Пролетта навън дойде и МАЙчето на мама цветя бере!

• 20 585
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ох, дано с придвижването стане както казва Ани  Praynig Направо днес ми се реве - 40 мин. на отиване се мотахме за 2 пресечки и пак половината път го носих. На връщане хванахме маршрутка от по-близкия булевард, ама не съм забелязала, че спира на другия край на нашия булевард  Close докато си дойдем три пъти ми прилоша, носих Косьо сума ти път и много се притесних за бебето. Накрая му се скарах и го завлачих за ръка 10 м., това му подейства отрезвяващо и стана много добронамерен към идеята да вървим за ръка. Трябва да оптимизирам това пътуване или изобщо да се отказвам от работата  Tired Хубавото е, че днес го оставих сам за 2 ч. в детската и е минало много добре, даже и се беше приготвил да излиза с децата навън... Ако ми стиска да пътуваме утре пак, ще го оставя до обяд.
Ох, извинявайте, че ви мрънкам  Sad но ми е доста кофти, заради това носене и напрежението, което предизвиква  Cry дано нищо лошо да не се случи... отивам да си полегна.

# 46
Ох ooooh! да помрънкам и аз-Алекс е болен SadОбзавел се е с едни ужасни сополи и кашля.В резултат на това не сме спали цяла нощ,а само е пищял и плакал.Може и от кътници да е,защото си държи бузката и реве.Други екстри за сега нямаме-дано мине бързо.
Румя, разбирам те отлично-и моето зверче не ще да върви,или тича,или иска да бъде носен,или спира да рови всеки боклук.И аз отново се движа с количка.Но аз не съм за мислене,защото тежи,не тежи ще си го нося,но ти гледай да си носиш онова малкото в корема,а Косьо дано скоро свикне.Аз му казвам на Алекс да ми даде ръчичка като децата в детската градина и той понякога се връзва Wink
Люба,на мен си пращала само рецепта за яйца,така че не мога да помогна за курабииките.
Отивам да полегна и аз с детето Mr. Green

# 47
  • София
Ха добър ден, и аз да се наместя в темата.
Пиша от работа, че нещо имаме принудителна почивка.
Верче, дано Ради го израстне безпроблемно и да не се притеснявате  Hug
Сиске, Божа оздравя ли?  Praynig
Честито ново гадже на Маги.
Дечицата от снимките са прекрасни /и не само те/. А като чета колко много говорят, а моето само Ъ-ка  ooooh! Thinking Ама няма на кой да се метне - Баща му проговорил след 3те години.
Иначе всичко знае и чак ме е срам вече да го водя на площадка - последно дърпаше една кола, докато детенцето се опитваше да я кара  Embarassed дърпа  играчки от ръцете и докато не ги вземе не мирясва и всякакви такива. А как се тръшка  Twisted Evil Ама да е здрав ще го преживея.
За излезналите от употреба неща - ами всичко пазя. Нали очаквах да стана пак леля - та повечето ще отидат там. Е надявам се и на мен да ми потрябват пак.
Руми  Hug дано се нормализират нещата с предвижването, като тръгне по цял ден няма ли възможност Борис да те отменя поне в едната посока  newsm78 А ти кога и къде ще започваш работа /но съм и аз една клюкарка/
Да кажа на всички който изявиха желание да се запазнаят от близо с Деян и новата придобивка да ми пишат на ЛС или на Q-то или тел. да не каже някой, че развивам бизнеса на мъжа ми през форума. Предадох му желанията ви и той се нави.
И не на последна място Честит Рожден Ден на всички празнували тези дни. Да са живи и здрави и много послушни.
Почивката ми свърши.  bouquet

# 48
  • София
Руми, мила, нищо няма да му стане на бебчето, мисли позитивно, всичко ще е наред. Praynig Почивай си когато можеш и не се натискай само и единствено ти да се грижиш за Коко, няма ли някоя баба/роднина/приятелка наблизо, която да те отмени поне в началото във воденето до дг? Rolling Eyes Относно мрънкането, не ни мрънкаш ни най - малко, дай Боже всекиму от такива щастливи неразположения да мрънка... Много ти се радваме всички с тук и стискаме палци!!!  Hug
Иначе за маймуниите на дребосъците аз мога тритомник да изпиша -  колко се носим, "слушаме" по избирателния принцип и изпълняваме САМО това, дето ни изнася...  Whistling Ама здрави да са само, нали затова живеем и се борим - на тях да им е добре и да не им лисва нищо.
За снимките на Кабранска нямам думи, изплакнах окото във всички смисли. И ме засърбяха крачката да се надигна към Пловдивско поне, като за Емен няма да се класирам... Sad
По въпроса с тв, Вели е направо пристрастен (към музикалните канали), но ние също имаме вина, че вкъщи тв е нон стоп пуснат за фон. Друго не го интересува (то аз и не настоявам), но музиката е неговия живот. Понякога имам чувството, че ще пропее преди да проговори. Laughing
Относно моята не особено-имаща-с-какво-да-се-похвали-особа  Crazy, все така си ходя на работа, като ми е все по - трудно да ставам сутрин, чувствам се супер изморена (и аз да помрънкам малко, че ще изневеря на себе си... Embarassed), напоследък в службата стават едни такива "невероятни" неща и възникват още по - малко очаквани (и откъдето най не се сещаш...) проблеми, абе типичен пример, че като работят много хора (най - вече жени  Twisted Evil) на едно място и не само дими, ами и пуши. Но да се надяваме, че ще претръпна, защото напоследък все повече си държа едното око поотворено, за нещо по - добро/спокойно/интересно/и неангажиращо откъм нерви и работно време...
Това покрай мен, със сигурност съм пропуснала нещо и някого, ама като са ми 100 неща на главата, не е нарочно.
Болните мами и дечица да се включват с по - добри новини вече... Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Хубав ден! Hug

