Пролетта навън дойде и МАЙчето на мама цветя бере!

• 20 583
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
Честит рожден ден на Марти!!Много щастливи и безгрижни игри и сбъднати мечти!!   bouquet  bouquet

# 196
ЧРД Йони, бъди много щастлива, обичана, красива и добричка. Весело изкарване на празника на цялото семейство!

Честит рожден ден на Гого и на Криска! Да си живи и здрави, много щастливи, винаги обградена с мнаго любов и внимание.

Последна редакция: чт, 01 май 2008, 00:25 от А н и

# 197
  • София
Добро утро и

nbirthday ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА днешните мъници - ЙОНИ, КРИСТИЯНА и ГОГИ! С пожелания за много радост и здраве!  newsm67 newsm67 newsm67

# 198
  • София
                    ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНАТА МАЛКА ЙОАНА!
               Честит рожден ден на Кристияна!
Бъдете здрави,щастливи,умни и обичани;желая ви усмихнато детство и безгрижен живот!

Искам да ви почерпя и за рождения ден на моето малко любимо момче;ето това е тортата му-ще стигне за всички;той много си я хареса и каза,че искал да я изяде цялата Joy

# 199
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАНА, КРИСТИЯНА И МАЛКИЯТ МЪЖ ГОГО!

# 200
  • София
Иночка, честито откриване на сезона! Пожелавам ви безпроблемно и доходно лято!

На заминаващите през почивните дни - приятно изкарване!  travel

# 201
Честит рожден ден на Йоана, Кристияна и Георги!

Честит рожден ден на Марти на патерици!

Нека да растат здрави, весели и щастливи!

Аз си купих рокля от тук. Четох темата за абитуриентките, гледах снимки на рокли, но нищо не ми хареса, пък и цените ми се сториха мноооого надути за това което е. Костюми на децата също купих от тук, сега само обувки за Килиан не мога да намеря, надявам се в България да има черни официални за такова малко дете. Много се вълнувам, особено за Георги, как ще реагира като отидем в България - той не се е прибирал от 5 години.

Ванилка, това с гримовете ми е много познато - Килиан постоянно ми рови в шкафчето в банята. На Миа прическата е страхотна!

Змейко, вие на фризьор ли водихте Калинка? Седя ли мирна? Много е сладка!

Лек ден! Аз отивам да приготвям багаж!

# 202
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ-ЙОАНКА, КРИСТИЯНА И ГОГО!
Да растат щастливи и умни деца!

# 203
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ НИ РОЖДЕНИЦИ-КРИСИ,ГОГО И ЛЮБИМКА ЙОАНКА!РАСТЕТЕ ЗДРАВИ,ПАЛАВИ И ВЕЧНО УХИЛЕНИ ДИВАНЕТА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДРУГИТЕ НИ ПАЛАВНИЧЕТА,КОИТО ИЗПУСНАХ-С ОГРОМНО УДОВОЛСТВИЕ ГЛЕДАМ СНИМКИ!

Ели,много се зарадвах на новината за момиченце!а дано така да продължават прогнозите и да е верен резултатът!Мале,колко рокли ще се накупят...

Кате,ние също се вълнуваме,че ще ви видим на живо!Ама,моля ти се,това е женски=любопитен форум.То така не става-"купих си рокля и костюми на децата",ми покажи ги,кажи къде ще се фукаме с тях,че аз пак нещо недоразбрала.

Иночка,на сполучливи гости да ви върви-безпроблемни,непрекъснати и по-малко работа да създават.

Мммм,тая торта с футболистите и аз май мога сама да я хапна.

Руми,аз също вече ще внимавам със сладкото,притеснявам се,че не се чувствам много добре.Ама то може и от стрес и умора да е.

Петър си идва в събота за 4 дни,ако знаете как го чакам!На 6-и правим 40 дни на мама и наистина ще ми трябва подкрепа.

Елла се държи ужасно,да се оплача.Не сте виждали такова чудо.Вчера на главната си събу обувките и чорапите и тръгна боса.Като се опитах да й ги обуя,легна на земята,започна да крещи и да рита с крака.Аз съответно й казах,че щом иска,сега ще си лежи там и не й дадох да стане,рева,тръшка се,публика събра,ама да се научи.Писна ми от номера.За всичко е така,егати...аз ли съм лоша майка?И в една локва цопна.Наистина съм готова да се закълна,че не сте вицдали такова чудо.А когато е в настроение е такова ангелче-целува,прегръща,весела е.Но си е по-буйна и тогава от другите деца,то се вижда.Реших,че е най-вероятно от 4 неща в комбинация:възраст,шоколад/ама много яде тези дни+липса на плодове и зеленчуци,какво очаквам/,стрес/тати го няма,мама плаче,изнервена е/ и липса на режим-ако изобщо спи на обяд,което е рядкост,е по 30-40 мин.С възрастта не можем нищо да направим,ама другите неща може да ги елиминираме.И ще видим.Че много се налага милото.Това е засега от нас,ще видя дали мога да кача някоя снимка Hug

# 204
Честит Рожден ден на Йони, Кристияна и Гоги! Весел празник и много положителни емоции на сладурите.
Пиле, тортата ви е страхотна.
Весело посрещане на рождените дни!

