Айде и аз да обясня.
Делиш дестото на 2. С много брашно разточваш на правоъгълникили при мен става като елипса. Трябва да е доста дълго.
слагаш рендосания кашкавал, аз ръся и маково семе.
Същото правиш и с другата половина. Слагаш ги една в/у друга.
Навиваваш на руло. Поопъваш рулото,, за да стане още по-дълго и с ръка го сплескваш. решеш с ножа ей така ( показвам с наклонени черти) веднъж / и веднъж \ .
Полувават се триъгълници, които коже да редиш с острия връх на горе ( мен ен ме кефи така) етлинк.
http://www.bgphoto.net/photos/2121/o632494581816250000.jpg
или може и така:
http://www.bgphoto.net/photos/2121/o632498510168125000.jpg
Тази втората, само вътрешната част е "хризамтема" а останалата е като кифли навита.
Ако тие станала безвкусна, пробвай моята рецепта, описана по-горе.