Отговори
# 180
Диди, много съм разсеяна.... BlushЧестит рожден ден на Данчо, да ви е жив и здрав! Hug

# 181
Честит рожден ден на Елеонора и Калина!Много здраве и щастие! bdbaloni Tada
Ние сме добре, Ники тия дни няма да ходи на градина,че са зборни групите.

# 182
Честит РД на Калина на Куки да е много щастлива, здрава кака на малкия Филип

лек ден на всички аз ще се възползвам от това че не работим и ще се разходим с малката в това страхотно време! В момента съм в трескава подготовка за градина имам още неща които трябва да и накупя..

честито още веднъж на рождениците днес!

# 183
Ох ,Деспинке,незнам какво да ти кажа..............
А браво на Калоян!

# 184
Добро утро!

Честито на Калина! Да е здрава и щастлива, за радост на цялото семейство!
А куки да ни навести скоро!

Аз днес и утре съм вкъщи. Бях намислила да ходя на фризьор, по магазините, да разгледам торти и украси за РД, да избера подаръци - нали и двамата имат рождени дни един след друг - и естествено всичко отпадна - с Теа сме вкъщи.
За времето тук не бих казала, че е страхотно - опитва се слънцето да пробие облаците, но духа силен вятър и е направо неприятно. Направо се изнервих - уж празници, а сме болни и вкъщи, като някакви затворници Confused

# 185
Честито Възкресение Христово!

Честито порастване на Данчо и Калина! Да растат здрави, щастливи и умни!Two Hearts newsm59 Two Hearts

И ние не сме в групата на здравите, но се надявам, че се оправяме. Ще се ходи на УНГ след празниците. Имам за разправяне, но съм емоционално срината и нямам муза. Имам и за чистене, а утре и при татко трябва да почистя... Tired там  сигурно ще намеря някое умряло животно Mr. Green

# 186
Ей, като си помисля, че изписвахме по няколко страници за един ден...

Катка, успех с чистенето. Надявам се всичко да е наред при вас, ще се радвам да разкажеш каквото имаш Heart Eyes

Аз нямам за разправяне много.
Много ми стана смешно на Великден като се поздравявахме с Христос Воскресе, Теа как отговаряше, ухилена до уши - Кристос подкрепя!
Такива са смешковци, като чуят нещо непознато, правят връзка с най-близкото им по звучене.

Не мога да повярвам в каква майка съм се превърнала, пълно шубе. В момента навън е изгряло разкошно слънце, но подухва лек ветрец и мен просто ме е страх да я изведа. Ужас. Ако някой ми беше казал, че ще съм такава, щях да му се изсмея. Винаги съм си мислела как ще я помъкна по палатки на море и язовири, както  и на преходи в планината през зимата  от бебе, а сега ме е страх да я изведа на очевидно оправящото се време. Тези разболяваници ми разкатаха психиката, очевидно. Жалка картинка.

А само да споделя, че мислехме да ходим на море за почивните дни. Първоначално мислехме да сме на палатки, а после резервирахме в едно хотелче в селото, в близост до мястото, където къмпираме. Е, днес канселирахме. Тъпо, много тъпо.

# 187
  • София
[Не мога да повярвам в каква майка съм се превърнала, пълно шубе. В момента навън е изгряло разкошно слънце, но подухва лек ветрец и мен просто ме е страх да я изведа. Ужас. Ако някой ми беше казал, че ще съм такава, щях да му се изсмея. Винаги съм си мислела как ще я помъкна по палатки на море и язовири, както  и на преходи в планината през зимата  от бебе, а сега ме е страх да я изведа на очевидно оправящото се време. Тези разболяваници ми разкатаха психиката, очевидно. Жалка картинка.

Същата работа съм.
Днес ги изведох и двамата, все едно отиваме на Северния полюс. Любака беше с шапка с козирка и ме хвана шубето, та му сложих и качулката на суичера  ooooh!

А и Любака ни скъса от смях по празниците...казвам му "хайде, маме, идвай да се чукаме с яйчицата" и той отговаря трескаво "ааа...ида, ида, чаккай да си взема чука"  ooooh!

# 188

А и Любака ни скъса от смях по празниците...казвам му "хайде, маме, идвай да се чукаме с яйчицата" и той отговаря трескаво "ааа...ида, ида, чаккай да си взема чука"  ooooh!

hahaha Joy

сладур! Как им хрумват, трябва да се записват.
Теа нали има едно пиано-йоника. Аз му казвам пиано, баща й - йоника. И онзи ден го мъкне тя надолу по стълбите и крещи: чакайте долу, сега ще свиря на пьоникатааа! Умряхме от смях.

# 189
Засрамих се и сложих най-накрая малко пресни снимки тук
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234833&photo=33

А това е една от творбите, за които писах - написа го на именния си ден. Другите творби - друг път, само музата да надделее над тоя пусти мързел Embarassed

# 190
Мартеа, Теа толкова е порасналааа, голяма хубавица! Особено онази снимка, дато лаленцето й е пред лицето  Heart Eyes  Не можах да вляза през линка, който си дала, с нашата парола.

Дианка, представих си го Любака с чука  Joy
Абе смешковци са големи в тая възраст  Laughing

Днес поръчах тортите за 6-ти и за градинката на 7-ми. Двете са със Спайдърмен  Crazy  И този път не изневерих на сладкарницата ни. Искаше ми се, ама то като влезеш, пък като не те обслужат като хората и като чуеш примерно нещо от сорта "ами нямаме топла вода, затова сервираме в пластмасови чинийки"... ми и най-невероятно вкусните торти да правят, няма да поръчам оттам пък!

Кате, дано е хубаво това, дето ще ни го разправиш...по-късно тази вечер  Mr. Green

# 191
  • Варна
Момичета, аз продължавам да не мога да влизам в априлското албумче. Да няма промяна в паролата. В това с творбите влязох. Уви Ивчо е Пикасо на новото поколение, т.е. рисува нещо дето само той си го разбира. Мартеа, браво на твоята девойка. Да можеш да си напишеш името преди да си навършил 3 е голямо постижение според мен.
Иво нещо не се впечатли от чукането на яйцата. Направо ги чукаше в масата и ги даваше да ги беля, само дето после не проявяваше интерес към изяждането им.

# 192
Странно, аз също нe мога да вляза от линка  newsm78 А нали с тази парола ги качих.
Пробвай да влезеш от началната страница с "вход" - така става, и тогава влизаш в албума.

За името - това е единственият случай, в който Теа ги навърза буквите, а знае да ги пише, защото знае нейната, на баба си - Ели и на леля ми от Варна - Ани, която я гледа един месец миналата година. Повече обаче не е пожелала да го напише, а и аз не настоявам Laughing

# 193
Пък ние не пишем  Thinking...  Laughing сега да не ме разберете криво - да са ни живи и здрави!

Мартеа и аз често се замислям дали да излизаме, но здравия разум надделява. Обличам, винаги имам шапка и качулка, през деня излизаме с две якета, понякога с елек в чантата, за да съм мобилна на промените и да няма изпотяваници.... изобщо  Crazy

... изчезвам че сина ми прави потоп на мивката.... пуста вода много обича....

# 194
  • София
Лелеее, браво на Теа!!!
Ема се опитва понякога, ама хич не и се получава. Тоест надрасква някакво подобие на букви и вика : Виж, мамо, тука пише Е М А - така отсечено ги казва, все едно ги спелува. Laughing
Иначе вече почти без грешка познава, във всяка посочена дума, нейната, моята и на баща си букви (от които е съставено и името и и са и показвани 1000 пъти сигурно).

Общи условия

Активация на акаунт