Пролетта навън дойде и МАЙчето на мама цветя бере!

• 20 568
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Здравейте и от нас, завърнахме се от кратка почивка.
Честито на патерица на всички рожденници и на двете ни порастнали рожденнички Сиска и Гвен!Честито на днешните именници, да им е живо и здраво името и те покрай него!

Ние бяхме близо до Гоце Делчев. Прекарахме страхотно, хотела беше много добър и ако има желаещи за почивка там с удоволствие бих го препоръчала. Времето също беше върха -22 градуса и нон-стоп слънце.
Ето малко снимки. По-назад са от хотела, да видите за каква зеленина и слънце става въпрос.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=243485&photo=1
Ани, много съжалявам за случилото се у вас, дано бързо прежалиш вещите, все пак добре, че вие сте добре. Hug

# 271
Ха добър ден и от мен!

Едно голямо ЧЕСТИТО на всички рожденици, именици, притежатели на нови къщи, на розови чертички, перални и всякакви други придобивки.   bouquet  Hug

Честито и на днешните празнуващи.

А н и, съжалявам за неприятната случка. Много гадна работа. Дано да се разреши случая и да ви върнат откраднатото!
Любче, прегръщам те силно и знам, че си позитивно настроен човек и ще преодолееш и това неприятно преживяване.  Hug
Ники, стискам палци Сиси да се възстанови бързо и да нямате обтегнати отношения с половинката.  fingerscrossed

Ние вчера се върнахме от Трявна. За краткото време, през което бяхме там си изкарахме страхотно. Отпочинахме си добре и психически и физически.
Никола се набесня на воля. Като го пуснахме в парка веднага след като пристигнахме направо ме хвана срам, че това е моето дете. Търчеше с ръце и крака във всички посоки като вятърна мелница и викаше с всичка сила: "бързо, бързо". Хората го гледаха като извънземно, което го пускат за първи път на свобода.
Очарована съм от този град. Толкова е тихо и спокойно, чисто и спретнато.
Ники също много хареса града. Постоянно искаше да гледа реката от моста и магазините на МТел.
Купих си страхотна картина на часовниковата кула с моста и като се прибрахме у дома и я показах на дребосъка и той взе да сочи моста и да вика: "реката, реката".  Mr. Green
Присетих се, къде можем да я закачим без да я пипа малчо сега, а не след 5 години да я окача.  Blush

Огромни благодарности на Дени за гостоприемството и развеждането из Трявна. Моят син сутрин щом се събудеше и питаше за Марто. Наближавахме ли хотелската стая и той пак за Марто питаше.  Laughing Двамата се забавляват страхотно. Марто дори пусна Ники да седне до него на любимата му количка (а иначе никой друг не пуска да седне там)!

Радвам се, че се видяхме и с Люси, Тери и Валери, които стоически издържаха на поведението на Никола с непрестанното му мрънкане, че не може да стои на едно място. А Тери е толкова кротка и спокойна и сладка кипра.  Heart Eyes

За съжаление, обаче, имаше и един много неприятен момент, който ни отказа от пътуванията в близко бъдеще. На Ники започна да му става лошо докато се вози и повръща. Много трудно отидохме и се върнахме, та по този повод отпадаме от срещата в ЕменCry Калин не иска и да чуе да пътува повече при това положение.

Мога още мноооого да разказвам и пиша, но поста ми стана доста дълъг, извинявам се за което.
Ето и малко снимки от нашето пътешествие: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121810&photo=53

Пожелавам ви весел и усмихнат празничен ден! Flowers Sunflower

Последна редакция: вт, 06 май 2008, 13:20 от tania_ark

# 272
  • София
Танче, пътят до там е прав, повече магистрала, няма от какво да му стане лошо.

# 273
  • София
анна, наистина е красиво в южна България, а ти си голяма мацка Flutter Peace, всички сте големи садури!

танче, права си за Трявна...красота и толкова зелено и чисто беше...ние само за няколко часа макар... и отпрашихме за Арбанаси.

