Пролетта навън дойде и МАЙчето на мама цветя бере!

• 20 580
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря на всички ви за честитките! Йони няма да може да си празнува рожденния ден, купих и торта и само ще духне свещичките, тържеството се отлага. Моя баща почина преди два дни, днес е погребението му Cry Много ми е мъчно, много млад си замина и още ми е трудно да го повярвам. Получил е инфаркт, само на 51г.... А аз няма да съм до него в този час, не мога да си отида. На всичкото отгоре Йони е малко беше малко болничка, с растройство и сополки. Днес ми се струва по-добре.

# 211
Смайли,моите съболезнования............ Flowers Rose Flowers RoseПрегръщам те виртуално и ти пожелавам да успееш да преодолееш мъката и да продължиш напред .......

# 212
Петя-моите съболезнования .Много млад наистина..Подкрепям те и те прегръщам виртуално.

# 213
Честито на всички днешни рожденици и на тези които съм пропуснала-да са много здравички и весели деца!
Много хубави снимки,с много хубави деца и торти и празници-целувки на всички ви Heart Eyes

Петя,приеми и моите съболезнования SadДа ти е живо и здраво детето,а празниците тепърва и предстоят.На теб -много кураж да се пребориш с мъката и виртуална прегръдка в този тежък ден.

# 214
  • София
Петя, много-много съжалявам! Фактът, че си далеч, сигурно още повече те натъжава, но трябва да го приемеш доколкото можеш  най-вече заради Йони - мъниците всичко усещат.
Светла му памет на татко ти! Flowers Rose Flowers Rose

# 215
чесит рожден ден на Йони, Криси и Гого!   bouquet

Петя, приеми мойте съболезнования. Hug Бъди силна и смела, заради това ангелче дето го имаш. И да знаеш, че не това, дали  ще го изпратиш е важно, а каква си била за него, и с него приживе  Flowers Rose Flowers Rose

# 216
Петя, много съжалявам за загубата ви. Дано намериш сили в този тежък момент, за да бъдеш подкрепа за семейството ти. Макар и от разстояние.

# 217
Смайли, моите съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose! Много тъжно  Cry Cry! Желая ти сили! Прегръдка от мен  Hug!

Мимозка, поводът е сватбата на сестра ми, която ще е в България, тя живее в Германия иначе, но се омъжва за българин. Жулката е много сладка с тази шапка - ягодка и много е пораснала!

Ванила, цвета на косата ми в момента е никакъв и така ме ядосва, накрая ще се пострижа късо. Искам да си я направя кафява, но червеното не иска да се маха току така.

Страйпър, честито ти розово щъркелче! Дано прогнозата да е вярна!

# 218
Честито на рожденниците - сладката Йони, Криска и Гоги!!!

Петя, приеми и моите съболезнования...  Flowers Rose Flowers Rose
Намери сили в себе си, разбирам те, че няма да ти е лесно...  Hug

Охооо, то минало 12...

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВКО НА АНИ!!!!
Да е здрав и да расте все така умно и добро дете!!!  Heart Eyes

# 219
Смайли, моите най-искрени съболезнования! Преди половин година и моят баща получи остър инфаркт, но след две операции успя да се закрепи... А и той е млад... Знам през какво се минава, когато се случи нещо такова - само месец преди той да получи инфаркта - погребах първата си братовчедка, която беше на 24 и баба ми. Нищо не може да утеши мъката; моля се от все сърце татко ти да е на по-добро място!!! Мир на праха му! Cry

# 220
Благодаря на всички ви! Надявам се татко да е наистина на по-добро място. Дни преди да си замине, баба ми е сънувала майка му, другата ми баба, която почина преди години. Седяла пред къщата на село и баба ми я попитала " Свате, какво правиш тука" А тя и каза "Чакам Стефко (баща ми, нейния син), обеща ми да дойде... " Тази същата баба, ако си спомняте, когато бях бременна ми се яви насън и ми каза, че бебето което чакам е момиченце, бях само във втория месец, но бях напълно сигурна след този сън, че бебето в мен ще е живо и здраво момиче. Чивствам се по-спокойна и вярвам, че баба го е посрещнала и сега са заедно.
 Йони имаше в къщи няколко нейни приятелчета днес преди обед, получи страхотни подаръци, духна свещичките многобройно и все искаше още "пак,пак.." Много съм доволна, че и детето си почувства празника, а мъката си остава в мен и завинаги. Тя сега не може да го разбере, за това се държа, заради нея. Нащтраках и няколко снимки със тортата и по-нататъка ще ви ги пусна.
 Честито и на другите малко рожденници, да ни си живи и здрави!

# 221
Смайли,Боже,колко ужасно!Миличка,съчувствам ти от все сърце!Толкова ужасно боли,толкова е страшно...Но знай едно-аз погребах мама,аз й избрах ковчега...и знаеш ли,това там не беше тя.Но шокът остава до живот.Мисля,че си щастливка,че не си присъствала.Сега не можеш да го разбереш,но е така.А за другия живот-разбира се,че е така!Той вече е дощъл при теб,погалил те е,видял е Йони и се е радвал на тортата.Жалко,че сме толкова несетивни и не можем да ги усетим.Сигурно за тях е много тежко да ни гледат как плачем и да не могат да ни кажат,че са добре.Дръж се и знай,че първите дни са най-тежки.После свикваш с болката,само липсата е ужасна.Не мога да те лъжа,тя ще е до живот.Но вярвай,че е до теб,защото е така и просто му говори.Сънят е толкова показателен! Hug Hug Hug Hug Hug
  Кате,разкошни са тоалетите,а това е много вълнуващ повод.
Извинете,момичета,стана ми гадно за Смайли,не ми се пише друго

# 222
 Благодаря ти Ирка, знам , че ме разбираш, защото и ти преминаваш през това сега. Аз и не исках да го виждам сега, ще го запомня с усмивката и прекрасните му очи, които виждам всеки ден в собствените си. Скоро на работа ме спря един чернокож и ми каза "Извинявай да те питам нещо, от къде ги взе тези хубави очи?" казах му " От баща ми  Simple Smile"

# 223
  • София
 newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВКО! Да расте здрав и весел за радост на мама и тати! newsm67

# 224
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички именници днес!

И да почерпя за нашия тати Борис:

Общи условия

Активация на акаунт