Пролетта навън дойде и МАЙчето на мама цветя бере!

• 20 578
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте момичета!
Ние се завърнахме от нашето дълго пътешествие с дете. Ивко се държа просто чудно. Почти винаги спеше в колата и се пътуваше много леко и приятно.
Благодаря на всички за поздравите за рождения му ден. Той също беше много весел. На 02.05 бяхме на басейн. Ивко беше невероятно щастлив. Едва ли друг път ще мога да му осигуря това удоволствие на рождения му ден. Вечерта празнувахме цялата компания във вилата. Когато пристигнахме ни чакаше една детска торта, избрана от собствениците на вилата. Децата много се забавляваха и най-вече Ивко, защото му беше позволено да яде от почти всички забранени неща. Снимки от почивката ще кача утре, че вече много съм уморена от път. А и утре ще празнуваме с роднини, така че ще има още снимки!

Петя,моите съболезнования за баща ти! Много мъчно ми стана като прочетох! Но хубавото е че Йони е усетила от празника си!
На Сиси пожелавам по бързо да оздравее и дано да се разминете леко! И Маги да оздравява вече, ...много време се мъчи милото с тази болест!

Да честити на Патерица рождение дни на Сиска и на Гвен! Също така и на малките сладури Гого и Ивайла! Пожелавам на всички много щастие!

Всички снимки са разгледани - да честитя и всички нови придобивки! Ползвайте ги със здраве! Аз ще лягам вече че едва гледам!  Hug Но пък не пропуснах да ви изчета!  Wink

# 256
Гвен, честит рожден ден! Бъди много щастлива, силна и обичана! Дано мъжете около теб оценят какво съкровище имат в дома си!

Честит рожден ден на малките рожденици от вчера.  Ако четете напишете по някоя дума. Пожелавам на всички да растят здрави, обичани и щастливи!
bobsi_hrist, честит ви празник! Много да ви радва Митко и много да ви слуша!

# 257
  • София
честит рожден ден на ладида!   bouquet (ако чете Simple Smile)

тук е пусто като на пилешкия пазар през делничен ден  Mr. Green (който ме разбра, де)

люба, верно сме се разминали някъде из търновските дебри с теб...
снимките обаче още не са у мен, понеже въпросната мемори карта замина с татито ...към софия, а ние още на бабин дом ще погостуваме, та у мен са снимките само от Аязмото (Старозагорския зоопарк), ех...по - красив е от софийския в пъти...имам малко снимки и ще пусна сега, еnjoy дет'се вика  Wink

http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1100772.jpg
http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1100757.jpg
http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1100717.jpg
http://s100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/?action=view&am … rent=P1100704.jpg
http://s100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/?action=view&am … rent=P1100695.jpg

засякохме се с мамата на Авигея, Ива (Люба, ти я познаваш), само дето Ави бе на гости и не можахме да я видим: http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1100778.jpg

# 258

Честит рожден ден на Ладида!И да ни покаже красивата си дъщеря Simple Smile
Честит празник на bobsi_hrist и малкият Митко!
Ванила,Люба- чудесна екскурзийка сте се направили и чудесни снимки!Все още чакаме от Ани Mr. Green
Болничките дано са се подобрили,а измъчените им майчета вече да са си отдъхнали Simple Smile
При нас нищо ново-днес вали и сме си у дома,а аз съм решила да сменям цвета на косата,но ще видим какво ще излезе Thinking
Довечера сме с мъжО на кръчма,а Алекс си има баба за забавление Mr. Green
Целувки на всички и пишете по някой ред,че ми е скучно Laughing

# 259
Здравейте!

4естито на вси4ки рожденници от изминалите дни!

Ние сме си ве4е в Бьлгария от няколко дни и много ни харесва! В момента сме в Смолян, но като се вьрнем кьм края на седмицата ще се обадя на пловдив4анки да си направим среща!

Лека ве4ер!

# 260
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛЧУГАНИДоста пропуснах и ми е трудно да ги изброявам поименно, да са живи и здрави и да слушкат мамите. Честит рожден ден и на мамите, макар и на патерици, да сте живи и здрави.
Много съжалявам за баща ти, мила Смайли. Приеми моите искренни съболезнования.
 Flowers Rose Flowers Rose

Болничките да оздравяват и дано се разминат от антибиотиците.
Олче, имаш прекрасна градинка, а и джипа е супер. И аз се оглеждам, а май е време вече и да поръчам подаръка.
Мимозка, дано по-скоро се отървеш от майсторите и да се наслаждаваш на красива къща Hug
 bgКате, добре дошла на българска земя. Дано сестра ти е най-щастливата булка на света и пътят и да е обсипан с рози. А на вас весело изкарване.

# 261
Честито на днешните рожденици и от мен!Да са живи и здрави и по-начесто да се разписват/или поне мамите им/........
Ванилка,аз по принцип се оглеждам....и като видя мама с дете направо си се опулвам насреща и/че не се знае кой къде и как,пък и България е сравнително малка/...но то и ние малко набегом минахме оттам,че програмата беше сложна.Мерси за инфото за Старозагорската зоологичеуска градина/и снимките/-тя ни е вече в приоритетните точки за посещение.тук да не пропусна да похваля Габровската-макар и малка е много добре поддържана и животните са в много добро състояние/което не може да се каже за Пловдивските/
Пловдивчанки-вчера минахме през Градската,ама наши хора-йок...та продължихме към Бунарджика/качихме диванетата до горе,че да видят,че и в Пловдив има красиви гледки/,после се разходихме до Оризаре...и пък мислехме да се връщаме-ама заваля........но предполагам в края на седмицата в чест на Катето вече ще се съберем и ще се видим:thinking:
От мен лека и спокойна...аз пак се връщам в леглото,което цял ден пазя.....ама се разминах пак със шанса за трето/не е от обикалянето-пазила съм се,явно пак ще трябва да се лекувам за да мога да задържа бременност/и да си тъгувам Cry.......

# 262
  • Варна
ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА И МАМИ ПРЕЗ ИМИНАЛИТЕ ДНИ!!!!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА СВЕТА!!!   bouquet
[/size][/color]

Ние обикаляхме роднини и родители през почивните дни, и ни остана само утре за истинска почивка и разходка.

Мимозка, честита ви къща!! Да внесете живот и радост в нея!!! Жули е много сладка  Hug

Мия колко сладка физиономийка има  Crazy И въобще всички сладурчета Вели, Гого, Ивко и Сами, Алекс и дано не пропускам някого  Crazy Heart Eyes

Ееее, Любче, дано скоро ни се похвалиш с хубава новина  Hug аз пък взех крайни мерки в другата насока, че изведнъж се стреснах от възможността да стане и се уплаших, ама здраво   Blush

# 263
Здравейте на всички!
Честито на днешните рожденници и на патерица честит рожден ден специално на ГВЕН и на СИСКА!!!   bouquet
Честита нова къща на Мимозка!!!

Ние забегнахме с мъжа ми за 3 дни до Хисаря, Марти с баба си в сф. Направо се размазахме от масажи и процедури по цял ден... Mr. Green
Отивам да ви чета...

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 22:51 от *ШУШИ*

# 264
На мен пък ми е много зле. Тази нощ някакви идиоти са влезли в апартамента ни и са задигнали доста ценни за мен неща, из между които любимия ми фотоапарат, злато и над 2000 лв. Най ме е яд за апарата. Дори отменихме празника на Ивко, който щеше да е тази вечер. Знам че сме се разминали леко и че трябва да се радвам,че не сме се събудили докато са били в апартамента, но няма как да не ми е гадно сега. Много ми се иска да ги хванат. Но лошото е че са били обиграни и са пипали с ръкавици.
Все пак малко преди да си легна разтоварих апарата и снимките от почивката са си тук. Ще ги кача скоро!

# 265
Честит Имен Ден Ирка!
 Със здраве да си носиш името, да си много, много щастлива и обичана мама и съпруга.

# 266
Ладида, Честит Рожде Ден! Пожелавам ти много щастие, обич и постигане на целите ти! bouquet

Ирка, бъди много щастлива! Честит Имен Ден! Пожелавам ти много щастие, леко бременеене и леко раждане през август.     bouquet

Ани, ужас. Дано все пак да ги хванат или да намерят вещите ви.

Честит имен ден на всички които празнуват на Гергьовден. Честит рожден ден на малките ни рожденици! Пожелавам им здраве и щастливо детство!

newsm59  ura  bigdance2

# 267
Добро утро,

Да сервирам кафето и закуска за ранобудните (ако има такива)

и да честитя макар и със закъснение рождения ден на Гвен. Пожелавам й да бъде истински обичана, оценена и все така усмихната и силна жена.
Честит рожден ден и на Ладида и на малката Ивайла. Да са здрави, много глезени и щастливи.  bouquet
Честит имен ден и на Ирка. Да бъде все така добра майка и съпруга, да ни радва по-често със хубавите си постинги и най-вече и пожелавам здраве за нея и семейството й.     bouquet Kissing Heart
Честито и на днешните именници. Да е живо и здраво името им и да си го носят със гордост.  newsm51

Люба, дано скоро се похвалиш с добри новини. Съжалявам много, че не са се получили нещата при вас.