ето и всички снимки, парола маманамиа на латиница.

http://s100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/VacationArbanasi2008/

# 274
  • Велико Търново
Добър ден и от мен!Почвам да пиша,но не знам до къде ще стигна,но довечера ще продължа Simple Smile
Първо да благодаря за хубавите пожелания по случай 19-ят ми РД Mr. Greenтрогнахте ме за пореден път Hug
Да ви почерпя виртуално да е живо и здраво името и самият ми Георги и все така да ме обича и слуша Crazy

Да са живи и здрави всички,които празнуват на този празник на прима виста се сещам за двамата сладури Георги и за Ладида,ако има други да ме извинят BlushПожелавам им да си носят името със здраве и късмет!

Да честитя РД на Ладида и Гвен!Да са все така красиви и всичко каквото си пожелаят да им се сбъдне!

Да честитя на патерица и РД на малките ни сладури!На всички тях им пожелавма здраве и весели игри!

Мимозке,със здраве и късмет дълги години да живеете в новата къща и да я превърнете в най-уютния дом и дай Боже да я напълните с още деца Heart Eyesако желаете де

Ирка,и на теб да ти е живо и здраво името!

Петя,моите най-искрени съболезнования PraynigНека баща ти почива в мир!

Люба, Hug

Ани и за теб силна  Hug

Сигурно нещо и някой съм забравила,но старост-нерадост CrazyСамо да кажа,че разгледах всички снимки до една и от тях все ме гледаха страхотни майки и деца/тук-там и някой татко за цвят.
Олче,не помня дали ти бях казвала,че видях Вели в подписа на баба си на една снимка,която е страхотна Hug

Анна,както винаги цялото ви семейство е перфектно!

Снимките на ванила от Трявна и Арбанаси са също много хубави,както и тези на госпожата Аркова Hug

Жули и тя толкова много е пораснала,ама така майки и като не ни я показва по половин година!Мимоз Naughty

Вчера се видях със сватята Имар и двамата и очарователни мъже Heart EyesИван да ви кажа е голям сладур и ни подариха една снимка на колажа на Олчето.Нашата Божидара от снимката знае кои са тя,Иван,Тери,Бетинка и Миа.
Така понеже сега се сетих,че четох Бъбълчето за ясленските неволи на Румката и все едно себе си четях да та споделя-Божа приключва с яслата и от днес е с бавачка т.е. от утре.Нямам нито излишни пари,нерви и на първо място нямам дете за разболяване.В нашите ясли директорките са забранили на ме.дицинските сестри да връщат болните деца Shockedтова го знам от първа ръка не е някоя градска легенда.Та затова кака ви Силвия една година ще работи за заплата на гледачката и пътни Mr. Greenпак ударих кьоравото.Айде стига съм ви занимавала с мен и Божа Crazy

Fy,пожелавам ви от сърце никога по-вече да не изживявате този ужас HugЧакам с нетърпение да се видим в Емен/това китно селце Heart Eyes/
Страйпер,а дано доктора да е видял правилно на УЗ момата Heart Eyesпък ако се е объркал кой ще е като теб с 4-ма мъже у дома Grinning

Айде това от мене,че не знам да ли някой ще има свободно време и нерви да ме чете Crazy

# 275
Честит рожден ден Ладила. Желая ти много здраве и щастие newsm51 newsm59  ura
Ирка, честит ти имен ден на патерица  bouquet
Честит имен ден на всички именници. Да се здрави и много щастливи cheers :
Сиска, къде се изгуби бе жена?  Мерси за почерпката, че аз като го няма Жоре и нищо не празнузвам Crossing Arms
Люба, много силно те прегръщам и Маги още по-силно те целува  love001 за по нататъчен късмет Praynig
Ани, многое гадно това дето ви се е случило. Добре,че вие сте живи и здрави и детето нищо не е разбрало Hug Hug Hug
Танче, не съм съгласна така да говориш за кроткият ни зет Naughty, той си е едно ангелче Heart Eyes
Мами, разгледахме с Маги всички снимки и наистина, местата който сте посетили са чудни,  но ние най-много се радвахме на децата  Grinning
Олче и тук времето е такова, та добре те разбирам Hug, а и Маги откакто е болна спи навън в количката и днес е още по кисела.
Може и да пропускам нещо, но пиша от 17.00 и вече Shocked

# 276
Честит Гергьов Ден! Да са живи и здрави всички именници!
Честити Рижденни дни на мамите Гвен, Ладида, Сиси! Весел прзник, много лщбов, здраве и щастие! newsm67 newsm59
 Честито и на всички малки рожденници от изминалите дни, които съм пропуснала! Щастливо детството милички дечица!  Two Hearts
 Днес Йони е на Рожден Ден на нейното тукашно гадже. Аз ще я оставя там преди работа, а таткото ще мине да доизкара празника след работа. Важното е децата да се забавляват. Вчера и купихме подарък за рожденния ден, с малко закъснение... Взехме и колело, с помощни гуми, както и каска и наколенки. Естественно, не може да го кара, ние на два ката я тикаме, но голям мерак има. Нащтраках я с колелото и обещавам при първа възможност да пусна снимки.

