Пролетта навън дойде и МАЙчето на мама цветя бере!

• 20 584
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
  • София

Честит Рожден Ден /днес/на Марти
/на патерица/ На Съни и батко му, Калина, Мони, Алекс, Криси, Марти и Велизар и на мама Ивон.
Чести имен ден на празнувалите на Великден   bouquet
/дано не съм пропуснала някой/
Ели, много хубава новина - дано се окаже на 100% вярна и се радвате на една малка госпожица  Heart Eyes
Ние сме добре. Само където Стоян е решил да се тръшка и налага, но не му минават номерата. Една от последните му бели е - отвори вратата на фурната и искаше да се качи върху нея - и след като не му позволих се тръшка и налага половин час.
Не зная вие как се справяте в тези ситуации, когато не чуват - аз се опитвах да говоря и обяснявам - не ме чу, ни видя - после се опитах да го накажа - резултат О - плеснах го през гъзето  Embarassed пак без резултат, накрая го заведох в хола и го оставих да пищи. Но не смятам, че това беше начина. Зная че трябва да му отвлека вниманието и да го накарам да ме чуе и да говоря, но не се получи. Та вие какво правите? Търпя критика, но търся решение на проблема.
Лек ден  Hug

# 181
  • София
Честит рожден ден на Марти! Да е жив и здрав и все така чаровен.
Честито на патерици и на другите пораснали дечица!
Ели, дано новината за момиченце да се потвърди скоро на 100% Praynig Но най-важното е и двамата с бебчо да сте добре.
При нас одисеята с болестите още не е приключила Sad Вече дори не помня кога точно започна... След като беше уж оздравял и след около 3-седмичен престой вкъщи, Румката тръгна на ясла от понеделника пак до обед и в петък вече беше с кашлица и сополи. Заведохме го при майка ми миналия понеделник, уж беше започнал да се оправя, обаче в сряда вдигнал температура и след като не са можели да я свалят, лекарката там му е предписала Клацид, тъй като видяла някакви бели точки на гърлото и чула хрипче. Отидохме ние в петък, започнахме антибиотика, обаче Румен продължава да вдига температура още три дни. Тая температура просто ни разказа играта на всички. В понеделник се прибрахме в София и веднага го заведохме при дежурните лекари в Детската болница. Казаха, че белите дробове са чисти, но виждат налеп на гърлото (въпреки че лекарката не беше 100% сигурна, да не би да е случайно остатък от храна, а той не пожела да пие вода тогава). Направиха му пълна кръвна картина там, даже безплатно, заедно с прегледа, която показа много високи левкоцити и решиха, че просто Клацида не е бил за тази бактериална инфекция, та сменихме антибиотика с Амоксиклав, уж щял да помогне, но Румен и вчера пак беше с температура и всичките екстри - рев, мрънкане, нервност, изпотяване през нощта и преобличане, ставане да му давам антибиотик, че пък този е през 8 часа. На всичкото отгоре много бързо я вдига температурата и започва да трепери, даже леко посинява, ужас просто. Днес все още не е вдигал, ама кой знае докога.... Съжалявам, че ви натоварвам, но малко ми олеква като го напиша. Понякога се чудя имало ли е смисъл да го кърмя девет месеца и половина, след като се разболява толкова лесно и прекалено трудно му минава... newsm78
На всичкото отгоре имахме планове да ходим тримата на Велинград през почивните дни, а сега се чудим при майка ми ли да го оставяме или въобще да не ходим. Но на ясла просто не знам кога ще се престраша пак да го пусна.
Приятен ден на всички!

# 182
Благодаря ви момичета! Много сте мили  Heart Eyes
Сега с рожденника отиваме на фризьор... Партито ще е от 17-30 до към 20-00 и ако съм жива и мога да стоя седнала ще пиша, след това...

Ето един поздрав за всички:

http://vbox7.com/play:de21d9d0

Прекрасен слънчев ден ви желая!!!  Heart Eyes

# 183
Честито на всички празнуващи и празнували в близките дни рожденици и именици!!!   baloni
Да са здрави и щастливи!
Много сладки муцунки видях и много готини торти !  newsm10 Олче, по-готина, озъбена усмивка не съм виждала!  lovekiss
Честито и за всички  stork-boy stork-girl preggo ... щастливи новини
Ние смятаме да попътуваме почивните дни, като се върна ще пиша как е в с.Емен  smile3503
Дано всичко е ОК, че снежното ни пътуване беше кошмар, за който, като се сетя настръхвам.
Весели празници на всички! Желая ви слънце   Nature Sunny  и много усмивки  moresmile

# 184
Честит празник, Нели! Да ти е живо и здраво момчето, да расте силен, умен и усмихнат!Весел празник и много подаръци за Марти!
И това клипче е много весело и свежо! На нас тепърва ни предстоят подобни емоции!  Mr. Green

Бабъл, кърменето определено си е заслужавало. Но тези антибиотици, особено грешно предписаните, а в повечето случаи е така, сриват имунната система на детето и после лечението става още по трудно. Дано Румчо да се оправи и да можете да си починете заедно.  Heart Eyes

Ние утре рано заминаваме и не знам дали ще мога да ви чета. Освен от телефона да преглеждам, но по удобно ще ми е ако намеря нет, стига да има време от разходки и игри!  Wink

# 185
И от нас-честит празник на Марти! Много здраве и много късмет в живота да има!
Ние още боледуваме  Cry
(много неприятно ми е дори да си го помислям, но понякога и аз се чудя дали всичките ми безсънни нощи, свързани с кърменето (година и половина) не са били напразни  ooooh! вярно, че беше здравичък, докато другите бебета наоколо боледуваха, но това май беше само по време на кърменето  Thinking (но да не подхващаме такава дискусия сега  Wink )
Особено последните няколко дни беше кошмар някакъв. Рев, рев...и през деня, и през нощта...не помня такова чудо някога да е било. И нали и аз се поразболях, направо съвсем ми се взе здравето. Мислех, че е някакъв кътник, защото все там си държи езичето, казва, че го боли, мазахме с Калгел...В крайна сметка, се оказа някаква огромна афта на бузата, според доки с големината на стотинка, която била адски болезнена и (от което сега ужасно ме е страх), дано не се разнесе  Praynig
Сега го мажа с мед и сода, той пищи и не дава...измъчихме се всички  Confused
Даже празниците не усетих  ooooh!
Извън това, малко по малко трябва да задействам организацията по РД и да се настроя за работа (това последното все още ми е малко нереално, пък има само 2 седмици  Rolling Eyes Хич не ми се ходи, ама като никой не ще да ми тръсне една торба пари и да каже'стой и си гледай детето', няма как... Crossing Arms)
Лек и усмихнат ден на всички  Hug

# 186
Шуши, да ти е жив и здрав малкия юнак! Пожелавам му да има щастливо детство и мног да радва мама и татко.

# 187
честит рожден ден МАРТИ! желаем ти с Маги, много здраве и щастливо детство!
 nbirthday  bigdance2 smile3510 smile3525  love001
Ние продължаваме в същия дух, с разстройство, отпадналост и всички други екстри. Новото е, че вече клекнах и след месец и нещо хомеопатия сме на АБ smile3511
Дано всички болни се оправят по-бързо Praynig А лично за себе си знам, че съм направила добре с кърменето но Маги(даже е малко една година, но тя сама се отказа).
Хей, къде се загуби, наш момък Никола? Two Hearts

# 188
  • София
Дано болничките мъници се оправят бързо!

А за кърменето - аз съм сигурна, че ползите за децата са незаменими!
И пак в тая връзка - на път съм да отбия Косьо. Той е при баба си за два три дни. Не знам до колко такава малка раздяла ще помогне, но за толкова благоволиха да го вземат   Confused дано усещането ми, че е готов за приключване с любимия му "цок", се окаже вярно и мине без особени драми  Praynig

Аз днес си правих изследвания и захарта ми е над нормата  Sad
ще трябва много здраво да се стягам с режима, че му бях поотпуснала края... дано успея да поддържам нещата под контрол  Praynig сега съжалявам за всяко сладко нещо, което съм си позволявала, но...
 аз пак се размърморих, но комбинацията от бременните хормони, липсата на Косьо и целодневното чистене си каза думата, извинявам се!

Неде, според мен добре си постъпила - първо обясняваш, после игнорираш. На тоя етап и аз така действам...

А Сиска къде зачезна?

# 189
  • Varna
Честит празник на Марти и семейството му!
Сватя стискям палци всичко да е ок.
 Стайпърче, дано дано и на финала резултата да е същия, а после и да изравните отборите Hug Heart Eyes
 и една почерпка от мен днес открихме сезона в хотера иииии да ни върви успешно

# 190
Благодаря за милите думи, момичета!!!
Лудницата мина, ще ви показвам снимки когато мога да ги кача...

След почерпката на Иночка, не мога да се сетя какво да ви почерпя, затова си избрах един ресторант в Осло, изберете си каквото желаете, има страхотни неща...

http://www.bocata.no/dinner/

# 191
  • Пловдив
ЧРД на Марти и от мен   bouquet
Щастливо и безгрижно детство и много усмивки
  bouquet  bouquet  bouquet

Ето най-накрая и нашите снимки от рождения ден - почват оттук

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=241911

а ето ни и новата прическа  Blush

# 192
  • София
змеева, вас да ви изпапка човек направо, но това вече съм го казвала  Sunglasses

но ей тук ме разбихте Mr. Green http://www.snimka.bg/album.php?album_id=241911&photo=48

прическата ви е много сладка също!но на това сладко кали всичко му отива! Hug

мойта мома набара днес гримовете ми и я хванах как рисува по ламината с графитено сив молив за очи  Mr. Green Thinking

# 193
  • Пловдив
Ванче, и вие извадихте прическа  Heart Eyes
А Миа как невинно е погледнала... що така му смущаваш на детето играта  Mr. Green

# 194
  • София
хихи, не смущавам бре  Rolling Eyes Party
само снимах да се запомни и прическата, че тя фиби не трае повече от 20 минути  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт