Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Отговарят ли точно на номера си мъжките маратонки Puma, или трябва да поръчам с един размер по-голям?
Какви размери на чаршафи обикновено се поръчват? На уебсайта има 140/200, а завивките у дома може да са 150/200. Калъфките за възглавници 50/70 отговарят ли на нашия стандарт?
Какви са размерите на обувките за Пумите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Отговарят ли точно на номера си мъжките маратонки Puma, или трябва да поръчам с един размер по-голям?
Отзивите във форума показват, че мъжките маратонки Puma могат да бъдат по-тесни от стандартния размер. Някои потребители препоръчват закупуване на номер по-голям, особено ако кракът е широк. Други твърдят, че са подходящи за тесен крак, но има и противоречиви мнения. Важно е да се вземе предвид материалът, от който са изработени (като изкуствена кожа), тъй като той може да повлияе на усещането за размер. Следователно препоръчително е да се консултирате със спецификациите на производителя за размера и, ако е възможно, да използвате мерки за дължина на стъпалото, за да вземете по-добро решение.
-
Какви размери на чаршафи обикновено се поръчват? На уебсайта има 140/200, а завивките у дома може да са 150/200. Калъфките за възглавници 50/70 отговарят ли на нашия стандарт?
-
Какви са размерите на обувките за Пумите?
-
Какво се случи с детските сандали Adidas, някой успя ли да ги поръча наскоро? Тъй като те бяха намалени и номерацията се изчерпа.
-
Какво да правя, ако някой е направил поръчка с моята кредитна карта и ми липсват пари?
Тя , щом е редутско производство, ззначи ли, че е по-големичка и да се поръчва 34/36? 

. Поръчах си 162 /висока съм 164, но пък сега съм в "чуденка" дали ще ми стане, обикновено си поръчвам 36 р-р/
meg79, в писмото имаш линк, като кликнеш на него се отваря страница с поленца за въвеждане на и-мейла ти и на тази парола. Но намалението започва на 22април от 8часа сутринта наше време. До тогава няма къде де пишеш паролата. Който знае как става да обясни как да се прати покана за намалението.