# 277
Честит имен ден и от мен на днешните именници-няма да ги изброявам,че да няма пропуснати-да са живи и здрави и дано късмета да им е постоянен спътник!
И на сватята Ирка-честит имен ден със задна дата Heart Eyes Hug  bouquetБлагодаря на всички ви за съчуствието-то аз уж не се втелясвам много/че не ми е за сефте/,ама тоя път що повръщане му изповръщах-не е за разправяне...пък и незнам защо бях решила,че сега е идеалния момент/щото ако се върна в социалния живот,демек на работа тръгна,не се знае дали ще се прежаля за трето/..но нищо,явно не му е било сега момента......но ме притеснява,че кръвоизлива е много голям..та утре май ще се ходи на лекар вече........
Ани,съжелявам за случилото се,...но гледай от хубавата страна-нали сте живи и здрави-това е най-важното...вещи се купуват,пари се печелят.....пожелавам ти да си купиш още по-хубав апарат....а пък за крадците-да знаеш-има възмездие....рано или късно ще им се върне каквото трябва.
Танче,немой така Stop....аз толкова се надявах на Емен да се видим вече като хората.....И като човек с опит с повръщането по пътищата веднага мога да ти кажа,че има хомеопатично/от комбинираните е  и го има във всяка аптека/ точно за повръщане при пътуване-COCCULINE се казва.
Гичо,аз викам да оздравявате вече.......то това вашето,вече на нищо не прилича Naughty
Ники-вие също..и дано и отношенията ви да се оправят/макар,че като ви знам какви сте милички и двамата,чак не ми се вярва да е толкова напечено/
Виф-че...грехота е да оставате с едно/при положение,че такива красиви и уми ги правите/ Naughty Party
Руми-честито ви отбиване,радвам се ,че е минало така -леко,безболезнено и по взаимно съгласие.... Peace
Смайли-честито ви колело.....и на Вилизар-автомобил...ние пък след като почупихме поредното/триколка,но уж беше здрава,баткото я е блъскал доста и нищо и нямаше,но Иво е друга категория и нищо не му се опъва/вчера взехме нещо като мотор/ама без педали-да бута с краката и да гори енергия,че има бол...и най-вече да няма какво да му се чупи....и наистина все още е цяло...,но докога.... Thinking

.........коментари за снимки-по-късно ще давам,че сега трябва да се приспиваме...а и определено Иво е омирисал памперса,та да скачам докато комшиите не са викнали"Гражданска защита".....

Последна редакция: вт, 06 май 2008, 22:07 от Анонимен

# 278
Люба, ние сме по-добре Praynig, на 8.05 ще каже педито де, но още акито не можем да нормализираме. Не ще да погледне нещата който трябва да яде сега. Или стой гладна, или яде това(така ще си изхвърля лечебната каша)

Болните да озравяват Praynig
Лека и неревлева от ман Hug

# 279
Честит имен ден на днешните именници! Да са им живи и задави имената!   bouquet
Честит рожден ден на Ладида и Адела!  Hug
Болните да оздравяват по скоро, че вече много им се събра. Сисе, много съжалявам че така се получи с Божи! Но здравето е по важно! Дано да и хареса с детегледачката! Любе и на теб стискам палци да се оправиш по скоро, че с този кръвоизлив малко страшничко ми звучи!
Руми, какво е това горчивото с което си си намазала гърдите? Аз дали не мога да го ползвам за бубата!  newsm78 Че в яслата си спи с нея , а у нас все си я търси. Но съм решила на 08.05 да му я срежа вече и окончателно да я изхвърлим. Досега не настоявах много заради почивката ни,за да заспива по лесно там.
Анна, гледам че сте били в Огняново. И ние бяхме там наблизо. А в Огняново ходихме на басейн. Вие не го ли посетихте?
Ето и нашите снимки от почивката и рождения ден,които прехвърлих малко преди да ми отмъкнат апарата: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=243425 Ето и една песничка, която Ивко ни изпя като рожденик. Много е тъмно, но целия му рожден ден е така, нещо не съм улучила как да снимам: http://www.youtube.com/watch?v=Qrt8ZafajG4

