Пролетта навън дойде и МАЙчето на мама цветя бере!

• 20 570
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
Понеже и без това съм известна форумска клюкарка Mr. Green,а и сватята едва ли ще пусне снимки скоро,ще го направя аз:обърнете внимание на крачетата на Ел-да е жива и здрава ама такъв купон си спретна в гьолчето...отстрани виждате и бъдещата сестричка/тапицирана с много хубаво коремче/,тук вече е сменен тоалета:,а ето и моите диваци:,тук Иво е сърдит и гледа лошо/пак го ядосва проклетата му майка/:,ето ги и в комплект братя Кабрански/нещо почти невъзможно да се случи напоследък/:

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 17:28 от Анонимен

# 31
  • София
Ау, колко много сте изписали, вчера нямах време да чета, а след малко смятам да ходя на народни танци, да не знам кога ще успея с тия странички.
Но, макар и на патерица, за което много ме е яд, да честитя рождения ден на Сиси  bouquet  bouquet
Зло да я забрави, да е жива, здрава, умница и хубавица. Да носи много радост на мама и тати!!!
Честито на всички празнуващи и празнували тия дни!
Отивам да чета докато имам време!

# 32
  • Варна
Мерси за вниманието мамчета  Hug Явно ме излекувахте и днес съм като нова  Mr. Green
Макси и той е по-добре, ама до петък ще трябва да е като нов и той  Naughty

Люба, на Сами май му я няма дългата опашка... аз сега видях... или по-скоро не се вижда на снимките може би  newsm78 Много са ти хубави и двамата, а пък стискам палци да черпиш скоро и за другото  Peace А пък дано да има пак мегдан за пътуване към Варна  Peace много ще се радвам ако има време да се видим  Flutter

Ирка имаш страхотно коремче  Heart Eyes А Елчо в локвичката - нямам думи  Crazy аз щях да съм се побъркала, ако ми го спретнат тоя номер  Mr. Green

Сиска, Божи до кога е на тия мъчения с инжекциите  Rolling Eyes Дано по-бързо се възстанови и да си е твоето послушно детенце  Heart Eyes А иначе Ива не знам дали е измислила нещо за рожденния ден на Макс, но я натоварих със задачката да запази маси и да поръча за ядене, пък после ако не ми хареса да си имам виновен  Joy Стискайте палци за хубаво време, че е на открито в едно заведение с детска площадка, да си играят децата, и ако завали в петък, нямаме резервен вариант  Crazy

# 33
Добър вечер!
Детето ми е на ясла и аз пак чак сега стигнах до писане. newsm78
Не че като Люба съм чистила. При вас толкова ли е топло, че чак по потник се показва тази принцеса Ел и  чаровници Кабрански.  Heart Eyes
Руми, що първа детска, да няма и др. Дано да смогнеш, че като чета каква ти е програмата(ама ти си мъжко момиче) Hug
Сиска, почни си пак да пишеш по ракиено време и да сипваш по едно, че пресъхнахме тия две теми Mr. Greenlove001 за Божа
Мога да ви кажа, че се адаптираме трудно към лелките, но не и към момченцата в яслата,
вече си имаме гадже. newsm03
Я кажете, вие какво правите с всички колички, люлки и тн. дето не ги ползвате вече?
Хайде лека, че както знаете Маги става в 6.00-6.30ч.  #Crazy
:

# 34
Вифче,тя косата на Сами порасна вече.....ама нали преди месец ме беше обзела манията да подстригвам/т.е. да се уча да подстригвам/.......но като гледам-скоро пак ще вързваме опашки...то и на Иво вече му парасна косата и почна да стърчи,та тия дни него ще го завтарям с машинката/пък и кьорава къдричка се не заформя при него-явно е наследил моата права като праз коса/
Гичо-тук си беше живо лято.....и ако можеше и по-лятно щяхме да се хвърлим......А понеже Сиска я няма-приемаш ли от мен едно питие/ама в тия жеги пак открих сезона на бирата,въпреки,че се бях зарекла да я не помирисвам вече/
Руми,дано  да се адаптира бързо Косето към градината..и към ходенето/ама ние сме същата история..като закиснем някъде и няма отлепяне...само извличане съпроводено с рев ни спасява/аз затова и все още ползвам количка-че докато е в нея поне можем да си тръгваме безпроблемно...но пък сваля ли го става страшно,`щото само иска да я бута и гази бабички по градинките/
Сватя,гледам,четеш-дано да ти харесат снимките,че да няма пак възражения Wink/то не ,че аз приемам такива Mr. Green/

# 35
Добра вечер и наздраве на Люба!
/докато ви прочета и напиша само да не стане добро утро  Rolling Eyes/

Ние също се движим по заглавието на темата... Ето как:

Змейко, този колега, как можа..., така с лошото. Бързо възстановяване ти желая   bouquet!!!

Ирка, много ти се зарадвах! Елла станала голяма красота!!! Коремчето ти е много сладко и мъничко! Още една принцеса  Heart Eyes

Гичо, честито ви първо гадже  Wink Знае детето къде да се ориентира... какви са тези лели...

Ние днес бяхме в детския кът, където ще е рожденния ден на Марти и без да искаме си направихме генерална репетиция... Имаше рожден ден на някакво дете, на което естествено не бяхме канени  Mr. Green. Но го поканиха да гледа кукления театър, понеже настояваше да види какво става зад завесите, и торта намаза /на такова нещо не може да откаже никога/ и така...

Тези дни пълнолунието направо ме побърка  #Crazy, няма сън, хора... Сега като се замисля, може и да не е от него... вече не е пълнолуние, пък още кукувам  newsm78

Лека и спокойна!

Последна редакция: ср, 23 апр 2008, 01:13 от *ШУШИ*

# 36
  • София
Добро утро!

Как ми се спиии  Tired а Косьо като се наспи /от месец насам му спрях нощния "цок" и става в 6-7  #Crazy /, наддава боен вик "Кокиии, гади" /гладен бил/. Което си е чиста манипулация, за да станем само и после хич не напира за ядене.

Ела, Ивчо и Сами са много хубави на тая зелена тревица.
Шуши, много е малка снимката, не се вижда.

Гичо, "първа детска" в смисъл за първи ден. Не се изразих добре. Иначе се надявам на есен да се преместим в държавната на съседната улица, ама...

А, вчера говорих с една професионална аниматорка на РД и тя окончателно ме отказа от идеята за клоун/аниматор на РД с 2 годишни деца.

И да ви питам - кои са любимите анимационни филмчета на вашите мъници? А по колко на ден гледат? Нашият топ 3 се състои от "Малката Одри", "Чебурашка" и "Ну погоди" /което вече много го научи и май не му е толкова интересно. На мен и от трите ми се драйфа, на изуст ги знам  Mr. Green /.

Последна редакция: ср, 23 апр 2008, 07:32 от Rumya

# 37
Добро утро!

Мога да ви кажа, че се адаптираме трудно към лелките, но не и към момченцата в яслата,
вече си имаме гадже. newsm03
:

Айдеееееее, откраднаха ни снахата!

Руми
, мерси за кафето! Взимам си една доста голяма доза, че нещо се чувствам много изморена!
А за детските филмчета... Никола обръща внимание само на тези от поредицата "Бебе Айнщайн". Друго нищо не го вълнува. И може да гледа една и съща серия 200 пъти и няма да му омръзне и това си е. От една седмица в DVD-то стои филмчето за животните по света и само и единствено него гледа. Сутрин щом влезне в хола казва: " децко муна" (филмчето за маймуната). До преди няколко седмици хит беше детското за числата....

Труден ден се очертава днес, щом със ставането се чувствам изморена...
Хайде, лек и усмихнат ден от мен  Hug

# 38
 Добро утро майчета 8)Rumya Любо за сега умишлено го ограничавам от детски филмчета,защото се притеснявам че като ги научи връщане назад няма да има и все ще иска да гледа.Племенника ми направи някакъв алергичен конюктивит,за който се предполага че една от причините може да е дълъг престой пред тв и компа.Гледаме да си играем и да се занимава с нещо друго.Но виж детските песнички са ни голям хит-скача и ми вика "само мама пее" hahaha
 tania_ark аз се чувствам така вече може би от месец насам и почвам да се чудя дали нещо не съм се сбъркала-нямам желания за нищо искам само да лежа,ама няма. Sick
  Приятен и слънчев ден ви желая.

