Отговори
# 300
Честито и на Маги! Здраве, щастие, късмет и много незабравими игри!

Чакаме снимков материал  Wink

# 301
Честит рожден ден на днешните малки рожденици! Да са здрави, игриви и щастливи! И да прекарат много добре празника си!  bouquet Майките им също Wink

Гледам тука колела размятате Laughing - на Миша едните баба и дядо й подариха такова същото колело, като от снимките на Гуш и Мери, червено, тя му се кефи много, но й идват тегави педалите, не може да ги завърти, сеща се какво да прави, но няма сила милата Laughing И понеже й е подарък, идея си нямам гумите колко цола са, но явно са й множко, та засега тя се вози, а татко й я бута здраво. Laughing Ето нагледно колелото

Гледам за торти си говорите, ето Мишкините.
Едната, домашната, естествено с Мишка  Laughing - Джери
Другата, за градината - Том
Дидка, моето диване по същия начин отказваше категорично всякакви напитки с шише с биберон, приемаше го за смъртна обида. Стана на 9 м., никакви изгледи да пие друго освен кърма, а на мен взе за ми поомръзва Laughing Предлагах й периодично шише, тя пищеше от възмущение, викам си ще се кърмим до пет години. Един ден обаче ей така, по чудо, реши, че й се пие, беше на почти десет месеца, и след това се отби за една седмица. Така че мога да те посъветвам единствено да го пробваш от време на време и да се заредиш с търпение Wink.

Ренка, повръщането ми намаля много, веднъж-два пъти седмично се случва, но имам едно постоянно неприятно чувство в стомаха, което ме дразни. Но пък се успокоявам с мисълта, че ми остава само една седмица Wink.

Хубав дъждовен ден на всички ви пожелавам Laughing

# 302
Честит рожден ден на Ема,Филип, Васко,Маги и Веси!Да растът здрави и засмени! newsm59  ura  bigdance2 Tada bdbaloni Tada
Честит имен ден на всички именици!Здравеи и любов! cook Wine Glass
Ние имаме именик и ще видим къде ще празнуваме.
Мислех да водя Ники на манифестацията,но нещо беше много кратка  се откзахме!

# 303
Честити 3 годинки на Ема, Маги, Филип, Вали и Наско!Да са живи и здрави, палави и умни!

Честит имен ден на всички, които имат именици в къщата си!

Гуш, Тиа, благодарско за отговорите за колелото  bouquet!
Катка, и Иса има от 7 мес. такава количка-поръчах я онлайн-много съм доволна-става и за легнало и за седнало положение на куклите...ето няколко снимки:
http://valia777.multiply.com/photos/album/14/Mart_2008#27
http://valia777.multiply.com/photos/album/14/Mart_2008#28
http://valia777.multiply.com/photos/album/14/Mart_2008#29

Мерка, и аз исках от Л а г у н а  да поръчам торта, но неискат да им я платя по банков път и съответно да ми я доставят-много са красиви....

# 304
  • Варна
Честит рожден ден на Ема,Филип, Наско и Веси!
Много здраве и весели игри.

Честито на днешните именници. Да им е живо името.  bouquet

# 305
bdbaloni Честит рожден ден на Ема, Вали, Наско и Филип! Да бъдат много здрави, весели, засмени!  bdbaloni

Специални поздравления на патерица и за Маги! Много весели игри и безгрижно детство!
Честит празник на всички именници!

Феъри, според мен колелото ви е 12''. Покажи и други снимки от РДто, деее...
Валя, от бг сайт ли я поръча?

При нас едно слънчице пече... Laughing

# 306
Честит трети рожден ден на Ема, Вали, Филип, Наско и Веси! Да растат здрави и жизнерадостни дечица! newsm59
Честит рожден ден на патеричка на Гуш! Да си все така хубава, позитивна, ведра, усмихната и много здрава Heart Eyes

Честито на всички рожденници, които не успях да поздравя тези дни Hug  bouquet
Още не съм купила подарък на Пламен, колело има от баба си и дядо си от миналата година, но и на мен ми се струва, че доста трудно ще върти педалите, някак тежки и твърди ми се струват. Ще ми се да му купя "магазин" или пък баскетболен кош с варираща височина, друго просто не знам какво. Магазина много ще го зарадва и май на това ще се спра.
Ние сме добре. Пламен малко трудно преодолява ревността си, много гушка бебето, все иска да го целува, умилява се много, но вътрешно си таи огорчение и ми е много мъчно. Онзи ден даже му позволих да ме "бие", защото усещах че трябва да си го излее някъде детето. Казах му да не пипа една пелена на бебето, защото все ми свършват, а той искаше да я влачи по земята. Взех му я, той се отдръпна и като му казах "извинявай, мамо, ела да ти кажа защо не я давам" така започна да му удря, да ме рита Shocked, но само му спирах ударите, защото виждах, че трябва да си изрази огорчението - хем удря, хем му трепери брадичката, с широко отворени очи си мълчи. После си излезнах и си поревах, но ми стана много жал. Всячески се старая да го карам да си изразява чувствата, а да не ги тъпче в себе си. Дано това му помага. И дано скоро му мина ревността. Христиан се е опъпчил доста, пъпчиците са с бяло връхче. Дано да няма нещо общо с мойте стрептококи дето ми ги откриха в края на бременността.

Честит Гергьовден на всички!

# 307
Катка, от Марсел http://eshop.marseltoys.com/index.php?cPath=34&osCsid=8087cc … 91cec02cc8edc0654 -избираш играчки за момичета....сега даже е намалена...

# 308
Дона, а ад извъртите нещата в посока - Пламен е най-важният за бебето. Да се наговориш с посетителите да го питат него може ли да видят/пипнат/гушнат бебето, да ти помага при къпане (например да му полива краченцата накрая - това да е неговата задача), да седи накрая с кърпата, за да ти я подаде навреме, да ти подава памперси, кърпички, бебешко мляко и т.н.

# 309
  • София
Честити рожденни дни на всички малки и големи, които изпуснах тези дни   bouquet

Честито на празнуващите днес Вали, Наско, Ема и др.   bouquet

Много да са здрави, усмихнати и голеееми да порастнат Wink Simple Smile

И мен ме тресе треската за ЧРД на Любака. Май всички ще купуваме колелета за 3-тата годинка  Laughing Днес накупих аксесоари за ЧРД-то- балони, шапки, свирки, подаръчета за гостенчетата и свещички за тортата.
Мислим да празнуваме на два пъти- с бабите и в събота с дечица.

Дона, мила, дано скоро се преборите с ревността. Аз правех тези неща, които е написала Мартеа + едно бебе, което му бях купила+още разни. Но каквото и да те съветвам, всичко си е до дете..най-малкото темперамента им е различен. Прегръдки, майчице и много нерви и търпение.

# 310
Честито на всички малки и големи рожденници от тези дни!
Честит рожден ден и на наборчетата ни - Ема, Наско, Веси и Филип!Да растат здрави щастливи!
Честит празник и на днешните именници!

Благодаря на всички ви за честитките и прекрасните пожелания! Heart Eyes
По този повод да ви почерпя виртуално с парче от домашната ни торта:
http://valimir.multiply.com/photos/album/12#1
По-късно ще кача снимки от предстоящото детско парти. Hug

# 311
Честит празник на всички празнуващи днес - рожденици и именници! Много здраве, щастие, усмивки и весело изкарване!
Ето малко снимки и от нас
Първата торта;Така посрещна бабите и дядовците;Пеем;Втората торта;Готови за втората част;И пак;С мама;С бенгалски огън;Истерия за още;Духа свещичките;В края на купона;Героите са уморени и чорлави.
След като пропаднаха идеите за ресторант с възрастните и след това детски клуб, решихме да съберем родата в къщи и после в градинката с децата. Всичко добре, ама заваля, та и идеята за градинката пропадна. Реших да си причиня нещо, което май повече няма да повторя. Поканих и децата в къщи. Е да обаче възрастните си тръгнаха към 17.30ч., а децата ги поканих да дойдат към 18 ч. Няма да разправям как изчистих, подредих и сложих маса за 30 мин. Сещайте се и 6 квачки с шест шашави пиленца в гарсон. Милите така подивяха, че обърнаха цялата "къща" наопаки. Маги въобще не погледна подаръците, а директно се хвърли в дивеенето и скачането. Да не говорим, че смени сто тоалета. Лудницата беше пълна. Минаха през всички фази - неописуема радост, прегръдки, бой за играчки и без причина, рев и истерии, едното детенце чак се напишка, смях и лудо скачане по спалнята, песни и танци... Слава богу няма наранени деца и потрошени мебели и в крайна сметка те останаха много доволни, така че и аз съм доволна.

# 312
Честит рожден ден на малките ни рожденици - Ема, Веси, Вали и Филип! Да растат здрави и щастливи!  Hug

Благодаря на всички за хубавите думи!  Hug

Честит имен ден на съпрузите на Катето и Ками, както и на всички други именници! Да са живи и здрави!   bouquet

Малко снимки от обедното парти с дечицата  Grinning
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=243581

Довечера продължаваме втора серия с роднините  Wink

# 313
Адри, не можах да се въздържа... Много е хубава твоята русокоска! Истинска принцеса!  Heart Eyes
Майната му на чистенето, важното е, че децата са играли и щуряли на воля  Wink

# 314
Честито на всички рожденици които съм пропуснала Blush  bouquet, да са много здрави, щастливи, весели и игриви Heart Eyes
Честито и на именниците днес!

Бяхме няколко дни при татко и сега се прибираме, че утре сме на работа Flutter

Първо страхотни рожденици си имаме, разгледах всички снимки Heart Eyes

Ксения, Adry,БарбаРенкА вашите са най пресни и са много сладки и красиви!

Общи условия

Активация на акаунт