# 49
Добър ви ден и от мен!
То не знам колко е добър де, че снощи Антон вдигна изведнъж над 39 Т, изкара ми ангелите, днес е със сополи, та следобед ще ходим да видим с какво  сме се обзавели. Намирисва ми пак на АБ  Sad все проблеми с гърлото и носа-дори ходихме наскоро на УНГ-лекар-уж нищо, пък все се повтаря едно и също  ooooh!
В момента даже ми минаха бесовете, че тия дни е станал много трудно поносим-като се почне с това, че цял час не можем да излезем от къщи (защото 'не тази блуза, тази'!...после същото с обувките, после с това кой крак да обуем първо) и стигнем до това, че миналия ден посегна на едно детенце, а после хвърляше пясък по другите  #Cussing out (прояви, които по принцип са ни безкрайно чужди-досега винаги е бил в другата крайност и стои като гърмян заек като го събера с деца).
ТВ не гледа твърде, трудно е да му ангажирам вниманието за по-дълго от няколко минути, за две години веднъж не се заигра сам, ейййййй...все трябва след някой да мрънка (ама то затова си има причина, викат му ДНК -по майчина линия Blush )
Има много да пиша, ама нещо нямам кеф, пък и ме мързи  Embarassed Да кажа само, че преди няколко дни бяхме на РД с клоун-ами, за мен лично е безмислено, май никой не му обърна внимание (то най-големите бяха на 2г., а имаше и бебета), според мен е за по-големи дечица.
И само да питам-кой беше споменал за Клисурски манастир? Къде по-точно е и ако може малко подробности  Praynig (може и на лични).
Замислям се вече за кръщене...за сега мислех Бачковски манастир, но пък кумовете ни са от София, та може и натам да забегнем  Thinking

Последна редакция: ср, 23 апр 2008, 14:47 от elf4e

# 50
Ех Олче ние тука толкова хвалехме твоята фирма с екстрите и вниманието към служителите си, пък ти сега ще напускаш - дано нещата да се поуспокоят и нормализират скоро и да ходиш с радост на работа!
Ех Елфче дано се разминете с АБ и другите болни наборчета да се стабилизират, че идват топли и почивни дни да си дивеят на воля.
Усмихнат поздрав от две блондинки  Embarassed

# 51
Елфче ще ми се да ти дам един съвет-Любо като беше бебе(до 1г.)се бяха заредили 3 месеца подред със сополи и червено гърло.Както се сещаш лечението беше с АБ.Направих му изследване на носо-гърлен секрет и се оказа че имаше някаква бактерия,която слава богу само трябваше да мажем в нослето с АБ мехлем.От тогава почти не е боледувал като изключим леки хремички за по2-3 дни.Та в този ред на мисли,ако не сте правили такова изследване направете,че ако има нещо поне да се излекува трайно,защото иначе при всяка лека настинка ще стигате до АБ.Дано не съм прозвучала като поучаваща лелка Twisted EvilЖелая бързо оздравяване на боледуващите малчугани  bouquet

# 52
Мерси, Гери, явно пак ще търсим къде е проблема. Той също от бебе си има проблеми с носа-бяха казали 'заден ринит', (после на два пъти изкара ангина-вирусна  Rolling Eyes) ...вземаха уж секрет от носа-отрицателен, но имам съмнения, че го направиха читаво  Thinking
Последния път пробвахме с хомеопатия, но може би е трябвало да продължим по-дълго, знам ли вече...

# 53
  • София
Елфче и моя синковец откакто е на Хасковска територия хремяса.В неделя вечер прокашлял и майка ми се притеснила.В понеделник още рано рано ме информира,че има сополи,"които му стигат до устата"Води го на лекар и според докторката кашлицата през ноща била от сополите,а т пък според нея били на алергична основа.Сега пие противоалергичен сироп и му слагат капки.Уж бил добре според майка ми,но аз като говоря с него усещам,че гласчето му е променено.В  аптеката нямало вит.С на ампули,бил спрян от няколко месеца newsm78Кажете ако знаете нещо ефикасно като него да изсушава лигавицата на носа.
 А най-големия ми шок от днес е ,че на майка и казали,че няма право да ползва моя неплатен отпуск и сега съм в голяма чуденка какво ще го правя Иван докато дойде време да го вземат в яслата.Май ще си сядам на дупето да си гледам детето. Thinking

# 54
  • Пловдив
Мили мамита извинявам се че не пиша често , но от време на време ви проверявам Hug. Колко много са пораснали дечицата  Joy ,а мен още ме питат как е бебето. Понеже напоследак се засичам с Пловдивските мамита , но аз съм без дете  Embarassed пускам една снимка на мойто си зверче ,  ако го видите да знаете , че е моето  Grinning . http://images25.snimka.bg/005672092-big.jpg. Много много ми липсвате да си го знаете . Хайде аз пак на работа , но ..... поне на рожденните дни   ще ви се радвам . Лек и усмихнат ден от мен МАЙчета  Heart Eyes.

# 55
  • София
Руми, не съм чела как се придвижвате до градината (имам предвид с транспорт или пеша), но ако ходиш пеша, защо не го возиш в количка? Иначе ти съчувствам ако не можеш по този начин, защото на тази възраст наистина искат да видят и пипнат нещо. Peace

# 56
   Ето линк за Клисурския манастир
http://www.bulgarianmonastery.com/bg/klisura_monastery.html

и сайта на манастира www.klisuramanastir.com

# 57
Клисурският манастир е наистина едно вълшебно място Simple SmileНие там кръщавахме Алекс и съм много доволна,че го направихме в делничен ден и нямаше почти никой.Намира се между София и Берковица.А е вълшебно,защото съм ходила на празник е било страшно шумно,кръчми,сергии,веселби и музика,а само като прекрачиш портата на манастира и те обзема страшно спокойствие и тишина Simple SmileКак става този номер така и не си обясних.

# 58
  • София
А най-големия ми шок от днес е ,че на майка и казали,че няма право да ползва моя неплатен отпуск и сега съм в голяма чуденка какво ще го правя Иван докато дойде време да го вземат в яслата.Май ще си сядам на дупето да си гледам детето. Thinking

Имарче, АРЕ  Mr. Green да си сядаме заедно на д**етата...  Wink
 Mr. Green

# 59
Привет и от мен!

Да се запиша и аз в новата ни темичка! Олче, благодарско!   bouquet Не мога да седна на компютъра от болести, но този път болната съм аз. Сдобих се с бронхит и тежка форма на синузит. Чудно се украсих предпразнично и сега съм на АБ и без мъж. Тази вечер вече не издържах и пласирах дребния на баба му и дядо му, та да дъхна и аз.

Руми, не се притеснявай за бебчо, всичко ще е наред! И не се притеснявай, че ни мрънкаш, ние за какво сме. А на вас ви пожелавам да намерите най-изгодния вариант за воденето до ДГ.

Пейзи, дано с Ради всичко е ОК и с времето проблема да отмине!  Peace

Ненужните неща - ами всичко си пазим, нали сме с планове за второ /някога/. Каквото ни пречи го носим или у майкини или у свекървини ми. Само продадох зимната количка. Даже и по-запазените дрешки си ги прибирам, пък знае ли човек след 4-5 години може да им дойде времето.  Wink

Филмчета - Георги в момента е луд на тема "Мечо Пух". Направо ми е промил мозъка.  Tired За съжаление успях да му сваля само три филмчета, да си ги връткаме. До скоро въобще не заспиваше без него, рев, тръшкане. Отскоро успявам да го придумам да си заспива без ТВ. Е, къде успешно, къде не чак толкова. А види ли някъде някой от героите просто пощурява. Даже одеве му накупих украса за РД само на такава тематика. Добре, че са го измислили хората. Дано да открия и торта с Пух. А ми беше смешно Люба като пишеше за Сами и тортата му с Лудия жабок.  Laughing

Олче, напълно те разбирам. Преди да изляза в майчинство работех в един "змиярник", където от 30 служители, само 2-ма бяха мъже. Е, не е истина колко проклети можем да бъдем жените.  Mr. Green

Сиска, дано Божа е по-добре вече!   Praynig

Ето в тон със заглавието на темата ни и няколко снимки, как Гоги ми подарява цветя: http://ilonkatoleva.multiply.com/photos/album/19#15

Общи условия

Активация на акаунт