Сънувахте ли пола на детето си

• 19 726
  • 152
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Не. Laughing

# 121
# 122
Да, аз сънувах пола докато бях бременна, някъде във второто тримесечие. Сънувах си момчето и със сини очи, едно такова много усмихнато. Всъщност допреди тоя сън не съм имала никакви реални очаквания как да изглежда детето ми и този сън ме замисли и едновременно развесели.

Сега ако сънувам, със сигурност ще е от някакво пренавиване и няма да го сметна за феноменално. Докато все още не можех да забременея, съм сънувала разни бебета момичета и според мен това е било плод на мечтите ми, а не на предчувствие, дори и да имам такова.

# 123
преди да забр. сънувах,че не ми идва менструацията,само няколко капчици кръв.На другият месец шуар чек беше отр., аз имах болки в гърдите и много кратка болка в корема това го отдадох на набл. менстр.Да ,ама не въобще не ми дойде ,даже нито капчица,бях бременна.А колкото до пола важнота е да еживо и здраво.Подсъзнателно знаех, че ще е момиче.

# 124
  • Earth
Не. Пък и предчувствието за пола се оказа грешно  Mr. Green

# 125
М, да, малко след като разбрах, че съм бременна сънувах, как раждам момченце, което ми проговаря и ми казва как иска да го кръстя. Още около месец и ще си го гушна!

# 126
аз сънувах как раждам (но не точно) и как е момче (аз имам момиче Simple Smile )
и уж беше новородено а в същото време беше голямо абе.......мазало  Crazy

# 127
И аз не съм събувала пола, но вътрешно си знаех че ще е момиченце  Heart Eyes

# 128
  • Пловдив
Сънувах момиче,но родих момче.

# 129
Преди да забременея сънувах, че си имам момиче/и е момиче/. След това, когато бях в деветия месец, сънувах и името, но не я кръстихме така   Embarassed

# 130
Пепиляжка пожелавам ти да сънуваш наи-тъмносиния Пинко..и на мен ми се искаше да бях взела синята кокошка (ако наистина съня ми означава това) , но... каквото Бог даде.
  В нощта преди да разбера,че съм бременна с момче,сънувах тотално червен сън:аз в червена рокля,качвам се в червена кола......
  И все-пак имам син! Grinning

# 131
Сънувах бебчо но в бели дрешки и не можах да разбера момче ли е или момиче,но знаех,че е моето дете Hug

# 132
# 133
Не не съм сънувала бебчо.Но днес ще съм на 4Д и ще се види пола  Laughing

# 134
Сънувах сега с последната си бременност и се оказа вярно, колкото и да не ми се вярваше.

Общи условия

Активация на акаунт