Пролетта навън дойде и МАЙчето на мама цветя бере!

• 20 627
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
  • Велико Търново
Благодаря на всички,които се интересуват от Божа HugИмам удоволствието да ви съобщя,че тя вече е здрава и по повода се сдобих с нови златни обеци и ей тук до мен Чемширов цвърчи от радост Mr. GreenВ петък живот и здраве ще пътуваме извън Търново и това ме радва Heart Eyes

# 61
  • Варна
Сиска  Hug за теб и Божи!!! А за детето няма ли подарък???? Аааа  Naughty Приятно ви пътуване!

Аз да кажа за филмчетата - на мен те са ми спаение когато говоря по телефона служебно или докато правя нещо пак за работата. Иначе доскоро гледахме филмчетата на Бейби Айнщайн, но сега сме на вълна, цитирам "Пух, тайченце, мъъррр, и-ааа и-ааа, и гух-гух".
Днеска Макси пак ме изненада с 2 думи, които никой не го е учил да казва - измих му маратонките и ги подсуших и той "няма дода, ухо е", а после на площадката с пясъчника "мамо, дай опатка#Crazy ама майка му, като му загуби и трите лопатки, и нямше какво да му даде  Mr. Green
Сополите и кашлицата на Макс поотшумяха, та до петък ще сме добре. Ама времето нещо с разваля  Twisted Evil ще правим дъждовен локвен рожден ден явно  #Cussing out

# 62
Нещо съм се вкиснала и влизам само да пожелая на болните бързо да оздравяват Praynig Praynig Praynig

# 63
 За съжеление малко четох през редовете, Йони иска да бута лаптопа и е голяма борба в момента. Исках само да благодаря за мненията, най-вече на Галюшина, много ми беше интересно да прочета и да се осъзная, че това е нормален период от растежа на детето. Само малко по-вече търпение се надявам да имам Crazy даже тук така казват "ужасните 2 годинки", явно има защо. Но и на Люба мога да повярвам, че и с навършването на 3 не минава Mr. Green
 Елчо е много сладка, а коремчето на Ирка страшно ми хареса, та чак на мен ми се прииска отново да расте бебче в коремчето ми Embarassed Радвам, се че бебето е момиченце, да си призная тайно ми се иска и второто ми бебе да е момиче Blush
 На всички малко рожденници желая весел купон newsm59 Много здраве и щастливо детство!

# 64
  • София
Днес няма кафе, а имам потресаЮща нужда  Crossing Arms, та ето  Mr. Green

Лони, Галюшка, благодаря за съчуствието, то чак змиарник  Mr. Green не е още, но никога не е късно.  Laughing Не е чак толкова зле положението, да не кажа, че повечето колеги са просто супер (и естествено са мъже, де...  Blush) и така съм свикнала с тях, че не мога да си представя да се разделя някога с тях.  Heart Eyes Явно е нормално на моменти да ми втръсва от всичко, та малко в повече мрънкам, ама вие си ме знаете, де...  Embarassed

Сисе, радвам, се че си си върнала предишното кротко и слънчево момиченце. Покажи я на някоя снимка, че ми е домъчняло. Heart Eyes

За "ненужните" неща, пазя ВСИЧКО и се надявам поне 2 пъти още да ми потрябва...  Blush То само с каненето си оставам, ама дано ми уври някога главата...  Mr. Green

Болните и "вкиснати" мами и дечица да се стягат и оздравяват! Hug

Оставям ви и отивам на масаж... Wink

# 65
Олче,не само кафе,ами и писано няма тая сутрин..явно са се развихрили из къщи работните булки Mr. Green,но пък се надявам довечера да има отчети,снимки и рецепти в промишлени количества... Wink
Аз да се отчета-приключих подготовката-каквото чистих-чистих/`щото и след професионална почистваща фирма къщата ще е в изходно положение максимум  след два часа/,каквото боядисвах-боядисвах/аз изпопуках половината яйца при варенето,Сами видя сметката на останалите здрави....,но то пък иначе нямаше да е интересно/  ....забърках и едни курабии по случайна рецепта-на вкус го докарват,на вид-хич...обаче чак се гордея,че не ми пука Mr. Green.....сега лягам да гледам филми и да се кефя на страхотната миризма на пролетен дъжд дето влиза отвън...

# 66
  • Русе
   Люба, пиши после кое филмче си гледала, моля те! Аз напоследък си наваксвам с филмите, докато Дари спинка на обяд, даже преди малко за 3-ти път си пусках "Звезден прах", влюбена съм в този филм!
   Радвам се да прочета, че Божа най-после се е справила с болестта и отново радва мама и тати!
   Сега пък други болнички има-изпращам положителна енергия на Тото и Алекс, дано да се оправят по-бързо!
   Галюшанка, много сте хубави с Мариса и колко много си приличате!!!
   Дарито също си има любими филмчета - на първо място са ни "Том и джери" Grinning Тя доста гледа анимационните канали, но от време на време се заиграва сама, а и аз внимавам да не прекалява с тв-то. Напоследък си играе със сапуните-имаме в една найлонова торбичка сапуни в един шкаф, тя ги вади от опаковките, помирисва ги и ги носи насам-натам из стаята Grinning Вече започва истински да ми помага-като я помоля да ми донесе нещо го прави, прибира си играчките в коша, а като чуе, че ще излизаме на разходка дори се опитва да се облече сама, но още няма претенции с кои дрехи да бъде. Вчера докато аз си обувах обувките тя си вдигнала качулката на якето на главата, пляска с ръце и вика : "Беби, браво!". От скоро започна да нарича себе си Бебе Grinning Далеч сме още от постиженията на Ивко, дето даже фамилията си знае, че й адреса!
   Стискам палци на Руми да намери начин за транспортиране до градината и всичко да е наред с малкото бебче!
   Много прегръдки и на Ирка и двете госпожички! Hug
   Най-сърдечни поздрави за всички рожденници, които пропуснах да поздравя!  Hug Heart Eyes

# 67
Здравейте,Pileto съм.Само да кажа,че и ние вече сме по-добре,че беше гадно положението,направо се изплашихме здраво от тия кризи на малкия
Радвам се,че Божа се е оправила,
надявам се и на Ради да премине(знам много деца,при които е отшумяло)
Ако има други болни-оправяйте се бързо
поздрави на всички,които пропускам  love001
ОЛЧЕ,благодаря за загрижеността,дето ни навестяваш в скайпа да питаш как сме и  newsm51 за темата
Галче,кажи кой е тоя сайт,че аз съм затрупана-пускам по нещо в продавалника,но имам много ненужни неща

Ние пак заминаваме на село -на втори,след рождения ден на Гоги,че ни препоръчаха смяна на климата и обстановката за успокоение и цял месец ще сме там
И да ви се похваля-взех си вчера и последния държавен изпит на цялата лудница(за втората специалност)
и сега покрай почивката трябва и аз да подхвана английския на село(самоподготовка),че такив тапир на тоя език като мене-не познавам(и не знам и да има)

ВЕСЕЛИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ МАЙСКИ МАЙЧЕТА И ДЕЧИЦА

# 68
  • София
такив тапир на тоя език като мене-не познавам(и не знам и да има)
Пиле спокойно,ако ще те успокоя да ти кажа,че аз съм пълен лаик относно английския.Осъзнавам нуждата да го науча,обаче изобщо нямам желание.От училище го намразих и май жял живот ще си остана без него.
 Олче,то май наистина ще си сядам на д-то,защото тъкмо бях намерила една частна ясла на приемлива цена,но ми казаха,че наплива и при тях бил голям и трябвало да подам документите и да чакам.Ама време за чакане нямам,защото докато майка е още в отпуск Иван трябва да се адаптира в ясла.Вече май нямам алтернатива.
 Сватя,Честито ти нови обици,със здраве да си ги носиш Simple Smile

# 69
Пропуснала съм да честитя толкова много рожденни дни.  Да са живи и здрави Сиси, Стратос и Димитрис, Калоян и днешния рожденник Ивайло.
За ненужните неща, не само бебешки, но и наши имам една стая и трупам в нея всичко. Все се надявам да ги използвам поне по още един път.
За детските преди гледаше бейби тв, но в една буря се размести чинията и нашият татко ще се наложи да оправя настройки. А иначе от детските филмчета харесваТом и Земи, Уди кавача, . Не че ги гледа по-скоро ги слуша. Какво е това филмче бейби Айнщайн, от нета ли се сваля, или го дават по-телевизията, продава ли се някъде?
Пиле аз ще записвам курс по английски език, засега сме в преговори с мъжът ми кой ще гледа малкия докато ме няма, но ще трябва да мислим вариант.
Иначе разбрах, че със самоподготовка доникъде няма да стигна. Дано ти си по-организирана от мен. Успех.
Радвам се, че госпожица Чемширова е добре и благородно завиждам за новата придобивка на майка и.
Дано Ради да е добре и изследванията бъдат отрицателни, а мама Пейзи да си отдъхне.
Много готино е коремчето на Ирка, а за Елла  Heart Eyes Да не пропусна и братя Кабрански Heart Eyes и те са страхотни малки господа.
Олче, не се ядосвай много много. Всяка работа си има кусури, а ако няма сами ще си ги измисляме, така че спокойно. Поздравления за прекрасната темичка и благодарности за времето дето отделяш за направата на всяка нова тема  bouquet
На мен ми е едно празнично, великденско... Днес боядисах няколко яйца за черквата, но курабии не съм правила. Браво на Люба за енергията, че въпреки мъжочадието е и изрядна домакиня.
ВЕСЕЛ ВЕЛИКДЕН НА ВСИЧКИ и от нас с Руми.