Ирка, прегръщам те силно. Как ми се иска да мога да ти помогна с нещо. Дано поне баща й да й вдъхне малко респект. Криси се държи по същия начин. Понякога му отвличам вниманието с нещо, което съм сигурна, че обича. Друг път го зарязвам. Друг - викам баща му. Той само щом чуе - Ники и престава да се тръска.

Руми, нивата на захарта възстановиха ли ти се след раждането на Косьо? Дано да има начин да се нормализират и сега.
Аз съм за бой с яденето. Качила съм 20 кг досега. Изглеждам все едно ще раждам. Гледах за някоя подходяща диета, но засега не откривам. Трябва да е диета, в която да мога да ям неограничено нещо и да отслабвам. И същевременно да не навредя на бебето.

Весело изкарване на празниците!  Времето навън е прекрасно.

На рождения ден снимах филмче и сега не мога да го открия. Ще кача само няколко снимки от последната седмица:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=92650&photo=37

# 205
Аууууу,той голям юнак станал Криси!Ще имате разправии вие многобройни гаджета,виждам аз GrinningА  HugЕлла,не знам,ще я укротяваме някак.Сега пак изпадна в настроение,но смятам да обезглавя ламята с един следобеден сън.
А за колиграмите-хич не се и кахъри,важното е панделки да вързваме,пък после заедно на диета Grinning
Да видите,че съм серизона,качих снимки.Калия мина през Пловдив и се видяхме-Нели е станала страхотно малко момиченце-вижте снимките!А мама е голяма сладурка,много мило и силно момиче.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=79434&photo=136 започват от тук

# 206
Честит рожден ден и от мен на Йоанка,Кристияна и Георги-да са живи и здрави и много щастливи!
Честит празник на труда на всички работещи и работни мами!И приятни почевни дни Ви пожелавам на всички!
Кате,чакаме да се обадиш като имаш време-не съм си сменяла номера/мисля,че го имаш-ако не-пиши ми на ЛС/..но като знам,че ще имаш доста родинни и познати за отмятане-да знаеш,че ние ще си чакаме реда търпеливо........
Снимките дето сте пуснали са страхотни-наистина Криси е много променен.....Елла си я знаем,че е красавица/и хич не е толкова инатлива колкото мама и разправя Naughty,а Нелия е невероятна-но ни е яд,че сме ги изтървали...дано на Емен да се видим с тях/
Аз тия дни съм скромна откъм разписване,но съм Пантелей пътник-за два дни с Асен обиколихме Югозападна България/,утре пък ще ходим на екскурзия до Дряновския манастир,но пък после ще имам какво да разказвам/и надявам се да е позитивно настроението,че на предното пътуване оповръщах всичко,но се надявам тоя път да мине по-леко/

# 207
Люба, пиши ми моля те телефона на лични, че аз си смених тел. и сега ти го нямам.

Ето роклята и костюмите за любопитните  Wink http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/P1080485.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/P1080486.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/P1080490.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/P1080670.jpg

На снимката Георги нямаше още риза и вратовръзка, но сега вече има и тях. А повода е сватбата на сестра ми.

# 208
  • София
кате,
мнооооооооого джиджани момчета си имаш  Heart Eyes

роклята ти е много шик също,. мисля че си избрала страхотен цвят , който ще ти подхожда много! ти сега червенокоса ли си още? Hug

# 209
Честит празник на рождениците-Йоана,Кристияна и Гоги!!  bouquet  bouquet
Много здраве ,щастие,късмет и  усмихнато детство!  newsm59 newsm67  bigdance2

Tada

Ирка-супер снимки.Нелиа е пораснала много и е много хубаво момиче Hug А Елла с фибите и рошавата прическа  Crazy ами с герданите-малее бонбон.

Кате-момчетата ти са много елегантни   Peace, а роклята е хубава,но аз не разбрах по какъв повод и така не става !!Дай снимка на теб   Grinning

Ели-не само момчетата са променени,а и баща им,така с къса коса е много променен и определено му отива повече Peace а новината за девойка е страхотна   Simple Smile

Никой не ми отговори освен Анита-дето не пише,Ирка,Страйпър и румя има ли още някой да чака бебе и да се е похвалил вече?

ето ви малко снимки на Жули сега

Общи условия

Активация на акаунт