси и мисля на тях да карам (доста евтини по 2 евро ) , но като за първи ден си взех банани - нали са по засищащи . Simple Smile

Къдрокоса хубавице ти ли си?  Rolling Eyes

И къде си се изместила кви ананаси, кви еврота  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт