Отговори
# 285
И аз исках 14" колело, обаче..... нито в нета попаднах на такова, нито в магазина  Rolling Eyes .

Гуш ще му свикне, трябва някой да се погъзурчи с нея да и върти краката докато схване момента с натискането.

Това с машината за балони ме разби. Страхотно за имащите двор.

# 286
Честит рожден ден на мало и голямо-Гуш и Ели на патерици и на Ивчо официално!Да сте здрави и многоооо щастливи!  bouquet
Ние продължаваме да се лекуваме,Радо трябва да пие АБ седем дни,а как ревее ooooh!
Мами,помогнете-искам да спирам да кърмя,споделете опит.Радо не иска да пие нищо от биберон,как да процедирам?

# 287
Със закъснение ЧРД на всички, които съм пропуснала-много щастие и безгрижни игри!!!

ЧРД на Ивчо!!!Нека да расте здрав и умен за радост на всички!

Гуш, колелото е мн хубаво-14 цола ли е?...и ние ще купуваме такъв подарък...и аз се триумя мужду цоловете-12, 14 или 16....но май, май ще е 14, а не ми се иска да водя Иса в магазина, което още повече ме затруднява-искам да е изненада като и го подаряваме....А Ема колко е висока за да преценя?
Дидке, хайде вече оздравявайте....а за отбиването съвет много немога да дам, т.к. не съм била кърмеща мама, но съседката ми преди седмица си отби 10 мес. бебе...и то нищо не поемаше друго освен от цица....3 дни остави бебока на свекърва си с Аптамил и голям рев паднало, но на 3-я ден го пропило млякото....така, че вс. чудо за 3 дни....

# 288
Честит рожден ден на Иво!Много здраве, късмет и да слуша мама и тати и кака. newsm59 newsm38 Tada

# 289
Цитат
....а за отбиването съвет много немога да дам, т.к. не съм била кърмеща мама, но съседката ми преди седмица си отби 10 мес. бебе...и то нищо не поемаше друго освен от цица....3 дни остави бебока на свекърва си с Аптамил и голям рев паднало, но на 3-я ден го пропило млякото....така, че вс. чудо за 3 дни....
хахаха, и една моя приятелка така направи- свекито и каза да си почине три дена и взе бебето. Върна го с перфектен вечерен режим и на АМ Crazy Какво им правят тия баби... Rolling Eyes
Диде, не мога да дам съвет. Пожелавам ви скоро да ви забравят болестите.
Валя, 14 цола е за 3-5 години, височината на седалката се регулира. На мен 16 цоловите ми се виждат доста големи за нашите крехки госпожици Peace

# 290
Ники на вилата имаше такова колело,но  и е трудно и не може да върти педали.
Ние имаме мотор и тя го карано пак без да върти педали.
Ще кача снимки от вилата.

# 291
# 292
  • Варна
Благодаря за поздравленията.
Черпя ви виртуално за 3-те години на моето диво петленце.

Честит Рожден ден и на Маги на Адри.

Ние преживяхме поредното премеждие. Днес ходихме да пазаруваме и оставихме децата при майка. Да ама тя не знам какво е правила в кухнята и през това време Иво излязал след дядо на терасата. Дядо в опита си да го вкара вътре го дръпнал по-силно за ръката и му извадил ръката от рамото. Прибираме се ние и той стои на майка в ръцете и мърка, че го боли. Аз му наместих ръката, но мъжа ми каза бързо в болницата и ходихме да го види лекар. Нищо му няма, но нали имала глава да пати, та така днес. Сега играят с играчките от РД, който отбелязахме съвсем скромно.

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 20:27 от Despina

# 293
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОСТРАДАЛИЯ ПАЛАВНИК ИВЧО, КАКТО И НА БЛОНДИ МАГИ НА АДРИ!!!

Ренка, тук сме до утре следобяд, след партито за РД на Ема отпрашваме за София, че сме на работа, но пак ще идваме и ако ми пратиш тел а ЛС ще ти се обадя да ги съберем някъде да подивеят наборите.

Tia, колелото го купихме от едни магазин в началота на Младост, до Карпет хауз, или карпет макс беше, ама там е де, доста голям магазин за колела.

Вале, 14 цола е точно кат за нашите, Ема е 102-103 см. 

# 294
Честит рожден ден и на Маги! Да е жива и здрава, все такава беляджийка!

Гуш, ми аз мислех, че съм ти давала телефона си  Embarassed  Весел празник утре!  Hug

# 295
Despina, да ти е жив и здрав рожденника! Да расте силен, много весел и мноооооого да ви радва!Пожелавам му и много весело и безгрижно детство!
Хайде и от мен една виртуална почерпка за моето диване
Днес милата тотално изтрещя, а аз вече ни приемам, ни предавам  #Crazy. Със снимков материал и подробности ще пробвам утре да ви занимавам  Joy.
Катка, на Маги количката и сие, ги купих от магазин Марсел. Много са качествени и не са скъпи. Всичките неща са по около 30 лв. Маги много ги харесва и за мое огромно щастие се занимава. Е, включва и мен понякога, защото бебето плачело за баба си, демек за мен  Joy. Днес обаче я отрязах и и казах, който има дете да си го гледа  Joy
Поздрави на всички   bouquet

# 296
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАБОРЧЕТАТА ВЕСИ, ВАЛИ, НАСКО И ФИЛИП!

Ренката, съпружето преди няколко седмици ми затри всички телефонни номера, без да искал  #Cussing out
та и да си го дала номера, безвъзвратно е загубен, търсих и в личните ми съобщения, ама и там го няма.

Ние днес ще празнуваме в ресторат на обяд със 16-17 души, 4 деца и едно петмесечно бебе  Laughing
Тортата я поръчах от малките кръгли, 16 парчета, само така можеха да ми сложат вътре какъвто пълнеж искам. Отгоре украсата е с ПИпИляШка  Laughing така си я поръча рожденничката. 

# 297
Честито на Ема!

Честито на Вали!

Честито на Наско!

Честито на Филип!

Да са здрави, палави и щастливи! Незабравимо детство и много игри!

# 298
И аз вчера поръчах торта. Най-накрая поръчах от Л а г у н а - мислех да мина оттам, че ми е на път към Джани на Мадрид, но ме запраска такъв дъжд, че нямаше как да се добера до последната. Поръчах Малкото пони - за такава имах поръчка от госпожицата, 10 парчета (30 лв) - това е за градината. Ще видим добра ли ще е. А за партито, живот и здраве, вече ще ходя до Джани, че бая солено излиза иначе за повече парчета.

Отделно минах през един много любим магазин - накупувах всякакви парти артикули - балони, чашки, чинийки, салфетки, шапки, свирки, фойерверки за тортата, надписи. Засега толкова по нашата организация...

Хубав ден!

# 299
Честито на днешните рожденници! Да са здрави и палави!

Честито на именниците! Да им носи късмет името!

Гуш и ние от там купихме, но изобщо ен споменаха да имат среден размер. 16 му идваше определено голямо, и взехме 12. Здраве и живот да е - ще купим друго.

Вале Калоян е висок 98-100 см. 12 му идва тамън с най-ниското на седалката, кара го без проблеми. Идеята да вземеш 14 е за да не умалее до доодина или по-скоро до по-догодина.

Мерка скъпичко в таз сладкарнца. Аз нали само от тук взимам торти на моменти се опулвам на цени, ама нормално "маркова" торта, с подовабащ вид да е на подобаваща цена.

За парти артикулите - аз взех на всяко дете свирка от тия дето се развива напред едно лъскавичко. Фойерверки също взех, ще видя утре в градината дали ще искат единия, че са 4 в опаковка, а на тортата за вечерта ще сложа 3  Grinning. На последния рожден ден голямо надуване падна, докато "издухат" големите свещи.

Хубав ден! Аз отивам да ме решат  Whistling - дребен много обича да играе със сешоар-четката върху моята глава  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт