Козунаци и писани яйца, приготвят БУРГАСките деца - 54

• 10 854
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
Аз току що боядисах яйцата да се похваля...Пукна се само 1 от 30  Joy

станаха много красиви,ама цялата се оплесках... Confused

Някой от вас да е пробвал да меси сам козунак?
Трудно ли е?Цялата тази философия с бухването и втасването....май е не е много за моите способности  newsm78

И аз днес ще ги боядисвам, заредила съм с е с всякакви екстри лепенки картинки и т.н.  Laughing
        За козунака, ако имаш машина за хляб в Готварския има една много лесна и икономична рецепта, става страхотен козунак  Crazy

# 196
  • София
Бургаски Мами моля помагайте! Кажете ми координати и коментари за оркестър, който да участва при вземане на булката... МОЛЯ Simple Smile

# 197
  • Бургас
Иве, (един път и аз така да нарека някой- и аз съм Ива)

нямам машина за хляб,нещо по-лесни4ко ми трябва... newsm78

За пушенето- в деня ,в който разбрах 4е съм бременна спрях цигарите и не съм си и помислила да припаля...сигурна съм оба4е, 4е в момента, в който малката се роди живот и здраве, ще лапна цигарката(голяма слабост ми бяха)...

За надебеляването -  жен шен -те4ен мисля от 3до 5 капки беше като добавка...

Не 4е съм имала такъв проблем, но моя близка е същата - малката й госпойица е на 8 месеца а нашта е 40 кг и забележете е в нейния дебел следзимен период...наистина е от гена...яде си като шампион  Wink  Знам само,4е за подхранване на имунната система пиеше жен шен и ка4ваше рекордите 3 кг за нея  Shocked   Незнам оба4е дали на всеки действа...

АКо си организирате среща - и аз се записвам Simple Smile малко нахално,но в горещината и мъжо на работа...е доста дълъг следобеда...  Hug  Hug  Hug

Май доста у4им в БСУ от тук или някой са и в други Вузове...аз бях една година в туризма и се прехвърлих след това,4е там бях редовно ,а работих и ме третираха като първолак,когато не ходех на лекции всеки ден....

Купихме си коли4ка да се похваля -Кенгуру карера- 4ервена...Някой слу4айно да я е ползвал..отзиви?

# 198
И аз тъкмо метнах яйцата да се варят ...
Счупих две още докато ги вадех от картона!  Crazy
Хайде да видим колко ще боядисам...

Иначе тая година творчеството ми ще се изчерпи с лепенки...
Миналата година кристали купувах, с памуци боядисвах, какво ли не правих...
Сега ме мързи!

# 199
  • Бургас
Бургаски Мами моля помагайте! Кажете ми координати и коментари за оркестър, който да участва при вземане на булката... МОЛЯ Simple Smile

Два варианта имам,4е съм миналогодишна булка- леле как мина времетоооо....

Ние бяхме  със Сариковите и използвахме техния оркестър - тел. 0888206648,056 81-76-48, 0887791546

Имам и на един мн добър оркестър и съпровод на моя близка на сватбата й -  Радостин Янков - 0887 795 364

# 200
Wish като за тебе на Билла имаше готови боядисани яйца. Мойте пък баба ще ми ги боядиса :>

# 201
39?
Как оцеляваш бе жена?
Дай да си делнем моите килца... Wink

Оцелявам,ама ми е много трудно,понякога нямам сили за нищо,ям но нищо не ми се лепи,така4е килца приемам на драго сърце Hug

# 202
Бисера, бирената мая освен за прочистване на кръвта на едната опаковка дето си бях купила пишеше при показанията: .... за старческо отслабване и детско недохранване /само незнам мен накъде ме причислиха  Mr. Green/

Аз в събота ще си боядисвам яйцата, ама 2 години подред козунаци съм правила, като бях млада булка - вече си поръчвам. Имам познат дето разнася и ми ги стоварва пред къщи в събота след като са излезли от фурната Mr. Green някой от махалата ако иска да свирка

# 203
Amelia,да намериш тази диета за напълняване Praynigспешно ми трябва.

# 204
  • Бургас
Amelia,да намериш тази диета за напълняване Praynigспешно ми трябва.

с жен шен пробвала ли си?

# 205
  • Бургас
Купихме си коли4ка да се похваля -Кенгуру карера- 4ервена...Някой слу4айно да я е ползвал..отзиви?

Мииии  Rolling Eyes грозна количка, ама лесно се бута, особено по павета, иначе сенника се чупи лесно щото е пластмасов и механизма е на зъбци, ама сменят го хората без ядове, нали е в гаранция. иначе е лесна за сгъване и не тежи (ежедневна дейност при мен по няколко пъти дневно)

# 206
  • Бургас

Мииии  Rolling Eyes грозна количка, ама лесно се бута, особено по павета, иначе сенника се чупи лесно щото е пластмасов и механизма е на зъбци, ама сменят го хората без ядове, нали е в гаранция. иначе е лесна за сгъване и не тежи (ежедневна дейност при мен по няколко пъти дневно)

на мен ми харесва  Embarassed   само дето току що разбрах,4е от триколките лесно се падало....ама ще внимаваме

# 207
  • Бургас
maimunka2 не е трудно правенето на козунаци ,но отнема много време.Ние едно време правехме в къщи и ставаха чак посред нощ ,защото имат да втасват,да се месят за да станат на шупли,но пък за сметка на това на мен много ми харесват ,особено с всички екстри като сложиш.Така имам мерак да си направя ама все не остава време.Вярно ,че сега имам машина и по-бързо ще стане,но друго си е да му баеш ръчно ,някой ден сигурно ще се хвана пак да се плескам.Покрай тия диети не смея нищо тестено да правя.

# 208
Извиняваи maimunka2 без да искам за многото еднакви лични саопщения Weary

# 209
  • Burgas, Bulgaria
 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт