Пролетта навън дойде и МАЙчето на мама цветя бере!

• 20 577
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
newsm59ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ЗА ИВКО, МАМА И ТАТИ!!! ДА СЕ ПОЛУЧИ СТРАХОТЕН ПРАЗНИК!!!   bouquet  newsm59
ЧЕСТИТО И НА ЙОНИ, КРИСКА И ГОГО НА ПАТЕРИЦИ!!! newsm59
[/b]

Смайли  Hug Hug много съжалявам за случилото се...

Аз вчера направих едно основно почистване на цялата къща, а за капак мама Ивон реши, че ще ходим на диско  Crazy И сега съм недоспала, разглобена и пиеща конски дози кафе. Поетапно си чакам мъжете да си дойдат, че са командировани, кой в София, кой при свеки  Mr. Green ама дотогава поне ще пробвам да си почина и да се правя хубава...

# 226
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВКО! Много здраве, късмет и да порастне усмихнат и слънчев като мама Ани!
Честито и на имениците днес!

Петя, моите съболезнования!  Flowers Rose Flowers Rose

# 227
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ ДНЕС!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ИВКО!БЪДИ ГОРДОСТ ЗА МАМА И ТАТЕ,РАДОСТ ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ!НА МАМА АНИ ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Смайли,мисля си за теб...А аз не съм взела на мама очите-нейните бяха наситено синьо-прекрасни.

Гвендолин,няма успокоение за такава загуба,толкова младичка,Боже,миличката!Макар че и за баба ти-поживяла повече,но все боли.Но поне са заедно.

Виф-ка,пиле,започна ти да ни тревожиш.Започваме да се чувстваме старички,ние останалите,дето само вкъщи си стоим.Ама го знаем твоя мъж,че си го взела заради очите,та поне по мъже няма да тръгнеш Mr. Green

Моят мъж си идва тази нощ и аз съм много развълнувана.Само за 4 дни,ама съм много щастлива.Не съм го виждала от 6 седмици и освен,че изчистих и подредих,днес ще се разкрасявам.И някои неща вече подготвих за на Елфи р ден.В Англия бях много разхвърляна,но тук съм изпаднала в мания за чистота.Това е единственото,което ме спасява от мъката.

Мимозка,Жули е невероятно променена!Вече и гледа като голямо човече.И като ценител да кажа-шапките са убийствени!

Вече не ме е страх от справянето сама с бебето и Елла.Като гледам как бързо расте,бебешкият период ще литне като миг.А сега,въпреки че прави бая бели,е по-лесно.Поне може да се разбереш с нея.Елла си говори като голямо дете вече/макар че не произнася думите правилно,разбира се/.Но си казва всичко,обяснява и наистина ми е значително по-лесно.

Имаме проблем с пустото гърне.Реши сама,е иска да сяда.Но тогава ни разиграва-искам памперс,а не-на гърнето,искам пак памперс и така до безкрай.Днес изяде много сериозен шамар заради това.И като заседне там,половин час не ни мърда. newsm78

# 228
Честит рожден ден на Ивко и весел празник на мама Ани!Бъдете живи и здрави и нека дните ви са пълни със смях и любов!
Ние сме от тези дето са си у дома за празниците ,че дори и таткото ни поработва Rolling Eyes
Много ми харесаха Елла с герданите и Жули с ягодовата си шапка Heart EyesМимоза ти още не ни разказа за новото при теб,а ако си прочела старата тема тук се вихреха страхотни предположения и не се спеше от любопитство Mr. Green
И на Страйпър момчетата много ми харесаха-чаровни и пораснали Simple Smile
А от Катя ще искаме и снимки от сватбата за да видим семейството и тоалетите в пълния им блясък   WinkВесело изкарване и на сватбата и в родната страна!Ирка,радвам ти се на силата и смелостта да подържаш всичко под контрол и да се справяш със трудностите на ежедневието ти.Аз чесно казано не си и помислям за второ дете и ми е много трудно да се справям и с това диваче все още.   bouquet за оптимизма ти.
Весели празници и почивки на всички ви!

# 229
Благодаря за комплиментите за Жули  Crazy А ягодовата шапка нямам търпение да я носим,аз съм луда на тема ягоди  Laughing

Честит рожден ден на Ивко-много здраве и късмет и да е радост за мама и тати !    bouquet  bouquet  bouquet

Велиса -добре,че ме подсети  Grinning щях да се отнеса и забравя ..Ами повода е,че  построихме къща -в Балчик,в централната част.Много е хубава,с всякакви удобства и екстри..готова е ,сега текат довършителните работи,интериора се прави от дизайнер  Crazy Нямам търпение да стане.
Ани ми пишеше на лични ,притесняваше се защо не пиша и аз и казах,а тя пусна мухата тук  Laughing

Да ви кажа подготвям снимките от Лондон с Ирка да кача и ще ви разкажа,а после отзад напред за това ,което остана от предните разходки  Grinning

Честито на имениците!Да ви кажа ,че и Жули днес празнува имен ден  Laughing

# 230
мамчета, привет!
пиша ви от Арбанаси, където времето е чудесно. а предиобед бяхме в Трявна.снимки после ще дам.
честит рожден ден на йони, а на теб петя, прегръдки и само така:помни хубавото от обичния си татко . той завинаги живее в теб Hug
мимоза, честит нов дом и много  хубави мигове там.много сладка ти е ягодката също Flutter

# 231
Честито на всички именици! Честит рожден ден на Ивко и честит празник на семейството му. Пожелавам му да е все така чаровен и послушен и да радва мама и татко.

Мимозке, честита къща! Пожелавам ви да сте много щастливи в нея и да я изпълните с любов и разбирателство!

# 232
Привет и от нас. Hug
Честито на всички които имаха повод да празнуват - малки и големи рожденици и именници. Честит рожден ден и на Ивко на Ани. На всички тях пожелавам от сърце да са здрави, да се радват на заобикалящия ги свят и да му се наслаждават.

А за Ани.

Смайли, много съжалявам... Sad  Hug Предполагам, че Ирка най-добре те разбира сега. Радвам се, че се държиш заради Йони, сигурна съм, че и баща ти ви наблюдава от някъде и бди над вас. Flowers Rose

Аз едва вчера успях да ви изчета, но главата ми до 30-ти пушеше. Дори на Великден изпратих Сиси и баща й при свекърва ми за няколко дни да мога да си довърша работата. Вече сме си всички заедно и трябваше най-после да се наслаждаваме един на друг. За съжаление обаче дечко от сутринта е с 39 градуса, много червено гърло и дежурния лекар ни изписа направо антибиотик. До след обяд нещата бяха горе долу нормални, но привечер пак взехме да вдигаме температура. И сега след като един час се опитвах да я приспя извиках баща й да се оправя с нея. Направи ме на маймуна. Малкото му диваненце всичко разбира и знае, че е болно и му се угажда и е нещо страшно - вземи ме, остави ме, дай-дай-дай (няма значение какво), легни, стани, там ще спинкам, не, не там и така. От доста време вече си мисля, че съм ужасна майка и не мога да се оправя с детето си.  Confused
Иначе вчера на спокойствие успях да разгледам всички снимки. Обожавам нахиленото личице на Вели, вдъхва толкова много настроение. Алекс, разбира се е както винаги неотразим и невероятно чаровен. Двойките братчета - на Страйпър, Гвен, Люба и Катя са супер, направо ми идва да действаме по въпроса за мъжко (може и даже за две), жалко само където нямам куража и силата на майките им. А малките дами - рожденичката Кали, Елла, Неличка, Мия, Жули са коя то коя по хубави (и дяволити  Simple Smile ). Сигурно пропускам някой, но ще простите на  застарелия ми, изхабен и вече май позаспал мозък. Wink
Утре, надявам се на свежа глава и ако Сиси е по-добре от днес, може да успея да кача снимките от рождения й ден и да ви ги пусна. За сега спокойна и приятна нощ ви пожелавам.
Прегръдки за всички.  Heart Eyes Липсвахте ни.

# 233
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВКО! ЖИВ И ЗДРАВ, КЪСМЕТЛИЯ И ВСЕ ТАКА ВЕСЕЛ И УСМИХНАТ ДА БЪДЕ!

Петя, приеми и моите най-искрени съболезнования за баща ти  Hug. Много ме натъжават такива новини, за внезапни загуби на любими хора....

Ели, дано първоначалните прогнози за момиченце се окажат и до финала верни и да се роди една жива и здрава, красива госпожица  Heart Eyes. Криси много е пораснал и какъв е хубавеееец. Heart Eyes

Мимозке Честита ви нова къща   bouquet. Много топлина, уют и щастие в новия ви дом .
Жули е станала кокетна принцеса  Hug

Катя, тоалетите ви са страхотни, с нетърпение ще очакваме снимки от хубавото събитие  Simple Smile.

Ирка, много се радвам , че споделените ти мисли за състоянието звучат ведро. Желая ви прекрасни 4 дни с Елла и Петър на родна земя  Hug.

FY надявам се и искрено ви желая бързо оздравяване на Сиси и  за съжаление е така, когато са болнички им е криво и се чудят какво искат и какво не. Разболяванията действат кофти на установените порядки, но по-важно е да са живи и здрави дечицата. И въобще не си мисли, че не се справяш като майка, всяка една от нас има такива моменти, но не всяка ги споделя тук  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Виф мнооооооооого ви завидях на излизането с Ивон, как ми се иска и на мееееееен, ама нещо не ме е огрявало от много отдавна чак с диско....

Май имаше и още нещо за споделяне, ама....съм си сипала едно винце и ви казвам Наздраве. Приятна вечер и хубави почивни дни.

# 234
Мимоз,честито ти къщичка -само хубави неща да ви се случват в нея!И искаме снимки,за да видим какво е свършил дизайнера и дали си е заслужил паричките Mr. Green
FY,бързо да оздравявате,а ти да не се тревожиш,защото тези болести много изнервят и деца и майки-всичко ще мине и пак ще си станете добрички и любвеобилни Heart Eyes
Ето и малко снимки от нас
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=237031

# 235
Честит рожден ден и от мен на Ивко на Ани!
Честит имен ден на днешните именници!
Да са живи и здрави  и много обичани и обичащи!
Честита къща на Мимозката-само хубави неща да им се случват в нея!

Аз да хвана последния влак за честитиките,че то от хайманосване време не остана.......днес спретнахме една екскурзийка до Габрово,Дряново и Търново/Ванилка може и да сме се разминали някъде там/...преди малко се прибрахме и продължихме с компанията...но немога да не покажа снимки...........така,че се заемам да ги качвам.....

Ето и обещаните снимки:

Последна редакция: сб, 03 май 2008, 00:46 от Анонимен

# 236
Пак съм аз,ама не мога да порусна възможноста първа да честитя рожденния ден на Сиската-да е жива и здрава и все така осведомена Winkи дано следващия път като идем към техния край-да е на линия.......... Laughing
Честит рожден ден и на Гоги на Лони-да е все така жизнен и чаровен...и да слушка мама и тати!

Последна редакция: сб, 03 май 2008, 00:41 от Анонимен

# 237
Добро утро!В тези празнични дни няма кой едно кафенце да сипе Mr. Green

Честит рожден ден Сиска-бъди все така чаровна и усмихната,засипана с любов и хубави подаръци Wink

Честит рожден ден на Гоги-много да радваш мама със здраве,усмивки и игри!
Весел ден на всички!

# 238
Добро утро,

Момичета благодаря ви много за милите думи. Радвам се, че ви има. Ще се възползвам от кафето, че малко да ми светне. Тази нощ беше една от най-кошмарните в живота ми (сигурно ще има и други такива, дано само не са скоро). След като дадохме антибиотика на Сиси в 2 часа се опитах да я приспя. Към 3.30-4 детето уж спеше (бях а сложила върху себе си и я люлеех), но потрепваше доста често. Уж нямаше температура, но и през деня преди да вдигне забелязах, че ръцете и стават леденостудени, а тялото и е топло. Измерих температурата - 37,4, лятото преди да ми направи гърча също показваше такава температура. Вдигнах веднага баща и и дадохме Хексалгин, Нурофен и сложихме свещичка. През това време та започна да се тресе ужасно. Започнах да я разтривам и да и говоря. И така в продължение на час. Слава богу лекарствата се задействаха. След около половин час вече беше гореща цялата (и ръцете също), явно температурата изби, а след още около половин взе да спада. Към 6 часа Сиси, а и ние с нея успяхме да заспим до преди малко. Тя сега спи и се надявам, това да бяха последните ни температурни изпълнения и днес вече всичко да е наред, че ужасно ме е страх. Съжалявам, ако съм ви развалила деня, но много се притеснявам и исках да споделя с някого.

Сега да честитя на Сиска рождения ден. Пожелавам и здраве за нея и семейството й, да бъде винаги така духовита и усмивката да не слиза от лицето й. Силна прегръдка от нас.

Да поздравя и Гоги по случай втория му рожден ден. Да радва много мама и тати, а те да го слушат и да задоволяват капризите му. Да бъде здрав и винаги усмихнат.

Хубав ден на всички.

# 239
Честит рожден ден на Гоги!Да е весел и засмян и пръв помощник на мама   bouquet  bouquet  bouquet

Сисе-Честит рожден ден!много здраве,щастие,братче на Божа и мнооого Пради   Grinning

Благодаря ви за пожеланията,много сте мили  Hug Дизайнера е с награди 2 броя за 2007 г -Дизайн на годината за две различни неща ,сигурна съм,че ще си заслужи възнаграждението   Wink

Стискам палци на Сиси,да оздравява бързо и повече да не вдига температура  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт