Сънувахте ли пола на детето си

• 19 717
  • 152
  •   1
Отговори
# 105
  • София
По-скоро означава, че искаш момиче. Какво ще получиш не се знае.

# 106
не , не сам имала и усестане за пола

# 107
Сънувах първото си дете като момче и детето на сестра си. И двата съня  съвпаднаха с действителността.
А второто не съм го сънувала.

# 108
Да, сънувала съм.
Първият път, около 3-ти месец бременност /още не бяха видели пола на ехограф/ сънувах, че раждам момиченце, раждането - вагинално, ставам от стола и си казвам: Колко е лесно! Simple Smile, искам пак! Родих момиче, секцио.
Вторият път /бях бременна едновременно със сестра ми/, пак в началото на бременността сънувах 2 бебета - момче и момиче в количките, в който ги придвижват в болницата. Аз родих момиче, сестра ми - момче.

# 109
  • София
СЪнувах че го виждам и се мъча да видя момче ли е или момиче Simple Smile Аз пк бях вътрешно убедена че нося момиченце, до 5-тия месец не можаха да го видят и имаше повече предположения за момиченце, но е момченце Wink Да ми е живо и здраво Simple Smile Да ви кажа, сега не мога да си представя че Руси може да е момиченце  newsm78 Много е странно  Joy

# 110
  • Толбухин
Не съм сънувала,но мечтаех за момиченце.

# 111
Малко, след като разбрах, че съм бременна, сънувах. Видях в съня си как ще изглежда детето ми. Засега лекарите потвърждават пола. Ще се разпиша дали са познали (както и дали сънят ми е бил верен) след раждането.  Wink

# 112
Да, но не познах.

# 113
Да сънувах че имам момиче . Но родих момче  .Всички ми казваха, че ще бъде момиче . Вътрешно обаче нещо ми подсказваше ,че ще е момче . Когато родих и ми казаха момче  -се надигнах да видя , да се уверя все пак.

# 114
Аз сънувах, че ме питат как се казва бебето и аз отговарям с едно от женските имена, които бях намислила. Обаче родих момче Simple Smile

# 115
В 3 месец сънувах момченце с големи сребърни обеци. В 4 месец видеозонът показа, че ще си имаме момиченце.

# 116
В интерес на истината наистина сънувах , че имам момченце и родих такова  Peace

# 117
  • Ботевград
Аз не съм сънувала нищо Rolling Eyes но пък съм имала някакви инстинкти, които са ме подвели при първата бременност.

# 118
Не съм го сънувала , но бях вътрешно сигурна, че ще е момиче. И така беше.

# 119
  • Sofia
Колкото и странно да ми се струваше и тогава като и сега, да сънувах го, два месеца преди да забременея, сънувах, че беше пролетта бях си на село и бутах количка с едно момченце на около годинка, което приличаше много на мен, като се събудих бях сигурна, че ще имам бебе пролетта, че ще е момче и след два месеца бях бременна, а термина ми беше 22.04. Сега като го гледам - очите които сънувах са същите, но иначе като цяло в съня ми сина ми беше доста по-пухкав и с по - тъмна и буйна косичка.

Общи условия

Активация на акаунт