# 70
Пиле сайта и точно продавалника, аз лично съм доволна, а за английския виж това сайтче
http://www.kabinata.com/
това е виртуално учене плащаш и в удобно за тебе време се включваш там винаги има преподаватели и така пращат ти слушалки и микрофон и си говорите и упражнявате когато и колкото искаш ти...разгледай го дано да ти бъде полезно.
Ех Олче оплакваш се ама...имате масаж....разкош...
Радвам се че Божа е вече по добре, хайде и другите да последват нейния пример.. Praynig
Ето нещо за тези дето имат време за губене
http://idiotparadise.blogspot.com/2008/04/blog-post_14.html

Чао от мене че днес имаме мероприятие във фирмата и ни пускат по-рано жените да се разкрасиме... Embarassed така че боядисването на яйцата ще почака съботния ден.

# 71
  • Варна
Хайде на боядисаните яйца  Mr. Green

Аз курабии нямам, щото имам изчислено ДДС  Mr. Green И пак докарах фирмата до фалит  Mr. Green всъщност не аз, а шефовете, ама нали аз смятам, аз съм виновна

Алекс и Тото да оздравяват  Hug

Отивам да будя Макси, че иначе утре и без торта ще останем, както съм се отплеснала в справки  Crazy

Ето ви малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=205547&photo=94 от тук нататък...

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 18:00 от Vif

# 72
Да взема и аз да се разпиша с последните ми останали сили....
Чистих, мих, прах и пак остана за събота бе да му се не види!!!!
Направо се чувствам все едно са минали стадо бизони през мене.  Tired
Яйца винаги боядисвам в събота, та и тази година ще е така. Майка ще омеси вкусни козунаци, та това задължение отпада от моите плещи...

Хайде да ви пожелавам приятна вечер, че освен всичко имам и едно дете, дето иска да го въртя на стола и да бутаме влакове.

# 73
Айде да се фукна и аз/че одеве ме досрамя Mr. Green/,това е нашия скромен и като количество и като качество резултат....курабиите ще ги покажа само ако довечера пиете,че не са пред трезво мислещи хора....сега чакам и други да се изфукат....
По въпроса с английския/и за тапирите/,аз мога да се похваля,че навремето невероятно бързо и невероятно съвестно се справях с усвояването му.......,НО това беше в доброто старо време/имаше един филм "А бяхме млади"/.........после като станах домакиня,майка и кърмачка активистка/макар,че не само хормоните и кърменето са причината,но поне ги използвам като оправдание/ се оказа,че имам такива бели петна.......че в момента изпитвам затруднение дори и с елементарен текст......но да беше само с английския.......вече няколко пъти се улавям,че ми бягат имена на уж познати хора/а и там помнех като слон-даже редовно ми се обаждаха близки да ме питат за адрес или презиме на накой.../,но пък се радвам,че поне моето си име още помня/или поне си мисля,че е така Grinning/.....Но,мерси на Галюшка за линк-а...като ми дойде музата/и време се отвори,де/ ще се възползвам..че то аз като тръгна да търся работа поне два лафа накръст ще трябва да мога да скалъпя ooooh!....
Миме,днес гледах една бозава ,уж, романтична комедия....ама като за след чистене и 4-ри дни без мъж-ставаше .....иначе в Клюкарника има една тема/Гледах,хареса ми,препоръчвам...нещо от сорта-там Ани даже е по-редовна отколкото тук,ама това все едно не сте го прочели Wink /,та оттам си избирам какво да тегля и определено изгледах доста стойностни филми.Ако те интересува нещо конкретно като тематика-казвай-ще те изконсултирам Laughing
Ръш-бебе Айнщайн го има в Замунда/ако искаш мога и през Скайп-а да ти ги пратя/...имаме и още доста детски/пък и за тях има тема в Нашите деца-направо с линкове за торенти/
Пиле,радвам се за вас.... Peaceдано си починеш и да има ефект смяната на обстановката.

За Сискините обици/в комплект със собственичката и прекрасната и щерка/ да напомням ли,че се чака снимка...... Thinking

Аркова,с/у гледане на два броя диваци отмятам яйцата ти за норматив,...козунаци не правя...но пък знам къде продават хубави......само дай да се разберем и поемам и Николчо с въртенето на стола Grinning/но след двучасово приспиване в две различни стаи,поради пеене,кикотене и викане на два гласа предпочитам да свърша още толкова работа,само да не се занимавам с който и да е от рода Кабрански`че на мен те ми действат като стадо бизони/

Аз сега се засрамвам и поне два часа няма да пиша,че то аман и от мен вече/не,че не сте ми свикнали......ама трябва и да се поспирам....че като почна и няма оттърване от моите писания Embarassed/

................ Embarassedи понеже нет-а ми спря,баш като се редактирах...сега освен,че имам амнезия разбрахте и че пиша неграмотно Embarassed

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 18:36 от Анонимен

# 74
  • Варна
Ауууу, Люба, като ти видях красотите, и се замслих дали да не взема да си махна моите от предния пост, че само да се срамя с тях  Blush
Ако и курабиите ти са толкова хубави, колкото скромно си описала и яйцата, ще има тука да се точат едни слюнки и да се преглъща на сухо...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт