Плодове и чай с мед - 27 част

• 21 305
  • 490
  •   1
Отговори
# 375
9 ден ми е и се чувствам супер. Нямам време да пиша,затова лек и приятен ден на всички!  bouquet Heart Eyes

# 376
Да Да Анджи започнала съм и се чувствам добре.

АААААААА вечер направо откачам. Такъв неописуем глад ме гони, че нямам думи. Най трудно ми е вечер. знам,че ако си лягам по рано е лесно, но немога. Малката заспива късно и няма как.

Днеска е 3-ти ден за мен, един от критичните. Спомням си миналия път, че на 6-ия ден развалих всичко, и май и него ще пиша като критичен за мен.

Успех момичета на всички и аз не мога много да пиша, но прочетох и се радвам за всички с многото дни.  Naughty Гоня ви и ще ви настигна  Joy

Целувки за всички!!!   bouquet

# 377
Омазах положението ...

На прощъпулника на племенницата ми :"Ама не може така, за здравето на детето,трябва да си вземеш от питката, ама от тортата и .. с две думи още от втория ден го оплесках, сега се прибрах в офиса без настроение от провалените ми планове, ще трябва да отложа за понеделник, че събота и неделя са ми трудни за почване...

Браво на успяващите , мен ме е срам  Embarassed

Лек и ползотворен ден !

# 378
От днес и аз съм на плодове  Peace Само сутрин пия зелен чай с мед, а през останалото време студен чай и плодове  Peace
Каня се да направя 7 дни, стискайте ми палци   bouquet

# 379
Пуффи, не се обвинявай. Ще започнеш от понеделник и този път съм убедена, че ще се справиш.  Hug Колко дни мислиш да плодуваш?
vodka, стискам палци!
Момичета, колко дни сте решили да плодувате? Аз още не съм решила категорично. Май ще зависи от свалените килограми.

# 380
Аз 20 дена планувам сега ми е 2-3 . не помня отдавна не съм спала  Tired  Rolling Eyes

# 381
Аз мислих, мислих и реших!!! Утре ще надвия себе си и ще стартирам плодуването.Не зная за колко дни, но веднъж минат ли трите критични дни, после не ми се спират плодчетата! Стискайте палци да успея утре !

Ще ви пиша!

Целувки на всииииииииички ви, спокойна вечер !

# 382
Пуффи Суха Мащерка здравейте момичета!!!!
На мене  ми е трети ден и за сега съм бомба. Чувствам се много лека. Оставяме настрани това, че главата не е спряла да ме боли жестоко  Joy , но съм убедена, че не е от плодуването,т.к. си имам доста проблемки. Но както се казва здраве да е.  bowuu

vodka_s_led давай пожелавам ти много минуси!!!  Hug

Пуффи споко аз колко такива започвания имам не е истина и сега незнам докога ще издържа. Иде ми да изям всичко около мене, но се надявам да устискам.  Praynig

А и друго нещо, околните така ужасни ми подлагат волята на изпитание, че откачам. Вчера кумовете дойдоха с една тава пиле с картофи. Аз не ядох разбира се.  Blush
Днеска айде да ходиме на ресторант, ааз пак не ядох  Blush , но имам чувството, че нарочно го правят.  Joy Joy Joy

До скоро!!!  bouquet

# 383
  • Въпрос на гледна точка...
Добро утро момичета Grinning

Направо ви завиждам за волята, браво.

Аз все почвам и прословутите вечери ми скапват плановете Tired

Не че толкова прегладнявам, ами и аз не знам какво ми става.

Иска ми се да се включа от днес, но се страхувам, че няма да издържа. Tired

# 384
10 ден ми е . 5 килограма ги няма вече и дънките станаха широки.
Леко съм отпаднала, но като изпих едно чайче ми светна пред очите.
Приятен уикенд, хрупайте черешки и свалйте!

# 385
Добро утро и о мен  Flutter
Издържах ден 1 ,но при мен втория и третия са критични, но за сега се държа  Peace
-1кг съм, но той ми е плаващ, от тук започва истинското сваляне  Wink
Успех плодчета и пишетеее   bouquet

# 386
На мен ми е 7-ми ден. Но снощи хапнах малко салатка - краставици и домати.  Confused Бяхме на гости и не се стърпях.
Днес хрупам ябълки. Нямам търпение да се кача на кантар. Определено се чувствам по-слаба. Поне дрешките това показват. Mr. Green
Така или иначе и аз съм запланувала 20-дневно плодуване и дано снощното прегрешение със салатка ми бъде простено от диетката. Wink

# 387
 Flutter Flutter Flutter

Мацки аз стартирах!

Пийвам си чайчета, хрупам си сочни плодове и се настройвам само за хубави неща...
Боли ме глава, но се надявам до 3тия ден да мине  newsm78.

Целувам ви всиииички подред и ви желая успех !

Ще дам пак отчет още преди пет  hahaha

# 388
Пуффи, аз съм вече тук преди пет. Laughing Чай и ябълки, това е моето меню. Сега готвя за домочадието, ама вече даже не ме дразни. Mr. Green

# 389
Мари_Анка, днес ме е ударило творчеството, от плодовете ще да е и декорирам някои неща вкъщи, а колко работа ме чака на работата ooooh!
И аз готвих, ама нещо по варивато, че да става за "на око", без пробване  Mr. Green.Аз се научих и така да готвя, какво да се прави, с тези плодчета е така!
Та отчитам се най-сериозно, не съм прегрешила, няма и да го сторя, гледам едни филмчета на д-р Емилова и се навивам за нещо голямо- много  голямо - пречистен организъм и мн добро настроение.
Подготвям вече и парички за дрехи, че всяко плодуване съсипва семейния бюджет и мн лоша ставам в очите на роднини разни  Crazy

Та така , на мен проблемът ми е да издържа до 5 часа, че към 3-4 ме грабва апетитчето (гадно дяволче), още малкоооо.

Целувки на всиииички ви и само напред !

Общи условия

Активация на акаунт