Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от хотел "При Американеца" в Поморие?
Можете ли да ми препоръчате работещ закрит детски басейн в Поморие или близките градове?
Какви са препоръките за хотел Свети Георги в Поморие?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от хотел "При Американеца" в Поморие?
-
Можете ли да ми препоръчате работещ закрит детски басейн в Поморие или близките градове?
-
Какви са препоръките за хотел Свети Георги в Поморие?
Хотел Свети Георги е известен със своите удобства и достъпни цени. Ресторантът им също получава положителни отзиви. Разполага с два плажа - охраняем и неохраняем, като охраняемият е по-претъпкан, но по-чист, докато неохраняемият предлага спокойна атмосфера, но изисква повишено внимание поради липсата на спасителна служба.
-
Какви са впечатленията от почивката в Поморие?
-
Къде мога да намеря апартамент или студио под наем в стария град на Поморие?
Ние вчера се върнахме от Поморие бяхме в новия град ето тук:
,има пясък а не мокра твърда почва само,влиzа се плавно във водата,което е супер zа децата,никакви водорасли и в радиус от 1 до 2 метра никакви хора. До там ходихме около 7 мин,което е поносимо.Няма6е и иzпочупени миди на които да се бодем.Като кача снимки следваЩите дни Ще пи6а пак. В отсреЩната сграда да zнае6 всички апартаменти са с климатик. На6ите приятели бяха там zа 30? на вечер със супер гледка на плажа,климатик,оборудвана кухня,пералня...
и май сме били по едно и също време с някои от вас (от 22 до 31.08.) 
но всяко зло за добро, намерихме по-добро предложение и за първи път нямам никакви забележки, което за 9 г. в Поморие е за похвала
Наехме хол с бокс и спалня, холът беше огромен и имаше обособена още една зона за спане (спалня и нощни шкафчета). Идеално стана за 4-ма (с нас беше и малката сестра на мъжа ми), но иначе стаята се води за 7 човека