Пролетта навън дойде и МАЙчето на мама цветя бере!

• 20 571
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
FY,дано да минало вече страшното/не пожелавам на никой да има такива изживявания/............да нагушкаш Сиси от нас Hug

# 241
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОГИ! ЖИВ И ЗДРАВ, ПАЛАВ И ЩАСТЛИВ ДА БЪДЕ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СИСЕ! ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА, УСМИХНАТА , ЧЕМШИРА МНОООООГО ДА ТЕ СЛУША И ДА ТИ УГАЖДА, ДА СИ НАЙ - ЩАСТЛИВАТА МАМА НА СВЕТА ! НАЗДРАВЕ!

FY силно се надявам температурните преживявания да са свършили и Сиси вече да е по-добре  Hug Heart Eyes Hug

Люба, страхотна разходка сте си направили и изглеждате чудесно цялата фамилия  Heart Eyes.

# 242
  • София
 Tada newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОГИ! пожелаваме му много здраве и усмивки!  nbirthday

СИСКА, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Бъди все така чаровна! Наздраве

Mimoz, ЧЕСТИТА НОВА КЪЩА! Със здраве да й се радвате!

# 243
Сисе, Честит Рожден ден! Пожелавма ти много щастие, здраве, сбъднати мечти  и скоро едно братче или сестриче на Божа!

Гоги, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти щастливо и безгрижно детство! Да радваш много родителите си!

# 244
  • София
ЧЕСТИТ 2 - РИ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИЯ СЛАДУРКО ГОГИ, КАКТО И НА ИВКО, ЙОНИ И ДРУГИЯ СЛАДУР ГОГИ (НА ПИЛЕТО!) ДА РАСТАТ ВЕСЕЛИ, УХИЛЕНИ, КЪСМЕТЛИИ И БЕЛАДЖИИ.[/i][/b][/size]

Сисе, Ч.Р.Д! Бъди все такава безподобна скица, още по - щастлива, духовита, усмихната и ведра!

За всички вас, празнуващи, малки и големи, подарявам любимите си пролетни цветя, израсли под слънчевите лъчи в градината на бъдещия ни дом... Heart Eyes За всеки има по много!

Смайли, приеми и моите съболезнования за огромната ти загуба. Sad

На Сиси, Румката и всички останали боледуващи мъници, бързо да се оправят и да не тревожат мама и тати... Praynig Съчувствам ви колко ви е тежко, но няма как да растат без да боледуват, за съжаление... Rolling Eyes

Честит нов дом на Мимозата и сладката и ягодка.   bouquet

МНООГО красиви личица видях на снимките, няма да изброявам, че без да искам ще пропусна и пренебрегна някое. Няма по - красиви, от нашите МАЙски слънца.  Blush Heart Eyes Hug

Накрая да ви покажа няколко снимки на моя ново-моторизиран младеж. Много е горд в новия си джип и голяма радост пада. Laughing
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5745711
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5745364
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5745671

И една снимка с мама на любимата пързалка.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5745749

Последна редакция: сб, 03 май 2008, 17:45 от ol4eto

# 245
  • София
Като съм тръгнала да се фукам  Embarassed, пропуснах, че от днес имам нова пералня AEG, понеже старата сдаде багажа и съм много щастлива... Отивам да я пробвам и да се наслаждавам.  Flutter prostor hahaha

# 246
  • Пловдив
Честито на всички рожденици от тези дни  - Йони, Ивко и двамата Гоговци  Hug

Честито и на Сиската - бъди много щастлива и обичана и все така лъчезарна!!!

Мимозка, честита ви къща - да покажеш снимки, че и мен тази тема ме вълнува, заинтригува ме с тоя дизайнер   bouquet

Ники, дано Сиси да се оправи бързо  Praynig Praynig Praynig и тази нощ да ви мине спокойно

Велиска, много е пораснал Алекс   bouquet

Честито и на Олчето за придобивките, ние тези дни обикаляхме строителни магазини за плочки за баня и паркет... харесахме си  Mr. Green

Любче, тези дни на линия ли сте вече в градската да се видим и на живо, че се затъжихме
   bouquet

# 247
Честита придобивка на Вели!Със здраве и безаварийно да я ползва  Peace
Я кажете модели и цени на коли с акумулатор и дистанционно,че се замислям за такъв подарък.

# 248
  • Русе
   Добра вечер и от мен!
  Честито на малките рожденници от вчера и днес - Йони, Ивко и Гоговците! Щастливо и безгрижно детство!!!   
   Много  Hug за болните мъничета Сиси и Румчо, да се оправят бързо и да не тревожат мама и тати!
   Весел празник на Сиска! Много здраве и едно сладко братче на Божи!
   Честити нови придобивки на Вели и Олчето! Дълго и безаварийно да ги ползвате!
   На Мимозка-специални поздравления за новата къща! Чакаме снимки от близо и далеч Wink

Така, сега и аз да ви почерпя, защото днес нашият тати Пламен стана християнин! Кръстиха се заедно с най-добрия му приятел-също Пламен, който ще бъде и кръстник на Дарито.

# 249
Честит рожден ден на Гвен!Да е все така младолика,търпелива и всеотдайна!И дано мъжете и да го оценят и да я носят на ръце!
....и на другите ни днешни рожденици-също,въпреки,че мамите им съвсем ни забравиха.........[/img]

Миленка пиша тук,понеже незнам дали ще те засека другаде/пък и ако има други желаещи за Пловдивска сбирка/-утре ако не вали ще сме там...че тия дни се скъсахме от обикаляне на Родината,да вземем да видим и из нашия вилает какво става....

# 250
Привет!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГВЕН!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА КРЕЙЗИКИТИ /която скоро не ни е навестявала/!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИСКА /на патерици/!

Момичета, пожелавам ви цялото щастие на земята, много любов и успехи!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВКО НА АНИ /пак на патерици/, КАКТО И НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ!

Момичета, много ви благодаря за милите пожелания за РД на Гоги. С малко закъснение ви черпя за негово здраве:

Вчера не ми остана време да вдигна глава от задачи, че нали пак без мъж организирах и подготвях всичко.  Rolling Eyes Е, поне за партито се появи.  Mr. Green Този път бяхме вкъщи, възрастните бяхме повечко от децата, но пък украсих стаята за малките и много се забавляваха. Ето малки снимки: http://ilonkatoleva.multiply.com/photos/album/22#1

Мимозка, много се радвам за вас! Пожелавам ви с много любов и желание да превърнете новата си къща в истински и уютен дом, да изживеете много щастливи мигове в нея, да я изпълните със смях и детски викове! Жули е страхотна! Целувки за нея!  Heart Eyes

Олче, страшени ви е шофьора, грешка няма! Честити ви придобивки!

Смайли, много съжалявам за загубата ви! Напълно те разбирам, защото моят татко беше на същите години, когато си отиде. Много ми е мъчно за теб, но трябва да намериш сили, потърси утехата в близките ти хора - Йони и мъжа ти, за да ти е по-леко да продължиш напред. Мир на праха му!

Май имаше и още, но съм толкова уморена, че не мога и да мисля. А и дребното ще заспи до мен на фотьойла. Отивам да го слагам да спи, че и аз да положа морно чело.

# 251
Ех че много новини - първо да честитя рождените дни на всички които пропуснах тези дни
чЕСТИТ рОЖДЕН ДЕН  nbirthday newsm67
Честит рожден ден на нашата приятелка Ивайла - за расте здрава все така палава и усмихната!

На болничките нека да оздравяват по бързо че и родителите са хора да си отдъхнат поне за малко.
Мимозата и аз да ти честитя новия дом и да пожелая само положителни емоции под покрива му и с огромно нетърпение очаквам снимки от всичко.
Смайли приеми и моите съболезнования!
Олче чуден джип сте му избрали на Вели и честита ти и на тебе придобивка  wash
Нагледах се на прекрасни дечица и чудни празници сте им организирали аз те първа ще се заемам с това.
Чакам снимки от всички ви Ваня и ако има пловдивска среща...
Ето и една снимка от нас

# 252
Честит рожден ден на Гвен! Желая и много здраве и любов!
 newsm51 txtloves  ura
Честит празник и на всички празнуващи в последните два дни. Да сте живи, здрави и много обичани.
 smile3525  love001 Two Hearts
Честито и на мамити и децата с нови придобивки wash  car003 stork-girl(Мимозке, чакаме снимки  bouquet)
Болничките да оздравяват бързо Praynig Hug
Ние продължаваме да сме болни и е толкова кисела и лепната за мен, че ме следи и на едното място smile3511
Дайте идея с какво да я храня, като вече пет дни е с разстройство и не яде нещата от диетата(за този месец е спаднала с 1,5кг. и сме 10кг.). И последно, по колко витамин С да и капя в носа?

# 253

Честит рожден ден Гвен!Бъди все така силна и красива жена!По-малко спънки по пътя ти и по-големи постижения!
Честит рожден ден на Ивайла-да е здраво и усмихнато дете!
Гичо,аз съм слагала витамин С по една капка в ноздра(но предпочитам капки за нос някакви).Защо не и купиш на Маги лечебна хумана-поне мляко да пие,щом не иска друго.Бързо оздравяване ви желая.И на Сисито и Румен също!
Олче, много са ти красиви цветята в градината  bouquet

# 254
Velisa 75, взех лечебна хумана, но я плюе, а как ли не я предлагах. Hug
Хайде, лека от мен, че вече съм така  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт