Ние се завърнахме от нашето дълго пътешествие с дете. Ивко се държа просто чудно. Почти винаги спеше в колата и се пътуваше много леко и приятно.
Благодаря на всички за поздравите за рождения му ден. Той също беше много весел. На 02.05 бяхме на басейн. Ивко беше невероятно щастлив. Едва ли друг път ще мога да му осигуря това удоволствие на рождения му ден. Вечерта празнувахме цялата компания във вилата. Когато пристигнахме ни чакаше една детска торта, избрана от собствениците на вилата. Децата много се забавляваха и най-вече Ивко, защото му беше позволено да яде от почти всички забранени неща. Снимки от почивката ще кача утре, че вече много съм уморена от път. А и утре ще празнуваме с роднини, така че ще има още снимки!
Петя,моите съболезнования за баща ти! Много мъчно ми стана като прочетох! Но хубавото е че Йони е усетила от празника си!
На Сиси пожелавам по бързо да оздравее и дано да се разминете леко! И Маги да оздравява вече, ...много време се мъчи милото с тази болест!
Да честити на Патерица рождение дни на Сиска и на Гвен! Също така и на малките сладури Гого и Ивайла! Пожелавам на всички много щастие!
Всички снимки са разгледани - да честитя и всички нови придобивки! Ползвайте ги със здраве! Аз ще лягам вече че едва гледам!
Но пък не пропуснах да ви изчета!
(ако чете
)

Кате, добре дошла на българска земя. Дано сестра ти е най-щастливата булка на света и пътят и да е обсипан с рози. А на вас весело изкарване.
.......
И въобще всички сладурчета Вели, Гого, Ивко и Сами, Алекс и дано не пропускам някого 

И торта на Велизар избрахме с баща му.