Забравих да честитя новата къща на Мимоз. Пожелавам им да е пълна със уют, хармония, много обич и детски смях.

Поздравления за  розовите лентички на бъдещите ни майки. Едни здрави, хубави малки момиченца им желая.  Heart Eyes

Ани, много лошо нещо ви се е случило. Дано открият крадците.

Ние вече сме по-добре. Имаме вирусна бронхо пневмония. Последните дни бяха кошмарни, но се надявам всичко вече да върви на оправяне. Лошото е, че с татито сме на нож и отношенията са доста обтегнати. Sad
Днес ще се опитаме да се възползваме от хубавото време и живот и здраве ще отскочим до Поморие (нали имат празник на града). За това ви пожелавам хубав ден и приятни разходки.

Последна редакция: вт, 06 май 2008, 08:30 от FY

# 268
  • София
Добро утро!

Тъкмо за закуска като сервираната си мислех  Crazy ама ще ям маслини с кашкавал  Confused
FY, завидях ви за хубавото време, тук аха-а да завали всеки момент  ooooh!

А н и, ужасна случка. Като си помисля, че всъщност сте били в къщи и направо настръхвам! А фотото ще го прежалиш, по-хубаво ще си купиш!  Hug

ЧЕСТИТО  на празнувалите рожденнички и именнички!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на днешните малки и големи именници! Както и професионален празник на свата!

Любееее, много съжалявам!  Hug

А Косьо вече е бившо кърмаче. Оставихме го за 3 дни при майка ми, като се върнах се бях намазала с горчивото. От няколко седмици му обяснявах, че "цокът" ще загорчи, защото е голям. Като ме видя не се сети за сучене до вечерта, а тогава му казах, че горчи. Той, разбира се, като висша форма на доверие, трябваше да провери. Загорча му и... дотам беше. Без драми, истерии и сътресения. Направо камък ми падна от шията! В крайна сметка се оказа, както си мислех, че е бил готов и физиески и емоционално да приключваме.

# 269
  • София
Честит празник на всички  днешни именици, честит 2 - ри рожден ден на малката Аделка, на именичката Ирка с малко закъснение Embarassed, на рожденичките Ладида и Гуен с още по - голямо Embarassed Embarassed!!! Да са живи и здрави и безкрайно щастливи.  bouquet

Ние с Вели сме затворени днес вкъщи.  Sad Ужасно е студено и ме е страх да го изведа на тоя вятър. Вчера обаче наваксах за 10 излизания напред, пуснахме се с майка ми на шопинг, на лятна тематика и толкова дрешки накупихме на Магарин  Laughing, а и ние намазахме де..., че не искам в близко бъдеще да видя магазин отвътре. Оправдахме максимата, че жена с пари е като луд с картечница....  Joy И торта на Велизар избрахме с баща му. Blush

Мимоз, paizy, вашите сладури ще ги добавя в колажа, когато смогна утре (на работа), защото на служ. комп ми е psd файла... И без него не мога нищо да правя по темата.  Embarassed

Руми, ПОЗДРАВЛЕНИЯ за дългото кърмене! Шапка ти свалям!!! Hug

Кабранска, съчувствам ти отвсякъде. Каквото и да кажа ще е тъпо, но не се отчайвай и не си го навивай прекалено на прима виста, защото след всичко, което преживя просто ти се възхищавам, че намираш желание и сили да мечтаеш, да се бориш, да се раздаваш... Поуспокой се мъничко и ще видиш как скоро ще ни зарадваш.  Wink Никакви мрачни мисли и сълзи! То и на мен ми е станало идея - фикс напоследък, че СЕГА трябва да се получи, а не съм от най - лесно прихващащите, да не кажа хич и си представям колко има да се сдухвам и аз...  Sad Не че сме цъфнали и вързали с М, ама ми се иска де... Blush Божа работа.
Прегръщам те и утре съм на кю, ако имаш време и желание. Да нацелуваш бандитите от нас с Вели! Heart Eyes

А н и, много съжалявам и мен от това най ме е страх, като заминем нанякъде (а пък и вие вкъщи сте били и пак, бррр настръхвам...) Sad А и така се привързвам към вещи...  ooooh! Съчувствам ти...

FY, дано дотук да сте с болестите и да се разберете с твоя човек. Нормално е в тая ситуация да му изгърмят бушоните на всеки и да си го изкарва на най - близкото си същество... Rolling Eyes

Оставям ви със здраве, че ние с Вели печем агне Mr. Green, докато останалата част от домочадието отпраши към един манастир с "патронното" име - Св.Георги...
Да не стане загори - тенджера мойта работа...  Blush

Последна редакция: вт, 06 май 2008, 11:30 от ol4eto

Общи условия

Активация на акаунт