Плодове и чай с мед - 27 част

• 21 241
  • 490
  •   1
Отговори
# 390
Ей момичета здравейте!!!

И аз като вас издържам много много, а пък ако знаете как си калявам волята нямате си на идея, около мене всички ядат като луди  #Crazy

На мене ми е 4-ти ден и съм добре. По щастлива

Хепито ми се губи някъде из форума. Няйма я никаква. Хепи ще ти се карам пак, че не пишеш.  Hug Heart Eyes

Много минуси на всички. Може по късно пак да пиша, ако имам време разбира се!!!!   bouquet

# 391
Дано това ви накара да плодувате и да пишете в темичката ни Cry

# 392
  • Анкх-Морпорк
Почвам да се захранвам, стискайте палци да не се изкуша от някоя глупост...
Захранването винаги ми е било по-трудно, защото почне ли се яденето, идва един апетит, не е истина...

# 393
firebird  Поздравявам те и стискам палци!!!

Колко свали за колко дни?

# 394
Аз съм тук Simple Smile Сутринта пих Кола да ме разсъни един вид бях много изморена Sad
прегреших  Embarassed

Blush

# 395
Аз съм тук Simple Smile Сутринта пих Кола да ме разсъни един вид бях много изморена Sad
прегреших  Embarassed

Blush

Не спирай въпреки това. Няма безгрешни хора. Понякога без да искаш приемеш нещо, за което незнаеш, че не може. Не спирай плодуването.   bouquet

Само напред!!!!  Peace

На мен днес ми е 5-ти ден, но още не се радвам особено, тъй като миналия път пшрекъснах на 6-ти ден и за мен и той е критичен.  Grinning
А има и друго днес дойде и МЦ-то, абе всичко е наопаки, но мисля да не спирам, че са ми доста килата.

Успех на всички!!!   bouquet

# 396
Здравейте плодоранчета сладички!Отдавна не съм писала в тази темичка! Около 2 месеца бях в чужбина и преди седмица се завърнах! Решила съм от утре да изкарам около 20-30 дни на плодчета! Надявам се на вашата подкрепа,защото първите дни винаги е най-трудно! Едновременно с това ще спирам и цигарите ,така че съвсем трудно ще ми е !

Поздравления на всички плодчета за хубавите резултати!Виждам ,че има много новички и много се радвам!  bouquet  bouquet  bouquet

# 397
  • в провинцията
Искам да попитам плодчетата със стаж дали тази диета има и някакво здравословно измерение? В смисъл, четох в книгата на Лидия Ковачева, че този начин на хранене лекувал и редица болести. Забелязали ли сте подобно нещо?

# 398
Искам да попитам плодчетата със стаж дали тази диета има и някакво здравословно измерение? В смисъл, четох в книгата на Лидия Ковачева, че този начин на хранене лекувал и редица болести. Забелязали ли сте подобно нещо?

Аз точно това знам Simple Smile че лекува това е лечебно плодуване, бях го споделила с дамите тук и те ми казаха, че е така Simple Smile но те се интересували от страничния ефект на гладуването - губенето на кила  Hug

# 399
  • в провинцията
Да де, така пише, ама дали някой покрай отслабването е забелязал и лечебния ефект? Моля, споделете!

# 400
КиСчЕ здрасти миличко!!! Давай ние сме тук, плодували-неплодували  Joy. Наистина са

супер трудни първите дни. Успех   bouquet

# 401
11 ден. Продължавам,само дето ми се свършиха черешките и ще тичам до пазара.

# 402
Ден 3 ми е днес  Grinning
Тази сутрин съм  -1кг  Party 
МЦ ми дойде сутринта и ме боли корема, но продължавам , няма отказване  Naughty

# 403
2ри ден  Laughing

Сега приготвям едни вечери, че ще ни идват приятели на гости, а за мен си правя ябълков чипс  Rolling Eyes, няма как, няма отказване

Hug Hug Hug, за всички

# 404
Леле момичета колко съм гладна мога да изям слон. Направо не издържам.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт