Отговори
# 90
  • София
Иринка, Уандичка наистина няма смисъл.Квот е това е. Hug
По-добре да сме спокойни.
Да, така е.   Hug Айде да спираме да се тръшкаме, щото няма никакъв смисъл Heart Eyes

# 91
irinaradeva, нали като отидете на периодичния преглед и ви казват, че всичко е ок? що тогава се вкарвате в излишни притеснения?!?  newsm78
някои лекари така си ги казват тия изследвания, за да ви вземат парите!
ама вие си знаете,де!  Grinning

uanda, таткото е фен на ферари и на италианките въобще Simple Smile
пускам го, когато кажете, нема проблеми 

# 92
  • София
Софи, не е точно така ...особено на определена възраст. Но, както ти казваш - всеки си знае Wink

# 93
Софи-давай таткото smile3508Аз съм фенка на формула 1,пък аз да ти дам моят мъж/барабар със сина,че той футболист Mr. Green/-те луди на тема футбол Joy

# 94
Днес 3 пъти ми падна кръвното и в кревата Wink
А сега малката как ме ядоса... бях си легнала малко и като ставам какво да видя, бялата стена в детската стая, цялата намазана с едно кафяво лепило и отгоре като налепила ама каквото намерила... като беше по малка ме забавляваха тези самодейства, ама вече е почти на 5 и пак ги върши идиотщините, пак ще трябва да боядисвам Thinking
Четох и конско 2 часа, направо се уморих наказах я, а тя тихичко да се обуе и да излезе да играе вън с децата...истинско бягство Crossing Arms
Сега си легнах сърдита, а тя идва и ми вика "не ми се сърди мамо, да не умре бебето..."направо се изцъклих #Crazy

# 95
Мале мамита наистина на много изследвания  ходите!!!Всичко е наред с бебчовците  яма никакъв повод да се притеснявате  bouquetНе мислете нищо лошо защото няма по-вредно за бебето от отрицателните емоции и мисли на майката!!!

# 96
  • София
Стига, де, Мирката.
И аз не съм ходила първите два пъти - а втория път бях на 32.
Сега не казвам на колко съм, но не мисля, че е редно някой да ни казва какви изслдвания да правим и какви - не.
Все пак тия решения са прекалено лични!

# 97
Аз не ви казвам на какво да ходите или не! HugПросто си мисля че трябва да мислим позитивно за всичко!!!  bouquetХубаво е за бебето когато мама е спокойна!!  bouquetВие сте прекрасни всичките и съм убедена че бебетата ще са още по-прекрасни и щастливи с мамита като вас  bouquet

# 98
  • София
Сега си легнах сърдита, а тя идва и ми вика "не ми се сърди мамо, да не умре бебето..."направо се изцъклих #Crazy
Душичка малка Heart Eyes
Много умнички тези деца, бе Simple Smile

# 99
  • София
Mariam777 мале, първо се смях с глас, после викам, гледай я хитрошата, а това накрая...направо...думи нямам!

# 100
Мариам-това ли са двете хубавици-на аватара ти? HugАма как да му се сърдиш на детенце WinkКаква е хитруша само Joy
Мирка-позитивно мислим разбира се,но се грижим да сме информирани,а и след 30/макар,че аз не съм привърженик на тази теория!!!/има много повече рискове.
Ето-сега се хванах кого съм изпуснала в поздравите за момченцата-JULI-честито,мила  bouquet

# 101
Еййй, пак за пустите изследвания Hug
Ама нали се разбрахме - старата гвардия - ветераните на отчетната ги пускат.
Ние, под 30 - мълчим и им се радваме, че вече на всички им минаха притесненията Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ей, ще ви изям Hug Heart Eyes Между другото съм много щастлива, че всичко с вас е наред... само Шоколад нещо пак се изгуби и предлагам дружно да я шамарим като се появи Wink

# 102
Асеееееее  Hug
така сме старата гвардия
За Шоколад съм за.Само да се появи.
Ама и Муца трябва да почнем. И тя се покри. Hug

# 103
Уанде днес си смених аватара, че беше много тъп, и този не е много добре отрязан, ама нали са си моите убавици... Heart Eyes
Дидка, ей така като чуя някой да се позасмее на мойте неволи и излизам от намръщеното настроение.
Ирина, умнички ама това малкото много хитро бе, връцка си ме на пръста си както си ще Confused
Лекичка момичета и утре хубав спокоен ден и да ви се случи срещата чудесно!

# 104
Чакай и аз една дъртофелница да се включа....и да кажа, че много се радвам за добрите резултати от амниото на Иринка, Стелка, Уанда и Юник! Hug
Гледам, че среща заформяте утре, ама ние с малката се гледаме...нали е след операция все пак...та я пазя много, много да не контактува...Но слледващия път се надявам да не пропусна. Naughty
Лека вечер а всички!
Малееее....каква е тази момчешка гвардия.... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт