Сънувахте ли пола на детето си

• 19 721
  • 152
  •   1
Отговори
# 90
Интересно ми е дали сте сънували какъв пол ще е детето ви преди да забременеете или след като сте забременяли но още не се е виждало какво е. Аз още не съм бременна , но сънувах два странни съня. Единия път сънувах розова котка а втория бях в един кокошарник  и ми трябваше кокошка. Имаше розови и сини кокошки и аз си взех розова. Като го разказвах на познати всички го изтълкуваха ,че скоро ще забременея с момиче. До сега никога не сам сънувала такива нереалистични сънища с розови котки и кокошки. Ще ми е интересно да споделите имали ли сте такива сънища.

Да сънувах го докато бях бременна -  палаво синеоко, къдрокосо и чернокосо момченце и наистина е такова, само че е със светлокестенява коса, всичко останало съвпада.  Hug

# 91
Не съм сънувала пола на децата си. По-скоро имах усещане, предчувствие някакво.

# 92
Още в първия на бременността си,сънувах че бебето е момченце.
А толкова силно исках момиченце.
Роди се най-красивото момче,което бях виждала  ylinfant

# 93
Не, но в средата на 4-тия месец разбрах пола.

# 94
# 95
  • София
Да,още не знаех,че ще е момче но сънувах че ще ее.... Party

# 96
Веднъж сънувах че подавам детето на мъжа си /имам още 1 месец до термина/ и му казвам "айде дръж си сина", а на ехографа първия път казаха момиче,а преди месец момче?!Ще изчакаме да го видим Simple Smile

# 97
не не съм сънувала , но имах вътрешно усещане че ще е момче

# 98
да,сънувах дъщеря си.мисля ,че бях в 6 ти месец бременна,до тогава не се виждаше пола на детето ,а си вървях като за момче.и всички като ме гледаха казваха ,че ще имам момче.добре обаче,аз си сънувах детето. -как раждам момиченце на име/НИЯ/.баща й идва и си ни взима от болницата и и го питат -какво има,а той отговаря-момиче НИЯ.ТА ТАКА,БЯХ ВЕЧЕ УБЕДЕНА СЛЕД ТОВА ,ЧЕ ЩЕ ИМАМ МОМИЧЕ.когато отидох в родилното ми направиха видеозон преди да рода и ми казаха че ще е момиче.тогава вече се видя малката калпазанка.  ylinfant smile3541 newsm03 иначе се криеше и все дупе даваше. newsm30такаче сънещата понякока са много верни. newsm32

# 99
и може да е смешно ,но скоро беше ,сънувах ,че имам момче. ooooh! newsm78обаче аз неискам още едно дете поне засега. Naughtyдано немие верен съня. no

# 100
Докато бях бременна, два пъти сънувах, че раждам момиче...Момче се оказа. На ехографа до последно не се видя, а аз през цялото време бях вътрешно убедена, че нося момче...Знаех го, бях сигурна...На сънища не вярвам, но това моето убеждение, майчино чувство ли беше, какво беше- не знам, но се оказа съвсем правилно...

# 101
Да, още преди да разбера, че съм бременна сънувах, че раждам момче.
И до 5-тия месец, когато разбрахме, че ще е момче сънувах само момчета.

Peace

# 102
Нямаше нужда да го сънувам,защото винаги съм знаела че първото ми дете ще е момиче Peace....колкото и странно да звучи....да го наречем шесто чувство Grinning

# 103
Не, не съм.

# 104
Когато бях бремена още втория месец сънувах момченце на около 6 години и видях лицето му.Тогава не повярвах на съня,но сега знам,че това е бил синът ми на тези години.Абсолютно същият е.

smile3521
Преди да забременея аз също сънувах момиче на около 6 год.И аз мисля , че това е била ТЯ. newsm47

Общи условия

Активация на акаунт