Плодове и чай с мед - 27 част

• 21 242
  • 490
  •   1
Отговори
# 405
Леле момичета колко съм гладна мога да изям слон. Направо не издържам.  Cry

Дръж се Раличкааа! Hug Hug Hug Пии мнооого вода и хапни плодчета!Мисли си за утрешния ден колко ще си щастлива ,че си успяла да издържиш и как след още няколко дни ще се радваш на по-хубав силует!Търпи бабо за хубост! Ти можеш сигурна съм!Ние всички можем само трябва много ВОЛЯ ИНАТ И ТЪРПЕНИЕ! Всичко хубаво се постига с много работа!

Обичкам те и съм с теб!Дръж се!  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

vodka_s_led   поздравление за резултата! Много ви се радвам!Смели и упорити мами!Продължавай все така! Heart Eyes  bouquet
Пуффи  браво смело решение!Ядене винаги ще има ,но пък трябва да мислим и за хубавото телце! Heart Eyes  bouquet
Емия   браво миличка 11 ден!Как ми се иска и аз така да се похваля след някой друг ден! Hug Heart Eyes Hug

ламята  лечебен ефект има!Лекуват се болести ,но чак след 20-тия ден вече започва лечебния ефект!Пречистваш вэтрешните органи и т.н!  bouquet

Лека вечер сладурчета!От утре и аз с вас смело напредд!

# 406
Кисче благодаря ти милички. И Хепито ме успокоява и окуражава, но на мен в главата ми са едно картофки със сиренце, една пица или хлебец поне муъничко.  Cry Cry Cry Cry Cry

Току що ядох  #Cussing out , но вие не правете това, което аз направих. 5 дни минус 3 кила.  Grinning Кантара показа 80.  #Crazy
Пожелавам ви успех!!!

Последна редакция: нд, 08 юни 2008, 21:21 от rali44ка

# 407
rali44ка я се дръж  Hug  Ти можеш, мисли си за банския,който  ще облечеш след 1-2 месеца и как добре ще изглеждаш  Peace
КиСчЕ благодаря за милите думи   bouquet Само малка поправка- аз не съм мама , поне не още  Wink

Лека и без изкушения  вечер , плодчета   bouquet

# 408
Кисче благодаря ти милички. И Хепито ме успокоява и окуражава, но на мен в главата ми са едно картофки със сиренце, една пица или хлебец поне муъничко.  Cry Cry Cry Cry Cry

Току що ядох  #Cussing out , но вие не правете това, което аз направих. 5 дни минус 3 кила.  Grinning Кантара показа 80.  #Crazy
Пожелавам ви успех!!!

Рали и аз съм с теб ,не се предвай Hug

# 409
Paли, смеееееееело напред, няма да се даваш някакви гадни мазни картофи и пици, който имат само временен ефект върху настроението ти !!!

Аз днес стартирах трети ден, утре и луната смятам да яхна...
Главата ме боли ужасно, а и работата ме грабна с пълна сила от сутринта.Довечера съм на коктейл с мн важни гости, как ще издържа не зная, да държа чашата с шампанско без да си близна, че и хапки, мани ужасссс.
Точно когато реших да плодувам, сякаш са ме чакали  #2gunfire

Ще ви пиша утре какво е станало, чудя се на някоя шашма сега с чашите  newsm78

Хубав ден на всииички ви !

# 410
Moмичета, и аз съм тук! Grinning Вече 9-ти ден. Продължавам упорито.
Не е лесно, сега покрай Европейското, мъжо пържи картофки и пийва биричка. Mr. Green Цялата къща ухае. Ама аз голям инат излязох, ей!
rali44ka, е се отчайвай, въпреки че си хапнала. Няма да се отказваш.
Браво на всички момичета, които вече имат минусчета. Аз кантар си нямам у дома и идея си нямам колко съм свалила. Нямам търпение да се притегля. Пък дано се похваля.

# 411
Здравейте мадами!И аз най-накрая се реших да започна на плодове ,каня се от януари  ,когато последно плодувах за 5 дни.Няма да си поставям цели ,ще карам докато издържа!Днес ми е първи ден на ябълчици ,чай ще  пия само вечер.Ами това е засега от мен.  bouquet за ВСИЧКИ!!!

# 412
Ден 4
Тази сутрин кантара пак ме зарадва с -1 кг  Flutter  Чувствам се супер, продължавам напред  Wink

# 413
Ето ме и мен! Тези дни голяма заетост, голямо нещо  Confused Сега лунувам, да видим какво ще се случи. Честити резултати на всички плодчета, давайте все така до края!
 Рали, не се отказвай, не се притеснявай, продължи си от днес пак по старо му  Peace Ще ги стигнем тия кила, ше видиш!  Hug
 Всички плодчета, хайде да ги борим тези килограми, май достатъчно ни е писнало! Успех и хубава вечер на всички!

# 414
Здравейте плодоранки  Hug

Ето ме и мен  Whistling

Нова тема искате ли?

Предлагам да си дадете мерки и данни за табличката и ще гледам да я пусна до 2 дни и да започна плодуване с вас естествено  Hug

# 415
Здравейте плодоранки  Hug

Ето ме и мен  Whistling

Нова тема искате ли?

Предлагам да си дадете мерки и данни за табличката и ще гледам да я пусна до 2 дни и да започна плодуване с вас естествено  Hug

Hug Добре дошла!
нова тема ,ако решите,аз не настоявам.
12 ден днес, тичане  из цяла София и нямам сили.
Утре 13-и, "фатален" Joy
Лека нощ!

# 416
Миранди, мисля че идеята ти за нова тема е чудесна. Тази стана малко обемничка. А мерки и теглилки даваме веднага. Mr. Green
За мен днес е 10-ти ден. Броя си ги лесно, защото нали започнах от 1-ви. Днес ще гледам да се притегля вече и ще докладвам.

# 417
Е то ме вече на линия!Ден 1-ви за мен вече започна!Хапнах 2 нектаринки и се захващам за работа! Crazy

Успешен ден сладуранчета!Дано издържа днешния ден и утре да успея да се похваля !  bouquet Heart Eyes  bouquet

# 418
 Wink
Здравейте  Laughing
Аз съм малко на лунна диетка след това продължавам, че лято е почти и има много плодове  Hug
Успех на всички   bouquet
Марианка защо си на диета  Thinking ти си слабичка  Crossing Arms
Аз обаче нямам кантар и незнам нито колко почвам нито колко съм сега  Tired

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 09:50 от Суха Мащерка

# 419
Привееет на всички! Много хубав плодов ден и много приятни плодови изживявания на всички!  Hug
 Кисче, с теб май горе долу еднакви килца искаме да свалим, давай да се мятаме здраво, за много кратко време можем да се отървен от тях!  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт