Плодове и чай с мед - 27 част

• 21 004
  • 490
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте на всички плодчета!Днес ми е втори ден и канатара показа -1.300кг.Няколко пъти се качих на кантара от кеф.Вече съм 67.700кг.Целта ми е 55кг.Утре ще лунувам.Успех на всички!  bouquet

# 421
Кисче, с теб май горе долу еднакви килца искаме да свалим, давай да се мятаме здраво, за много кратко време можем да се отървен от тях!  bowuu

Да май май  Blush Mr. Greenи аз искам да се оттърва от тях на първо време и на 60 съм доволна ама 12 килограма хич не са малко  Crazy Tired но ще се борим! Ти от колко време си на плодчета!  bouquet Heart Eyes

ЖАБА ЖАБУРАНА   браво на теб!  bouquet  bouquet  bouquet Смело напред към целта! Heart Eyes

btw  сложих 2-3 нови снимки в албумчето  Blush Blush Blush

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 11:17 от КиСчЕ

# 422
Кисче, не са малко, но и много не са. Ще видиш, че не след дълго ще паднем под 70 и малко по малко, ден по ден ще стигнем до 60. Само да няма някоя нерегламентирана издънка  Mr. Green 'Щото то след някой и друг ден вече не ти се яде на стомахчето, но виж в главата ти е ужас на моменти. Стига да го преодолееш това ид а се отдадеш на прекрасното настроение, всичко ще е наред. Аз направих 22-23 дни. Много съм доволна, нямаше такова ядене, ама зверско направо и си задържах сваленото, без обичайните 2кг. Сега пак бях започнала и пак го спрях и вече няма отказване. Плодувам си сериозно, че и време няма. Сега лунувам, което също може да се числи към плодуването и после пак продължавам и с плодчетата, освен с чайчето.
 Жабка, давай смело и да видиш как ще ги разтовариш набързо тези килограми  Peace

# 423
Лелее как ми се ядяха черешки и викам си айде ще си хапна! и хапвам аз хапвам и по едно време какво да видя всичките червиви !Ужасс едни бели червеии Shocked Shocked Shocked Sick Sick Sick и като си представих колко такива гадини съм изяла и........ Sick #Crazy Sick

А аз така се надявах да плодувам предимно на черешки Cry Cry Cry

# 424
Лелее как ми се ядяха черешки и викам си айде ще си хапна! и хапвам аз хапвам и по едно време какво да видя всичките червиви !Ужасс едни бели червеии Shocked Shocked Shocked Sick Sick Sick и като си представих колко такива гадини съм изяла и........ Sick #Crazy Sick

А аз така се надявах да плодувам предимно на черешки Cry Cry Cry

newsm62 newsm62 newsm62КиСчЕ значи позамезваш ,а?  bouquet

# 425
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green За това не се бях сещала. Не знам дали се брои за нарушаване на плодуването  Laughing Ми ти направо месце си хапваш  newsm62 Не се притеснявай, аз онзи ден си взех прасковки, не са лоши, скоро и кайсийките сигурно ще се очовечат... доста по-лесно е от зимата, има доста голям избор на плодове  Peace

# 426
КиСчЕ, разсмя ме от сърце smile3532. Ми ти с тая мръвка в черешите си провалила диетата.  Joy
Момичета, днес си облякох панталон, който до преди 10 дни не можех да вдигна по-горе от бедрата. И съм много щастлива! Grinning
Радвам се за успехите на всички ви! И добре дошли на новите плодоранки! Hug
Суха Мащерка, качила съм цели 10 килца, които не ми личат особено, защото съм висока. Ама не ги искам и толкоз! Thinking Laughing

# 427
Moмичета, май имам нужда от морална подкрепа...  Tired Тук по масата се мотат едни бисквити на щерките и едва издържам да не посегна. Embarassed Close

# 428
Moмичета, май имам нужда от морална подкрепа...  Tired Тук по масата се мотат едни бисквити на щерките и едва издържам да не посегна. Embarassed Close

Недей!  Heart Eyes   bouquet
мисли за панталона  Whistling

# 429
МариАнка, дръж се, потърпи малко, после има да хапваш бисквити, но ще си с доста килограми по-малко. Ако ен ти е проблемно премести ги или просто се залисай с нещо странично, недей се предава!  Praynig

# 430
Здравейте плодоранки  Flutter

Днес изкарах на череши и 1 пепси... Незнам какво правя и аз, но утре и т.н. ще си проличи...  Tired

Емия, Водка с лед, Пуффи, Жаба Жабурана и МариАнка поздравления за успешното плодуване  Hug

Суха Мащерка  Hug

КиСчЕ радвам се да те видя отново сред нас мила, днес е ден 1 и за теб, дано сме заедно до края  Hug

Хепи Уиш лека по лека ще постигнеш целта си, ти си борбена и изпълнителна и ще постигнеш това което целиш  Heart Eyes

Да чакам ли мерки на ЛС от някой друг още?  newsm78

# 431
Mиранди, чакай мерки и от мен. Ама тъй като за първи път съм на диета, освен килограмите на които  стартирах, какво още да дам? Embarassed
Момичета, благодаря за подкрепата. Hug Устисках на гадните бисквити и не посегнах към тях. Mr. Green Преди малко пържих тиквички и готвих леща с бейби кренвирши, ама твърда излязох! bowuu

# 432
МариАнка на 1 страница има примерна таблица  Peace

Ще отложа темата до утре, ако мога когато сте готови всички с мерките  Hug

Дайте идеи какви плодове са ви вкусни сега?  newsm78

# 433
Ден 5 - успешен  Wink
Нямам нищо за споделяне... нов минус нямам, но да не ставам алчна  Laughing ще съм на седмото небе,ако успея още 1 килце да сваля до 7 ден  Praynig
Миранди аз ям череши, диня, пъпеш, ягоди и ябълки , нектарини ... редувам си и са ми много вкусни  Wink

# 434
Миранди  Hug
на въпроса ти най-много ям череши, банани, ябълки, кайсии(ягоди не обичам много  Sick - явно не съм улучила яроматни) днес съм лунна  Mr. Green
Какво става с Гери68?  Blush

Общи условия

Активация на акаунт