Благодаря ви от сърце за подкрепата, благодаря и на всички които ми писаха на лични! Наистина ми е много криво. Осъзнавам че това не е най-лошото което може да се случи на човек,но ми е неприятно. Сега Дидо  така залости прозорците че за да си ги отворя не е достатъчно просто да натисна дръжката. Неприятно ми е да живея зад решетки. Всичко това е в разрез с разбиранията ми за свобода и простор. Утре ми е първия работен ден, а ми е едно такова безразлично!

Разгледах всички снимки. Доста от нас са се възползвали от почивните дни и са пообиколили родината ни! А мъниците са толкова доволни и щастливи!

# 280
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НЕЛИЧКА И НИКОЛА!ПОЖЕЛАВАМ ИМ ДА РАСТАТ ЗДРАВИ,УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ!

За Калина и Ели Hug

# 281
Ани, усмихни се на пук на всичко! Успех в завръщането на работата! Дано да свикнеш бързо.

Люба, съчувствам ти и те прегръщам. Не разбрах какво е станало в началото. Аз много трудно забременях с Криси. Дано след кръвоизлива да няма усложнения. Ако знаеш какво трябва да правите - по-добре почнете да го правите. Стига да не трябва да изчакате 1-2 месеца. Пожелавам ти съвсем скоро да ни зарадваш с новина за още едно бебе.

Много хубави местности сте посетили. Ние бяхме активно почиващи. Аз направих един хубав шопинг в ebay. Купих разни неща за Макси, Криси, бебето и мен - Макси ще е първокласник на есен. Очаквам го с голямо нетърпение.

Честит Рожден ден на Неличка и Никола. Честит празник на eunos и kalia! Честит празник и на другите малки рожденици! И дано майките им да пишат понякога.

Руми, честито приключване на кърменето! Много е хубаво, че си улучила момента.
Тъкмо няма да те болят гърдите по време на бремеността. А после пак. Чудя се дали ще се сетят, че са сукали, когато видят как бебетата сучат.

# 282
Честит рожден ден на Нелия и Никола-да са здрави,щастливи и много късмет да имат!Мамите им -също...и по-начесто да се разписват,че определено ни липсват.

Ани,ужасно е това с залостването,но за съжеление и ние сме така-откак се преместихме гледам навън през решетки и мрежа....и направо ме хваща клаустрофобията ooooh!......желая ти бързо адаптиране на работата и дано да ти мине песимистичното настроение.....щото открай време си мисля,че си много позитивен и усмихнат човек и така нещо не ми се вързваш като образ Wink
Стайпърче,аз открай време имам проблеми с прекалено високия пролактин,който предизвиква спонтанни аборти /пречи за задържането на плода/....,но понеже лечението не ми понася/отделно дето води до мощно окосмяване и ред други гадости/,та го караме на принципа на пробата и все се надяваме да стане чудо/дотук два пъти успяхме,все се надявам и трети да има/...но както казах и одеве-явно не му е било сега времето....но ще работим по въпроса докато стане...А,ти се похвали с покупките...аз също досега рових из разни онлайн магазини,че белким ми дойде идея за подарък на Ивко Thinking..
Сега вече отивам да гледам снимки,че си ги оставих за десерт.... Mr. Green
От мен-лека и мека/ и по активно от утре,ей....празниците свършиха-чакаме отчети Grinning/

# 283
Добро утро!
Аз вече съм на работа! Лек и спорен ден на всички работещи, а на останелите - слънчев ден и много разходки по паркове и градинки!  Hug

ЧРД на Нели и Никола! Весело прекарване на празника!
Всичко най и повече хубави моменти!

# 284
  • София
Честит рожден ден на Нели и Никола. Да са живи и здрави и много, много щастливи!

Ани, бяхме в Огняново на басейна разбира се. Пожелавам ти успешна работа, другата седмица и мен това ме чака.

Общи условия

Активация на акаунт