# 39
Добро утро момичета!

Руми, да те успокоя за бавното придвижване до яслата. Когато Косьо научи пътя вече няма да му е толкова интересно и няма да се спира на всеки ъгъл. Поне при нас така се получи. Пътя до яслата ни е 5мин - негов вървеж, но ние ходехме до там за минимум 20. Дори в началото го карах с колата, че да не закъсняваме много. Но вече си върви съвсем нормално. За да му отвлека вниманието понякога от някакви интересни неща по земята, му задавам въпроси и той си отговаря и си крачи напред. За носене и дума не може да става. В твоето състояние е просто немислимо.  Wink
За детски филмчета - нямаме любимо, защото нещо не си пада по телевизията. Но и аз не го насърчавам, че нали тук бяхме обсъждали влиянието и върху детската психика. Понякога , и то доста рядко се сеща че му се гледа "фимпчи" - пускам му каквото намеря по каналите - гледа 3 мин и това е!
Гичо питаше какво правим с ненужните обемисти неща - шезлонга си го продадох, бънджито си го прибрах на тавана, стола за хранене се ползва с пълна сила все още, количката не я ползваме от повече от половин година, но я пазя евентуално за морето да ни е по лесно вечер, но мисля да я продам или подаря на някого.
Люси, беше ме питала дали тази местност от пикника е в Шумен - да тука е. Това е Шуменското плато. Цялото е "обзаведено" със заслони и подобни детски кътове и лятото народа се преселва там, та не отидеш ли в 8ч няма свободни маси и пейки.

Змейко, как си? Дано вече да си по добре , че голямото събитие наближава.
Пайзи, и аз се надявам че Ради ще израсте този шум с сърцето и че това няма да му създава проблеми и неудобства.  Praynig

Големи сладури са всички дечица от последните снимки - само да не пропусна някой - Бети, Миа, Елла, Иво и Сами. Елла определено добре се  е позабавлявала в локвичката.  hahaha

# 40
  Добро утро,майчета!
   Спешно ми трябва номера на Д-р Драганов(ако не се лъжа), ортопеда във Военна болница Hug

И на нас както на Никола ние любимо филмчето, за мамуката, както и за фермата- иаиао.  Знам,че не е хубаво да стои дълго пред компютъра,но поне успявам да наготвя и пооправя,че иначе става много бавно. Рядко се заглежда по Шрек-блатната Коледа. И песничките почти ги знаем наизуст. От тези филмчета на Беиби Айнщаин повтаря думичките на английски. А снощи много хубаво каза Мюзик Айдъл. С всеки ден все повече говори.
   Руми,а как си с кръвната захар сега? Преди нали имаше проблеми. надявам се сега да не е така!

Последна редакция: ср, 23 апр 2008, 09:42 от paizy

# 41
Верче, ето това е телефонът на Драганов: 0898503010

Аз като се изразявам с "гледа" филмчета нямам предвид буквално да седи и да зяпа....
Филмчето трябва да е пуснато и да го слуша докато търчи наоколо и си играе с нещо. Отвреме на време поглежда като му дойде някой любим момент...

Последна редакция: ср, 23 апр 2008, 09:47 от tania_ark

# 42
  ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ  bouquet

# 43
Здравейте момичета!
За ненужните неща ги продавам от един сайт, като също така и активно пазарувам от него  Embarassed много съм доволна.
За филмчетата аз нарочно почнах да й пускам Том и Джери на компа, но се оказа че не иска да ги гледа сама и виждайки че аз се опитвам да се измъкна тя сама не проявява желание слиза от стола и тича след мене...така че след време пак ще се пробвай, а иначе от телевизията естествено рекламите са нещото което я замразява на място, но напоследък я забелязвам че ляга гушната в баща си и зяпа в екрана около 5-10 седи мирна, докато не измисли кво да прави, баща й през това време се размазва направо от кеф.
Ох дадоха ми задачки чао от мене за днес!!!
Приятен ден на всички малки и големи!!!

# 44
Добро утро и от мен/то вече си е баш добър ден,ама досега се мотах да си оправям настройките на интернета,че едни малки ръчичики са минали и са поработили на компа/.....Та да си кажа и аз-наш Иво на детски не кълве...виж реклами може и да загледа на ТВ-то...,но няма филмче дето да го задържи повече от минута мирен/а понякога ми се ще-по причините посочени от Верчето/...но пък любимо занимание е да сменя каналите ,както и да ръчка компютри/от това вече се оплаках,май/...
За количките и бебешките неща-каквото не ползваме вече давам на познати да ползват/само една количка още ми стои  недадена,ама то който и да я вземе ще си хване беля на главата със скромните и параметри-18кг по каталог/,но ако някой се чуди-в "Майки" има подфорум за благотворителни акции-там също можете да ги предложите/е,ако можете да си ги продадете по-добре,но пък ако не сте на зор-все ще се намери някой нуждаещ се,който ще ви бъде благодарен/

И сега и аз да си питам едно питане-ако на някой миналата година съм пращала рецепта за курабии и още я пази,ще съм благодарна да ми я върне обратно,че някъде съм я затрила при преместването Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт